Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Ben çalışmıyorum ev hanımıyım evde hiç zaman geçmiyor yaaa sürekli yat kalk temizlik yap yemek yapla bulaşık yıka 😂😂😂 ortada dolaşan bi video var ya aklıma geldi efsunn210102 efsunn210102 çalışıyor biliyorum da siz de çalışıyor musunuz yoksa ev hanımısınız benim gibi ?

Ben çalışmıyorum ev hanımıyım evde hiç zaman geçmiyor yaaa sürekli yat kalk temizlik yap yemek yapla bulaşık yıka 😂😂😂 ortada dolaşan bi video var ya aklıma geldi efsunn210102 efsunn210102 çalışıyor biliyorum da siz de çalışıyor musunuz yoksa ev hanımısınız benim gibi ?
Bende çalışmıyorum 😊

patron para transferi yapıldı mı diyor ben sadece transferi duyuyorum sırıtıyorum adam diyor yapıldı mı yapılmadı mı ? diyorum yok ertelendi niye hayırdır diyor ilaç tedavisi olacakmış diyorum adam diyor para para :-D kafa uçtu tabi bende

Ben çalışıyorum Muhasebeciyim 🙃 Çalışmazsam evde yatardım valla ne güzel olurdu.
bütün rakamları embriyo olarak görüyorum.. Kafam zaten işte değil kovulmam an meselesi 🙃
Allah seni emi yaaa 😂😂😂😂
Hemde nasıl aklın fikrin orda oluyor boşver iyi yapıyorsun çok isterdim çalışmayı.
Bende çok çalışmayı istiyorum ama eşim müsade etmiyo kukuma kulu gibi oturuyorum evde 🥴
patron para transferi yapıldı mı diyor ben sadece transferi duyuyorum sırıtıyorum adam diyor yapıldı mı yapılmadı mı ? diyorum yok ertelendi niye hayırdır diyor ilaç tedavisi olacakmış diyorum adam diyor para para :-D kafa uçtu tabi bende
😂😂😂😂😂

Bende dün transfer oldum sıra geldi beklemeye bakalim neler olucak sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum deneyimim açısından 🥰🥰🥰
öncelikle gözün aydın inşallah tutar dua listesine aldım sana da okuyacağım..
ay nasıl oldun ağrı sızı durumun nasıl yattın mı hemen kalktın mı bütün her şeyi anlat lütfenn.

X