Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

öncelikle gözün aydın inşallah tutar dua listesine aldım sana da okuyacağım..
ay nasıl oldun ağrı sızı durumun nasıl yattın mı hemen kalktın mı bütün her şeyi anlat lütfenn.
Allah razı olsun duanın gücüne çok inanırım eksik olmayın

Normal vajinal muayene gibi düşünün o an hafif adet agrisi hissediyorsunuz transfer esnasında ama 10 sn sürüyor sonra bir 30 dk dinlendiriyorlar sonra taburcu

Bana doktorum demişti aynı aşılama aşaması gibi çok ağrılı sancılı yada uyutma gerektirmeyen bir işlem dedi içim rahat ama yine ameliyathanede transfer yapacağız demişlerdi hijyenik ortam diye

Bana doktorum demişti aynı aşılama aşaması gibi çok ağrılı sancılı yada uyutma gerektirmeyen bir işlem dedi içim rahat ama yine ameliyathanede transfer yapacağız demişlerdi hijyenik ortam diye
Evet evet ameliyathane de oluyor yani yumurta toplama işleminde girdiğiniz yerde oluyor ama aneztesi vs yok ve oldukça rahat geçiyor

Allah razı olsun ettiğiniz dualar size 1000 katı fazlasıyla dönsün inşallah
Mevlam hepimizden razı olsun ben diyorum gerçekten iyiki fark etmişim bu platformu sosyal medya yok sadece bu uygulamayı kullanıyorum ama iyiki kullanıyormuşum gerçekten çok şey öğrendim hatta bilmediklerimi bile

Evet evet ameliyathane de oluyor yani yumurta toplama işleminde girdiğiniz yerde oluyor ama aneztesi vs yok ve oldukça rahat geçiyor
Ben 6 defa aşılama yaptırdım farklı yerlerde şimdi devletteyim devlette de 3 aşılama yaptırdım ağrısız sızısız oluyor inşallah bizlerde hayırlısıyla geliriz trasfer günümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…