Kasım Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Biz 2013 yilina kadar 4 basarisiz deneme yaptik. Hic tutunma olmadi. Doktorlar bize hic embriyo genetiginden bahsetmedi.bizden genetik test istediler ama zaten 5.dede oldu. Cok sukur cokta sagliklilar yani ben o pgtyi yaptirsaydim bosa yaptirmis olacaktim.daha ilk denemelerinizde ozellikle ozelde yaptiran arkadaslarim acele etmeyin.yindede kendi tercihiniz tabi.

Biz 2013 yilina kadar 4 basarisiz deneme yaptik. Hic tutunma olmadi. Doktorlar bize hic embriyo genetiginden bahsetmedi.bizden genetik test istediler ama zaten 5.dede oldu. Cok sukur cokta sagliklilar yani ben o pgtyi yaptirsaydim bosa yaptirmis olacaktim.daha ilk denemelerinizde ozellikle ozelde yaptiran arkadaslarim acele etmeyin.yindede kendi tercihiniz tabi.
Evit ayni fikirdeyim işi bilene bırakıp kurcalamamak lazim 😁

İşte onu o zaman belirtiyorlar

Tek embrion var diyelim onu ona göre değerlendiriyorlar risk etmeyelim araştıralım diyorlar ama varsa 4 5 ve hersey normalse denemeden sonra negatif alırlarsa yönlendiriyorlar😉
Eee peki kan pıhtılaşması varsa ve gebelik sırasında kullanacağın iğne ile sağlıklı bir gebelik geçirebilecekken, bu testler istenmediğinde embriyo tutunsa bile gebelik sağlıklı ilerlemiyor ve fetüsün kalbi duruyor. Bilmiyorum bana sonradan istemeleri mantıksız geliyor. 🙈

Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. Orda pıhtılaşma testlerini direk istediler. Ben burda öğrendiklerinden yola çıkarak da ne olur ne olmaz diye tahlilleri yaptırdığım hastanede kromozom testi de istedim.

Eee peki kan pıhtılaşması varsa ve gebelik sırasında kullanacağın iğne ile sağlıklı bir gebelik geçirebilecekken, bu testler istenmediğinde embriyo tutunsa bile gebelik sağlıklı ilerlemiyor ve fetüsün kalbi duruyor. Bilmiyorum bana sonradan istemeleri mantıksız geliyor.

Ben Şişli memorialde tedavi görüyorum. Orda pıhtılaşma testlerini direk istediler. Ben burda öğrendiklerinden yola çıkarak da ne olur ne olmaz diye tahlilleri yaptırdığım hastanede kromozom testi de istedim.
Oda şöyle benim hersyeim normal bir çok embriyom da var

Benden genetik test için neden 3 bin 4 bin daha istiyorsun ki diye sormamak için

Yaşın genç hersey normal adım adım ilerleyelim diyorlar sonuc bu olunca hiç motavisyaon bozmak yok pozitif görebileceğimizi düşünüyorduk olmadi hadi bunları yapalım diyorlar

Oda şöyle benim hersyeim normal bir çok embriyom da var

Benden genetik test için neden 3 bin 4 bin daha istiyorsun ki diye sormamak için

Yaşın genç hersey normal adım adım ilerleyelim diyorlar sonuc bu olunca hiç motavisyaon bozmak yok pozitif görebileceğimizi düşünüyorduk olmadi hadi bunları yapalım diyorlar
Biz farklı şeylerden bahsediyoruz sanırım. 🙈Ben pgt den bahsetmiyorum. Devlet hastanesinde kan alınarak yapılan genetik testlerden bahsediyorum.

Biz farklı şeylerden bahsediyoruz sanırım. 🙈Ben pgt den bahsetmiyorum. Devlet hastanesinde kan alınarak yapılan genetik testlerden bahsediyorum.
Pgt nedir onu anlamadım da

Benim durumum şu embriyolarim arastirilmayacak

Benden zaten taa ilk başta bi suru test istediler sedimantasyon pıhtılaşma dahil
Hsg vs eşim de bende hersey normal ilerledi

Coraspin de başladılar transfer de ama olmadı

Simdi daha detay araştırıyorlar Benden gen testi istediler kalp ve kan sorunu ilgilendiren testler kromozom da dahil

sonuca göre mesela coraspin yetersiz geliyor sana iğnesini vuracaksın diyebilirler bana vs. Vs .

Bunu suan da istemeleri bana mantıklı geldi .

