İstanbuldayimmm dediğin yerlereee gidicemmm efsunnnnİstanbulda mısın ben kaçırmış olabilirim ? sirkeci de safa var oranın künefesine bitiyorum katmerine bayılıyorum hafız mustafa nın da kazandibisine -- fatih de kavuk var lahmacuncu onu ye başka yerde yemezsin net.
İstanbulda mısın ben kaçırmış olabilirim ? sirkeci de safa var oranın künefesine bitiyorum katmerine bayılıyorum hafız mustafa nın da kazandibisine -- fatih de kavuk var lahmacuncu onu ye başka yerde yemezsin net.
Şimdilik aklımızda hayalimizdenerde nerde lahmacun nerde kebap nerde
Diyete başlamadan iyice yiyeyim dur bendeGüldür güldür de bilal diyor ya bu ekip komple kebapçıya gidiyoruz bendennnnnengin helikopteri hazırla kebapçıyı satın al
Allahh kabul etsinnn canimmm darısı başımıza olsunnn bizimde okuyanlarımiz olsunnn insallahhhhSelin n 100 defa 2 arkadaşımıza da bende okudum Allah kabul etsin inşallah pozitif sonuçlar olsun M Meltem _13 Loya-Kiana
Şimdilik aklımızda hayalimizde
Allah razı olsun ❣❣Selin n 100 defa 2 arkadaşımıza da bende okudum Allah kabul etsin inşallah pozitif sonuçlar olsun M Meltem _13 Loya-Kiana
Amin canım inşallahAllahh kabul etsinnn canimmm darısı başımıza olsunnn bizimde okuyanlarımiz olsunnn insallahhhh
Ay valla aşermeye başladık daha hamile kalmadan kardeşimmm herkes de sever mi be kebabı yaaaama olmadı bu çocuğumuzun bir yerlerinde koca koca kebap ben leri olursa napcaz sırtında koca lahmacun hemde acılı beni çıkarsa napcaz
Hepimizin morale ihtiyacı var moral de mideden geçiyor
Amannnn gidin viyana kahvesine çikolatalı sansebastian yiyin iş bitsin
Ona küçük süprizler yapınBen error verdim suan kendimi pastane veya kebapçıya atasım geldi damak tatlarinizinda maşallahı var heee
Mesela lahmacun yiyin yine lahmacun yiyin sonra yer kalırsa üstüne kebap üstüne tatlıOna küçük süprizler yapın
yaptır valla bizde gelelim misafir olarakBen bile açıktım bu ne kebap lahmacun tatlılarnapsam akşama iç yapsamda lahmacun mu yaptırsam cohhhhh acıhdımm
Başım gözüm üstüne beklerim nasıl seversiniz acılı mı acısız mı üffff yanına bol salata şöyle bol köpüklü ayran üfff üfffyaptır valla bizde gelelim misafir olarak
Önce içli köfte ile başlıyorsun ortaya çiğköfteMesela lahmacun yiyin yine lahmacun yiyin sonra yer kalırsa üstüne kebap üstüne tatlı
Vlla işi mişi bırakıp gidicem şimdi kebapçıya o kadar kötü oldumBaşım gözüm üstüne beklerim nasıl seversiniz acılı mı acısız mı üffff yanına bol salata şöyle bol köpüklü ayran üfff üfff