Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kizlarrr 3 u de guzel devam ediyormuş bugun 4.gunleri yarini bekleyecegiz guzel devam ediyorlar dedi 5.gun yarina guzel çıkanları dondurqcaklar artik

Inanamiylrum hala ya 3 tane toplandi 3 u de guzel ilerliyor bin şükür
Maşallah senin adına sevindim inşallah sağlıklı bebiş olurlar sana da hayrılı evlatlar olurlar.❤

Bende inan ki...hani 3 toplandi 2 si dollense 1 için gerilese 1 tane de bana kalir diyordum ama insallah sanki oyle olmayacak 3 u de kalacak gibi Allahimmm insallah ozaman 3 transferlik hakkim oluyor
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin hakkında en güzelleri seni bulsun valla senin adına bizde çok sevindik

Hepinize cokkk teşekkür ederim canlar simdi diyetisyene gidiyorum yoldayim döndüğümde konuşuruz bolca ilaçlardan şiştim iyice...sağlıksız zayiflamak istemiyorum transfere kadar dinc sekilde vermek istiyorum

Hepinize cokkk teşekkür ederim canlar simdi diyetisyene gidiyorum yoldayim döndüğümde konuşuruz bolca ilaçlardan şiştim iyice...sağlıksız zayiflamak istemiyorum transfere kadar dinc sekilde vermek istiyorum
O benimde aklımda bende başlayacağım en kısa sürede dikkat et ❣

Ne güzel bende ara vermiştim 2 hafta yarın gideceğim ben nasipse yine geldi geri kilolar valla

İlk transfer yazıldı başa darısı duası bize olsun inşallah hayırlısıyla bizimde tarihlerimiz ve sonrası sonuçlarımız çifter çifter yazılsın

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-27-11-59-44-90_afc2290b2d3c4ba0ee2355032c5bc572.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 37
ya iğnede ki ilaçtan içtiğimiz haptan mıdır bilmiyorum sofradan kalkarkan acıktım diyorum ya biliyorum tabii ki aç olmadığımı ama o hisle yersem yerim yani
Benim pek yemeklerde aram yok aslında hatta dengesiz besleniyorum çoğunlukla ve fark ettiğim halde hala devam ediyorum

ya iğnede ki ilaçtan içtiğimiz haptan mıdır bilmiyorum sofradan kalkarkan acıktım diyorum ya biliyorum tabii ki aç olmadığımı ama o hisle yersem yerim yani
Hiç sorma birde evdeki yemekten kalkıp yemeksepetinde dolaşıyorum sürekli.
bizim bina da şendullar binası kimsenin kocası yok hepsi camda her kurye gelince herkes kapıya çıkıyor artık aşağa inip alıyorum birde millete hesap verme çabalarına girmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…