- 13 Ekim 2021
- 797
- 1.801
- 29
Senin kaç canımAbla desek mi yoksa yoh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaç canımAbla desek mi yoksa yoh
Bende 25 yaşındayımBenimde yaşım 26
5 yıllık evliyim
2019 dan beri istiyoruz
Olsun demeyebilirsin bana da gençlerle genç kalalımAbla desek mi yoksa yoh
25Senin kaç canım
Yoldaşım yaaaBende 25 yaşındayım
4 yıllık evliyim
2019 dan beri istiyoruz.
Olsun demeyebilirsin bana da gençlerle genç kalalım
Bende çalışmıyorumBen çalışmıyorum ev hanımıyım evde hiç zaman geçmiyor yaaa sürekli yat kalk temizlik yap yemek yapla bulaşık yıka ortada dolaşan bi video var ya aklıma geldi efsunn210102 çalışıyor biliyorum da siz de çalışıyor musunuz yoksa ev hanımısınız benim gibi ?
Ben çalışıyorum Muhasebeciyim Çalışmazsam evde yatardım valla ne güzel olurdu.Bende çalışmıyorum
Hemde nasıl aklın fikrin orda oluyor boşver iyi yapıyorsun çok isterdim çalışmayı.Ben çalışıyorum Muhasebeciyim Çalışmazsam evde yatardım valla ne güzel olurdu.
bütün rakamları embriyo olarak görüyorum.. Kafam zaten işte değil kovulmam an meselesi
Ben işi bıraksam şimdi kafayı yerim evde o sevmediğim kv her gün kahvaltıya çağırırım o dereceHemde nasıl aklın fikrin orda oluyor boşver iyi yapıyorsun çok isterdim çalışmayı.
Ah ah ne paralar gidiyor :)patron para transferi yapıldı mı diyor ben sadece transferi duyuyorum sırıtıyorum adam diyor yapıldı mı yapılmadı mı ? diyorum yok ertelendi niye hayırdır diyor ilaç tedavisi olacakmış diyorum adam diyor para para :-D kafa uçtu tabi bende
Allah seni emi yaaaBen çalışıyorum Muhasebeciyim Çalışmazsam evde yatardım valla ne güzel olurdu.
bütün rakamları embriyo olarak görüyorum.. Kafam zaten işte değil kovulmam an meselesi
Bende çok çalışmayı istiyorum ama eşim müsade etmiyo kukuma kulu gibi oturuyorum evdeHemde nasıl aklın fikrin orda oluyor boşver iyi yapıyorsun çok isterdim çalışmayı.
patron para transferi yapıldı mı diyor ben sadece transferi duyuyorum sırıtıyorum adam diyor yapıldı mı yapılmadı mı ? diyorum yok ertelendi niye hayırdır diyor ilaç tedavisi olacakmış diyorum adam diyor para para :-D kafa uçtu tabi bende
Ayyyy çok sevindim Allah'ım seni ona onuda sana bağışlasın sağlıcakla kucağına al inşallahBende dün transfer oldum sıra geldi beklemeye bakalim neler olucak sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum deneyimim açısından
Hayırlı haberler al inşallah sağlıkla gelsin bebeğin.Bende dün transfer oldum sıra geldi beklemeye bakalim neler olucak sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum deneyimim açısından
öncelikle gözün aydın inşallah tutar dua listesine aldım sana da okuyacağım..Bende dün transfer oldum sıra geldi beklemeye bakalim neler olucak sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum deneyimim açısından
Hahahhahahahahhapatron para transferi yapıldı mı diyor ben sadece transferi duyuyorum sırıtıyorum adam diyor yapıldı mı yapılmadı mı ? diyorum yok ertelendi niye hayırdır diyor ilaç tedavisi olacakmış diyorum adam diyor para para :-D kafa uçtu tabi bende
Kız dur hele bi nefes al hele bi soluklanöncelikle gözün aydın inşallah tutar dua listesine aldım sana da okuyacağım..
ay nasıl oldun ağrı sızı durumun nasıl yattın mı hemen kalktın mı bütün her şeyi anlat lütfenn.
Ayyy hayırlı mübarek olsunnn ya yüzünü güldüren haberler alırsın insallahhhhBende dün transfer oldum sıra geldi beklemeye bakalim neler olucak sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olurum deneyimim açısından