- 21 Ocak 2021
- 4.398
- 6.382
Benim 5. Gün embriyosu 6. Günde çok çok silik bir çizgiydi.yaa korkumdan tekrarlayamıyorum negatif çıkar bu kez diyeaynen çok erken ama ne bileyim içimden bir ses yap dedi yaptım. şimdide negatif gelecek diye korkuyorum çok aslında erken yapmakta bu sebepten iyi değil
Var gibi duruyo.ama çok erken test için bence 7 veya 8. Gün erken gebelik testiyle tekrarlayınbende bahçeci de tedavi görüyorum arkadaşlar. 2 embriyo oluştu. bir tanesi ekimde transfer edildi taze olarak negatif geldi.birini dondurduk 6. gün 4 bc kalite. 11.11.2021 de transfer oldum dün dördüncü günümdü akşam test yaptım öylesine. daha hiç pozitifi görmedim bu arada 7 yıllık evliliğimde. sizce birşeyler var mı ?
inşallah test hatalı değildir tek korkum o çünkü hiçbir belirtim de yok arkadaşımVar gibi duruyo.ama çok erken test için bence 7 veya 8. Gün erken gebelik testiyle tekrarlayın
Sizin sorun neydi bu arada.inşallah test hatalı değildir tek korkum o çünkü hiçbir belirtim de yok arkadaşım
eşimde varikosel vardı ameliyat oldu iki sene önce. doğal yolla olmaz yaştan dolayı dediler ben 36 eşim 37 yaşında. sonrasında benim amh de 0,5 çıktı. aslında ortaya karışık bir sürü sebep. bahçeci fulya mehmet reşit asoğlu doktorum.Sizin sorun neydi bu arada.
Bahcecide hangi dr ile devam ettiniz
Canim benim sen kkk klube uyemiydin. Guldenin kurdugu facedeki grubumuzinşallah test hatalı değildir tek korkum o çünkü hiçbir belirtim de yok arkadaşım
evet canım ama face kapalı uzun zamandırCanim benim sen kkk klube uyemiydin. Guldenin kurdugu facedeki grubumuz
Evet hatta ismin selocandemoydu galiba ordan taniyorum seni insallh bu kez olur canim benim dualrim seninleee❤❤❤evet canım ama face kapalı uzun zamandır
kız evet maşallah hafızaya bak :) çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah sağlıklı şekilde kucağıma alabilirim bu kez :)Evet hatta ismin selocandemoydu galiba ordan taniyorum seni insallh bu kez olur canim benim dualrim seninleee❤❤❤
Tabiki canim unuturmuyum hicc hadi bu sefer olucak ben cok inaniyorumkız evet maşallah hafızaya bak :) çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah sağlıklı şekilde kucağıma alabilirim bu kez :)
benimde geçen ay taze transfer negatif oldu. bu ay son kalan dondurulmuş embriyoyu transfer ettiler işte. allahım inşallah testte yanlış görmüyorumdur y ada test bozuk değildirTabiki canim unuturmuyum hicc hadi bu sefer olucak ben cok inaniyorumbak ben 5. De ikizleri aldim kucagima 7 yasindalar simdi. Dondurulmus vardi ama o olmadi kismet degilmis
Canim benim idrar testinde pozitif ciktiysa yanlis gormuyorsundur merak etmeee hatta hayirli ugurlu olsun. Negatif gorseydin idrarda cikmamis olabilirdibenimde geçen ay taze transfer negatif oldu. bu ay son kalan dondurulmuş embriyoyu transfer ettiler işte. allahım inşallah testte yanlış görmüyorumdur y ada test bozuk değildirdarısı benim başıma artık inşallah
Pozitifff cikacakkk kendini demorilize etmeee. Evet insan cok negatif alinca inanamiyor mucize gibi geliyor bende yasadim bunu . Ama mucizen senle bence❤benimde geçen ay taze transfer negatif oldu. bu ay son kalan dondurulmuş embriyoyu transfer ettiler işte. allahım inşallah testte yanlış görmüyorumdur y ada test bozuk değildirdarısı benim başıma artık inşallah
5 .gun oluyor galiba valla cikmis cok net bisekilde bence pozitifKizlar 10 kasımda transfer oldum bgn erken test yaptım. Bu sekildr çıktı. Sizce umutlanmali miyim?
Kan verin bence cikarKizlar 10 kasımda transfer oldum bgn erken test yaptım. Bu sekildr çıktı. Sizce umutlanmali miyim?
bence var arkadaşım hayırlı uğurlu olsun :)Kizlar 10 kasımda transfer oldum bgn erken test yaptım. Bu sekildr çıktı. Sizce umutlanmali miyim?
donmuş embriyomuydu acaba ?Kizlar 10 kasımda transfer oldum bgn erken test yaptım. Bu sekildr çıktı. Sizce umutlanmali miyim?
donmuş embriyomuydu acaba ?evet eylulde opu oldu kasim 10da 5. Gun cift embriyo transferi oldu.