• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ben çalışmıyorum ev hanımıyım evde hiç zaman geçmiyor yaaa sürekli yat kalk temizlik yap yemek yapla bulaşık yıka 😂😂😂 ortada dolaşan bi video var ya aklıma geldi efsunn210102 efsunn210102 çalışıyor biliyorum da siz de çalışıyor musunuz yoksa ev hanımısınız benim gibi ?

Ben çalışmıyorum ev hanımıyım evde hiç zaman geçmiyor yaaa sürekli yat kalk temizlik yap yemek yapla bulaşık yıka 😂😂😂 ortada dolaşan bi video var ya aklıma geldi efsunn210102 efsunn210102 çalışıyor biliyorum da siz de çalışıyor musunuz yoksa ev hanımısınız benim gibi ?
Bende çalışmıyorum 😊

patron para transferi yapıldı mı diyor ben sadece transferi duyuyorum sırıtıyorum adam diyor yapıldı mı yapılmadı mı ? diyorum yok ertelendi niye hayırdır diyor ilaç tedavisi olacakmış diyorum adam diyor para para :-D kafa uçtu tabi bende

patron para transferi yapıldı mı diyor ben sadece transferi duyuyorum sırıtıyorum adam diyor yapıldı mı yapılmadı mı ? diyorum yok ertelendi niye hayırdır diyor ilaç tedavisi olacakmış diyorum adam diyor para para :-D kafa uçtu tabi bende
Ah ah ne paralar gidiyor :) :D

Ben çalışıyorum Muhasebeciyim 🙃 Çalışmazsam evde yatardım valla ne güzel olurdu.
bütün rakamları embriyo olarak görüyorum.. Kafam zaten işte değil kovulmam an meselesi 🙃
Allah seni emi yaaa 😂😂😂😂
Hemde nasıl aklın fikrin orda oluyor boşver iyi yapıyorsun çok isterdim çalışmayı.
Bende çok çalışmayı istiyorum ama eşim müsade etmiyo kukuma kulu gibi oturuyorum evde 🥴
😂😂😂😂😂

Bende dün transfer oldum sıra geldi beklemeye bakalim neler olucak sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum deneyimim açısından 🥰🥰🥰
öncelikle gözün aydın inşallah tutar dua listesine aldım sana da okuyacağım..
ay nasıl oldun ağrı sızı durumun nasıl yattın mı hemen kalktın mı bütün her şeyi anlat lütfenn.

Back