Anladm canm hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Ben 5 defa hamile kaldım. Bi tanesi kimyasal diğer 4 ü normal gebelik kürtajla sonlanan.yedinci hafta içinde gelişimleri durdu hep
En son Aret beye gittik işte. Yumurtlama zamansız olduğu için gebelik de zamansız oluyormuş rahim kendini hazırlarken bebeğin gelişimi duruyormuş. Tüp yapılcak dedi. Hoş bir yumurtayla akıllı yumurtayı bulursa yapcak.kim bilir ne zamana..
Amin hepimiz icin hayirlisi insallah

selamlar her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsanız :halay::halay::halay::halay:
baya konuşmusunuz dün ekran rengide bir garip olmuş okuyamadım.

nasılsınız ne var ne yok @Sinovac Iron Butterfly Iron Butterfly efsunn210102 efsunn210102 ve diğerleri
ben bugün gittim test vermek için tanıdıkda var gittiğimde yerde oda doktor gibi şaşırmış negatif olmasına dedim ben iyiyim merak etme.
bu zamana kadar sorun yoktu ama belki bu testler de çıkacak veya çıkmayacak görücez bakalım dedim .
gen tarama testlerini verdim çoğu 3 güne çıkıyor kromozom 15 günü bulurmuş tahminim Aralık ayı transfer olacaklara yetişicem gibimsi sanki :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım
bende bayadır işi sarsaklamıştım malum evrak işi bitmez bitmez feleğim şaştı :-(

Benimde 4 yumurtam toplanmisti. 1. gun aradilar 3 tanesi dollenmis. 3. Gun aradilar 1 tanesi gelisimi durmus 2 tane embriyo ile devam edilecekmis. 2 tane embriyoyu 5. Gune gelmesini bekliyoruz. Ne dusunsem bilemiyorum. Eger 5 gune gelirlerse taze transfer olacak. Ne diyim ki 🤦‍♀️
Hiç üzülme 11 yumurtadan 1 embriyom kaldı elime dondurdular transfer bekliyorum .

Pgt nedir onu anlamadım da

Benim durumum şu embriyolarim arastirilmayacak

Benden zaten taa ilk başta bi suru test istediler sedimantasyon pıhtılaşma dahil
Hsg vs eşim de bende hersey normal ilerledi

Coraspin de başladılar transfer de ama olmadı

Simdi daha detay araştırıyorlar Benden gen testi istediler kalp ve kan sorunu ilgilendiren testler kromozom da dahil

sonuca göre mesela coraspin yetersiz geliyor sana iğnesini vuracaksın diyebilirler bana vs. Vs .

Bunu suan da istemeleri bana mantıklı geldi .
Pgt embriyoların transfer edilmeden önce genetik olarak taranması. Belli başlı hastalıkları taşıyan embriyoların elenmesi. Örneğin, down sendromu gibi. Memorial embriyo başına 295 dolar ekstra ücret istiyor.

Benim söylemek istediğim şey sizin yaptığınız testlerin en başta istenmesiydi. Yanlış anlamışım sizi. ☺️🥰

Pgt embriyoların transfer edilmeden önce genetik olarak taranması. Belli başlı hastalıkları taşıyan embriyoların elenmesi. Örneğin, down sendromu gibi. Memorial embriyo başına 295 dolar ekstra ücret istiyor.

Benim söylemek istediğim şey sizin yaptığınız testlerin en başta istenmesiydi. Yanlış anlamışım sizi. ☺️🥰
Ya evet ya onu biliyorum da işlemin adının o olduğunu bilmiyordum .

Anne babada sorun olmasa bile embriyoda olabiliyormuş oda çok ileri araştırma olarak geçiyor ardarda denemeden sonra bakiliyormus .
Embriyo da zarar gorebiliyormus vs vs

Deminde onu dedim o duruma gelirsek büyük konuşmak istemem ama ne düşünürüm bilmiyorum yani...
Olmayanı zorlamak gibi hissettirdi buraya gelirse süreç.

Bakalim benim genler ne diyecek 😁😁😁

Benim eşimde de öyle morfoloji 0 ileri hız 0
Yerinde hareketli %11
Yavaş ileri %7
Kalanlar hareketsiz :/
canım tüp bebekte bunların hiçbir geçerliliği yok hiiiççç canını sıkma.Sonuçta milyonlarca sperm içerisinden 3-4 tane en iyisini seçiyolar.Bu sonuçlar % ye vurulmuş olanları.Tabiki sağlıklı ,ileri hızlı olan sperm mutlaka bulacaklardır

canım tüp bebekte bunların hiçbir geçerliliği yok hiiiççç canını sıkma.Sonuçta milyonlarca sperm içerisinden 3-4 tane en iyisini seçiyolar.Bu sonuçlar % ye vurulmuş olanları.Tabiki sağlıklı ,ileri hızlı olan sperm mutlaka bulacaklardır
Ağzın bal yesin 🥰😁

X