- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Maşallah senin adına sevindim inşallah sağlıklı bebiş olurlar sana da hayrılı evlatlar olurlar.❤Kizlarrr 3 u de guzel devam ediyormuşbugun 4.gunleri yarini bekleyecegiz guzel devam ediyorlar dedi 5.gun yarina guzel çıkanları dondurqcaklar artik
Inanamiylrum hala ya 3 tane toplandi 3 u de guzel ilerliyorbin şükür
Bende inan ki...hani 3 toplandi 2 si dollense 1 için gerilese 1 tane de bana kalir diyordum ama insallah sanki oyle olmayacak 3 u de kalacak gibiYaaaaa müthiş bi haber buuu
Çok sevindimmmm
Ayyyy maşallahKizlarrr 3 u de guzel devam ediyormuşbugun 4.gunleri yarini bekleyecegiz guzel devam ediyorlar dedi 5.gun yarina guzel çıkanları dondurqcaklar artik
Yaaa ne güzel haber bu maşallahKizlarrr 3 u de guzel devam ediyormuşbugun 4.gunleri yarini bekleyecegiz guzel devam ediyorlar dedi 5.gun yarina guzel çıkanları dondurqcaklar artik
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin hakkında en güzelleri seni bulsun vallaBende inan ki...hani 3 toplandi 2 si dollense 1 için gerilese 1 tane de bana kalir diyordum ama insallah sanki oyle olmayacak 3 u de kalacak gibiAllahimmm insallah ozaman 3 transferlik hakkim oluyor
Ay ne güzel olur ama doğum da hepimiz birbirimizi unutalım çeyrek 3 bini bulur biz dogurana kadar anam babam bile tanımamazlıktan gelebilir beniAy Rabbim insallahhh transfer sonrasındaki bekleyiste de sevindirir hepimizi boyleeee
Ağzından bal damlıyor mübarek inşallah inşallahAy Rabbim insallahhh transfer sonrasındaki bekleyiste de sevindirir hepimizi boyleeee
O benimde aklımda bende başlayacağım en kısa süredeHepinize cokkk teşekkür ederim canlarsimdi diyetisyene gidiyorum yoldayim döndüğümde konuşuruz bolca ilaçlardan şiştim iyice...sağlıksız zayiflamak istemiyorum transfere kadar dinc sekilde vermek istiyorum
Ne güzel bende ara vermiştim 2 hafta yarın gideceğim ben nasipse yine geldi geri kilolar vallaHepinize cokkk teşekkür ederim canlarsimdi diyetisyene gidiyorum yoldayim döndüğümde konuşuruz bolca ilaçlardan şiştim iyice...sağlıksız zayiflamak istemiyorum transfere kadar dinc sekilde vermek istiyorum
+300 tane okudum hızımı alamıyorum n dualar varsa paylaşın okuyalım zikirmatiğim ve ben hazırım.Bende okudum 100 tane
Göbek iğnelerden çıkıyor galiba ama nedense ben 2 kilo zayıflamışım stresse bağlıyorum ama bilemiyorum.Ne güzel bende ara vermiştim 2 hafta yarın gideceğim ben nasipse yine geldi geri kilolar valla
Maşallah sana gülüm+300 tane okudum hızımı alamıyorum n dualar varsa paylaşın okuyalım zikirmatiğim ve ben hazırım.
ya iğnede ki ilaçtan içtiğimiz haptan mıdır bilmiyorum sofradan kalkarkan acıktım diyorum ya biliyorum tabii ki aç olmadığımı ama o hisle yersem yerim yaniNe güzel bende ara vermiştim 2 hafta yarın gideceğim ben nasipse yine geldi geri kilolar valla
Benim kilodan da sıkıntım vardı hala da var ama eskisi gibi zoruma gitmiyor kafam çok yoğun ondan sanırımGöbek iğnelerden çıkıyor galiba ama nedense ben 2 kilo zayıflamışım stresse bağlıyorum ama bilemiyorum.
Allah razı olsun ♥♥♥+300 tane okudum hızımı alamıyorum n dualar varsa paylaşın okuyalım zikirmatiğim ve ben hazırım.
Benim pek yemeklerde aram yok aslında hatta dengesiz besleniyorum çoğunlukla ve fark ettiğim halde hala devam ediyorumya iğnede ki ilaçtan içtiğimiz haptan mıdır bilmiyorum sofradan kalkarkan acıktım diyorum ya biliyorum tabii ki aç olmadığımı ama o hisle yersem yerim yani
Hiç sorma birde evdeki yemekten kalkıp yemeksepetinde dolaşıyorum sürekli.ya iğnede ki ilaçtan içtiğimiz haptan mıdır bilmiyorum sofradan kalkarkan acıktım diyorum ya biliyorum tabii ki aç olmadığımı ama o hisle yersem yerim yani