Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

yaa korkumdan tekrarlayamıyorum negatif çıkar bu kez diye aynen çok erken ama ne bileyim içimden bir ses yap dedi yaptım. şimdide negatif gelecek diye korkuyorum çok aslında erken yapmakta bu sebepten iyi değil
Benim 5. Gün embriyosu 6. Günde çok çok silik bir çizgiydi.

Var gibi duruyo.ama çok erken test için bence 7 veya 8. Gün erken gebelik testiyle tekrarlayın

Sizin sorun neydi bu arada.
Bahcecide hangi dr ile devam ettiniz
eşimde varikosel vardı ameliyat oldu iki sene önce. doğal yolla olmaz yaştan dolayı dediler ben 36 eşim 37 yaşında. sonrasında benim amh de 0,5 çıktı. aslında ortaya karışık bir sürü sebep. bahçeci fulya mehmet reşit asoğlu doktorum.

kız evet maşallah hafızaya bak :) çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah sağlıklı şekilde kucağıma alabilirim bu kez :)
Tabiki canim unuturmuyum hicc hadi bu sefer olucak ben cok inaniyorum bak ben 5. De ikizleri aldim kucagima 7 yasindalar simdi. Dondurulmus vardi ama o olmadi kismet degilmis

Tabiki canim unuturmuyum hicc hadi bu sefer olucak ben cok inaniyorum bak ben 5. De ikizleri aldim kucagima 7 yasindalar simdi. Dondurulmus vardi ama o olmadi kismet degilmis
benimde geçen ay taze transfer negatif oldu. bu ay son kalan dondurulmuş embriyoyu transfer ettiler işte. allahım inşallah testte yanlış görmüyorumdur y ada test bozuk değildir darısı benim başıma artık inşallah

Canim benim idrar testinde pozitif ciktiysa yanlis gormuyorsundur merak etmeee hatta hayirli ugurlu olsun. Negatif gorseydin idrarda cikmamis olabilirdi

Pozitifff cikacakkk kendini demorilize etmeee. Evet insan cok negatif alinca inanamiyor mucize gibi geliyor bende yasadim bunu . Ama mucizen senle bence❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…