Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar yardım edermisiniz😟😟😟
Bende 1000 tane alıyorum canım

Bende sigara icmiyorum transferden beri biraz yemege dustum 😊 birsey soracagim transferden ne kadar sonra yeslesme kanamasi oluyor acaba yada nasil anliyorsunuz tutundugunu merak ettimde 😊
Bugün benim 7.günümsabah uyandığımda peçeteye çok az pembe bi leke geldi ama gün içinde tekrat olmadı.herkesde olmuyo canım benim ilk transferimde bir damla bile lekelenmem olmamıştı pozitifti

Kızlar hayırlı akşamlar. Aranızda anestezi ile embriyo transferi olan var mı ? Nasıl bir süreç geçirdiğiniz eğer anestezi aldıysanız? Benim ilk deneme biraz travmalı oldu çok kötüydü ağrılıydı. Acıdan o kadar çok titredim ve kıvrandım ki doktor zar zor koyabilmişti. O an tek düşündüğüm şey bir an önce bitmedi ve gitmem idi. İkinci denemede aynı şey olmasını hiç istemiyroum o yüzden. Doktorla henüz konuşamadım ama bu sefer anestezi almak istiyorum. Eğer anestezi alıpta sonucu pozitif olan gördüyseniz yazarsanız sevinirim

bundan oncekı 4 transferımde genelde tedavıye baslar baslamaz verıyorduda ondan sebeb sasırdım bıraz ama ısıme geldı valla ne kadar gec ıgne yesem okadar kar :KK70:
ay hadı hayırlısı olsun ınsallahh ınsallah tutunsunlar bıze :) :)
Valla canım benim 7bdenemenin sadece 1i donmuş oldu bizde embriyo kalmıyor 🙄😀simdi dr şansı daha yüksek olur diye donmuş tranferi yapalım dedi ama dediğin gibi ne kadar geç iğne okadar oyi😉😉😁😁insallah canıminşallahhhh allahım duysun sesimizi 🤗🤗🤗😍😍😘😘

Kızlar hayırlı akşamlar. Aranızda anestezi ile embriyo transferi olan var mı ? Nasıl bir süreç geçirdiğiniz eğer anestezi aldıysanız? Benim ilk deneme biraz travmalı oldu çok kötüydü ağrılıydı. Acıdan o kadar çok titredim ve kıvrandım ki doktor zar zor koyabilmişti. O an tek düşündüğüm şey bir an önce bitmedi ve gitmem idi. İkinci denemede aynı şey olmasını hiç istemiyroum o yüzden. Doktorla henüz konuşamadım ama bu sefer anestezi almak istiyorum. Eğer anestezi alıpta sonucu pozitif olan gördüyseniz yazarsanız sevinirim
Transfer esnasında hiç ağrı hissetmedim. İlk defa duyuyorum. Opu sırasında anestezi alınıyor sadece.

Kız acı macı yok ki öyle ayılıp bayılacak bisey yok normal muane gibi korkma

Valla canım benim 7bdenemenin sadece 1i donmuş oldu bizde embriyo kalmıyor 🙄😀simdi dr şansı daha yüksek olur diye donmuş tranferi yapalım dedi ama dediğin gibi ne kadar geç iğne okadar oyi😉😉😁😁insallah canıminşallahhhh allahım duysun sesimizi 🤗🤗🤗😍😍😘😘
ay canim benim insallah bu sefer olur ya insallah her turlu asiri zor valla benim bu son denemem bakalim rabbim insallah evlerimizde sevinc goz yasi dokmeyi nasip etsin insallahhhh😊😊😊

Muhtemelen kendini çok kastığın için ağrı olmuştur canım.tedavinin en kolay kısmı transfer çünkü sadece idrara sıkışık olmak biraz zorluyo.bence transfer gününe kadar bi psikologla görüşüp kendini rahatlatabilirsşn yada araştırabilirsin inan hiç ağrısı olmuyo hiçbirley hissetmiyosun

Kız acı macı yok ki öyle ayılıp bayılacak bisey yok normal muane gibi korkma
Maalesef benimki muayene gibi geçmedi . O an ne yaşadığımı ben bilirim sadece ne OPU (pko var bende yaklaşık 20 yumurta toplandı ama kolay geçmişti ) böyle geçirdim ne de diğer operasyonlar rahim filmi vs böyle geçti. İdrara sıkışık olduğum içinde olabilir ama idrara sıkışık olmadan olmuyor sonuçta bu işlem. Eğer sizin öyle geçmediyse çok şanslısınız. Az da olsa benim gibi agrisi olanlar duymuştum anestezi alanlar. Eğer almazsam kolay kolay 2.yi denemeye ikna olmayacağım . Yarım saat uyumak benim için en iyisi olacak o aşamayı stresli geçirmeyeceğim icin çok daha motive olacağım

Hayırlı akşamlar kızlar. Yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım sizlerin moralini bozmamak tedavilerinizi etkilememek adına ama konuşmaya ihtiyacım var. Kendimi anlatayım 6buçuk yıllık evliyim 3senedir çocuk istiyoruz 4başarısız denememiz oldu eşim azosperm teseyle sperm bulunuyor.
1.deneme 15 yumurta 7döllenme 3.gün 2transfer sonuç pozitif ama bebek oluşmadı
2.deneme 18 yumurta 6döllenme 3.gün 2transfer sonuç kimyasal
3.deneme orantısız yumurta boyutları oluştu tedavinin 9.günü iptal edildi
4.deneme 3yumurta 0döllenme sonuç transfer iptal
Amh 2.10 çıkmıştı ama yanlış olduğunu düşünüyoruz testin. Son ki başarısız denemeyi bugün aldık nasıl toparlanacagız bilmiyorum hep hayal kırıklığı

Hayırlı akşamlar kızlar. Yazıp yazmama konusunda çok kararsız kaldım sizlerin moralini bozmamak tedavilerinizi etkilememek adına ama konuşmaya ihtiyacım var. Kendimi anlatayım 6buçuk yıllık evliyim 3senedir çocuk istiyoruz 4başarısız denememiz oldu eşim azosperm teseyle sperm bulunuyor.
4.deneme 3yumurta 0döllenme sonuç tedavi iptal
Amh 2.10 çıkmıştı ama yanlış olduğunu düşünüyoruz testin. Son ki başarısız denemeyi bugün aldık nasıl toparlanacagız bilmiyorum hep hayal kırıklığı

Çok üzüldüm okurken 🥺🥺ama umut her zaman wardır yeterki inanalım 🤲🏻Demekki henüz zamanı değil…zor we yıpratıcı bir süreç Allahım güç kuwwet wersin,cümlemize yardım etsin inşallahhhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻Dualarım seninle…🤲🏻

4.deneme 3yumurta 0döllenme sonuç transfer iptal
Çok zor bir süreç gerçekten çok iyi anlıyorum seni söylemesi kolay diyeceksin ama moralini yüksek tut illaki olucaktır.hangi merkezde tedavi görüyosun canım başka bi merkezlemi görüşsen acaba bide

X