Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hayırlı akşamlar kızlar. Yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım sizlerin moralini bozmamak tedavilerinizi etkilememek adına ama konuşmaya ihtiyacım var. Kendimi anlatayım 6buçuk yıllık evliyim 3senedir çocuk istiyoruz 4başarısız denememiz oldu eşim azosperm teseyle sperm bulunuyor.
1.deneme 15 yumurta 7döllenme 3.gün 2transfer sonuç pozitif ama bebek oluşmadı
2.deneme 18 yumurta 6döllenme 3.gün 2transfer sonuç kimyasal
3.deneme orantısız yumurta boyutları oluştu tedavinin 9.günü iptal edildi
4.deneme 3yumurta 0döllenme sonuç transfer iptal
Amh 2.10 çıkmıştı ama yanlış olduğunu düşünüyoruz testin. Son ki başarısız denemeyi bugün aldık nasıl toparlanacagız bilmiyorum hep hayal kırıklığı
Ayni kaderi paylasmisiz bi bakima. Benim esimde azospermi. 4 negatif tup bebekten sonra 5. Denememde ikizlerim oldu. 7 yasindalar cok sukur. 6. Denemeyi yeni yaptim buda negatif. Yani demem oki umut herzaman var ben ilk dort denemede hic hamile kalamamistim.

kızlar ben cumartesı gunu artık tedavıme basladım tahmıhım sanırım aralık 2 3 gıbı transfer olucam bır aksılık olmazsa ınsallah bu arada bana normalde tedavıye baslar baslmaaz ıgne verıyordu coraspırın ve kan sulanıdır ıgne flan bu sfer vermedı suan sadece estrofem ve vıtamınlerımı kullanıyorum o kadar sızde durumlar nedır
Merhaba, bende Cumartesi bsşladım tedaviye😊 olumlu sonuçlar alırız İnşaAllah 🥰

Merhaba, bende Cumartesi bsşladım tedaviye😊 olumlu sonuçlar alırız İnşaAllah 🥰
ayyy insallah canim ya insallahh 😊😊😊 ben bu ay yasmin kullandim biraz zor sokuldu benim kanamam simdi normale girdide cok sukur bakalim benim son denemem olucak nasip demekden baska cagrem kalmadi ama insalalh allahin izniylen boyle sevincgen cigliklar atmayi nasip etsin rabbimm 🙏🙏🙏

Çok üzüldüm okurken 🥺🥺ama umut her zaman wardır yeterki inanalım 🤲🏻Demekki henüz zamanı değil…zor we yıpratıcı bir süreç Allahım güç kuwwet wersin,cümlemize yardım etsin inşallahhhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻Dualarım seninle…🤲🏻
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun beklediğimize değsin inşallah.
Çok zor bir süreç gerçekten çok iyi anlıyorum seni söylemesi kolay diyeceksin ama moralini yüksek tut illaki olucaktır.hangi merkezde tedavi görüyosun canım başka bi merkezlemi görüşsen acaba bide
Her negatiften sonra daha güçlü şekilde kalkıyoruz ayağa zaten ama korku endişe güvensizlik dahada çoğalıyor tabi. Bu tedavilerin hepsi kayseride oldu canım sonki üniversite hastanesinde oldu elimizde sperm de kalmadı başlayacagımız zaman yeni başlangıç yapacagız eşimle
Ayni kaderi paylasmisiz bi bakima. Benim esimde azospermi. 4 negatif tup bebekten sonra 5. Denememde ikizlerim oldu. 7 yasindalar cok sukur. 6. Denemeyi yeni yaptim buda negatif. Yani demem oki umut herzaman var ben ilk dort denemede hic hamile kalamamistim.
Maşallah Allah ömürlerini uzun etsin inşallah sizlere bağışlasın. Biz ilk tedaviye başlarken olumsuz hiç düşünmedik sanıyorduk ki ilk tedavide kavuşacağız bebeğimize bilmiyoruz tabi bu işin bu kadar uzayacagını ama hayırlısı böyleymiş.

Merhabalarr 🤗
Hepinizin tedavisi uğurlu olsun size güzel sağlıklı bebişler getirsin inşallah 🤗
Ben de tüp tedavisindeyim.. Aranızda yumurta rezerv azlığı ile tedavi gören var mı 😍 Aret kamer de tedavi gören var mı peki umarım birileri vardır🤤
Merhaba nasılsınız 🤗 hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏 bende yumurta rezervi düşüklerden Aret Kamar da tedavi görenlerdenim ☺️ 8 Kasım'da transferim oldu 20 sinde test yapın dendi çok heyecanlıyım sizde durumlar nasil ?

ay canim benim insallah bu sefer olur ya insallah her turlu asiri zor valla benim bu son denemem bakalim rabbim insallah evlerimizde sevinc goz yasi dokmeyi nasip etsin insallahhhh😊😊😊
Amin inşallah canım benim rabbim sevinç gözyaşı dökmeyi nasip etsin 🤗🤗🤗

Hayırlı akşamlar kızlar. Yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım sizlerin moralini bozmamak tedavilerinizi etkilememek adına ama konuşmaya ihtiyacım var. Kendimi anlatayım 6buçuk yıllık evliyim 3senedir çocuk istiyoruz 4başarısız denememiz oldu eşim azosperm teseyle sperm bulunuyor.
1.deneme 15 yumurta 7döllenme 3.gün 2transfer sonuç pozitif ama bebek oluşmadı
2.deneme 18 yumurta 6döllenme 3.gün 2transfer sonuç kimyasal
3.deneme orantısız yumurta boyutları oluştu tedavinin 9.günü iptal edildi
4.deneme 3yumurta 0döllenme sonuç transfer iptal
Amh 2.10 çıkmıştı ama yanlış olduğunu düşünüyoruz testin. Son ki başarısız denemeyi bugün aldık nasıl toparlanacagız bilmiyorum hep hayal kırıklığı
Benim esimde azospermu benimde 7.denemem hep buda negatif olursa altından kalkamam Yin e baslayamam diye diye 7.denemeeye kadar geldik 4.de bu son dedim hamile kaldım sonra bebeğimi kaybettim ama o mutluluğu yaşadım ya pes edemen dedim bundan sonra pes edemem sende pozitif gormussun tutubikeceginu biliyorsun bu da yine başlaman için bi umut sperm yumurta varsa umut her zaman vardır illa birgün gelir o bebek tedavu zor mu evet zor çok zor ama baaka da caremiz yok rabbim bu yolda olan herkesin yar ve yardımcısı olsun maddi manevi güç kuvvet versin benimde 3.denemede embriyo gelişimi durduğu için iptal olan denemem var benim sadece 1 denemede dondurulan embriyom kaldı diğerleri hep sıl baştan ama bak bu 7.denemede 4 tane 5.gun embriyom oldu inşallah rabbim bunca emeği boşa heba etmeyecek ben gittim dedim rabbim 4 embriyo nasip etti bi daha deneyeyim diye pes etme sende pes etme bir gün olacak bir gün gelecek allahım o kadar emeği boşa çıkarmayacak inşallah dualarım seeninle canım allahım seninde hepimizin de yüzünü güldürsün umutsuz olma sakın 🤗🤗🤗😍😘😘kusura bakma çenem düştü yine çok yazdim😶😶

Kızlar sizin lekelenmeniz oluyomu ilk transferimde hiç olmamıştı bunda dün ve bugün sabah uyandığımda peçeteye biraz pembe leke geliyo gün içinde olmuyo hiç

Merhaba nasılsınız 🤗 hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏 bende yumurta rezervi düşüklerden Aret Kamar da tedavi görenlerdenim ☺️ 8 Kasım'da transferim oldu 20 sinde test yapın dendi çok heyecanlıyım sizde durumlar nasil ?
Ayyy heyecan yaptımm😍😍merhaba
Ayy inşallah tutmuştur inşallah pozitif çıkar 🤲🏻çok sevindim senin adına
Kaç yumurtan vardı amh n kaçtı
Benim çok düşük 1 yumurtam oluyo dün toplama için gittim ama erken çatlamış tedavi iptal oldu, 😔

bende bahçeci de tedavi görüyorum arkadaşlar. 2 embriyo oluştu. bir tanesi ekimde transfer edildi taze olarak negatif geldi.birini dondurduk 6. gün 4 bc kalite. 11.11.2021 de transfer oldum dün dördüncü günümdü akşam test yaptım öylesine. daha hiç pozitifi görmedim bu arada 7 yıllık evliliğimde. sizce birşeyler var mı ?

Eklentiler

• 1F8C581D-D8CD-4380-A3D9-223C902F63AE.jpeg
    1F8C581D-D8CD-4380-A3D9-223C902F63AE.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 6C8FEA10-919A-4341-BE18-AA6E3EE39853.jpeg
    6C8FEA10-919A-4341-BE18-AA6E3EE39853.jpeg
    51,1 KB · Görüntüleme: 80
bende bahçeci de tedavi görüyorum arkadaşlar. 2 embriyo oluştu. bir tanesi ekimde transfer edildi taze olarak negatif geldi.birini dondurduk 6. gün 4 bc kalite. 11.11.2021 de transfer oldum dün dördüncü günümdü akşam test yaptım öylesine. daha hiç pozitifi görmedim bu arada 7 yıllık evliliğimde. sizce birşeyler var mı ?
Silik cizgi goruyoruk insallah gebesnzdr. Bende 10 kasimda transfer oldum 6bgunum. Testbyapmaya korkuorum. Lekelenme flanda olmadi.ama.kasiklarda agri var o da ilaclardandir diye düşünüyorum

Bu sabah ilk idrar ile tekrarlasaydınız keşke. 4. Gün çok çok erken bir de 🥰

Silik cizgi goruyoruk insallah gebesnzdr. Bende 10 kasimda transfer oldum 6bgunum. Testbyapmaya korkuorum. Lekelenme flanda olmadi.ama.kasiklarda agri var o da ilaclardandir diye düşünüyorum
benim hiç ağrım lekelenmem bir belirtim yok arkadaşım. bende test bozuksa diye korkuyorum. 2. testi yapamıyorum korkumdan.kiminin 5. gün net çıkıyor kimi 12. gün idrarda çıkmazken kanda mis gibi hamile çıkıyor. 6. gün olmuş ben senin yerinde olsam çoktan yapmıştım :)

X