AminnnMerhaba kizlar size de selam vereyimay ay topik geziyorum yillardir
Kisaca soyle söyleyeyim amh degerim kötü yasim 39 amh 0.5 1 2 yumurta oluşuyor ve havuz yapıyoruz 2 blast embriyom var dondurulmus c.tesi tekrar opu oldum 3 toplandi bugun 3.gunleri ve hepsi de guzel ilerliyor yarin arayacaklar bilgi verecekler iste...artik toplama islemlerim bitti transferim ocakta kismetse
2.tedavimden olan 1 kizim var 7 yasinda kardes olmadi malesef....9.opumu oldum 6.transferimi olacağım inşallah bu kez saglikla 1 tanesi tutunuryok olmazsa da artik bırakacağım maddi manevi cok yorulduk o ayrı da yumurta da kalmadı
Rabbim emeklerimizi bosa cevirmesin hepimizin kucakları dolsun insallah
Benim de ilk denemem olcak baya heyecanlıydımSağlıklı olup tutunamayanlar da var
Hiç bir veri kesinlik kazanamıyor maalesef
Insallah canim
cok tecrubeliyim malesefher türlü sorunuza yardımcı olabilirim
O zaman tecrübesiz ben hemen bir soru sorayım :::)))) sperm morfoloji 0 olması ihtimali düşürür mü?Insallah canim
cok tecrubeliyim malesefher türlü sorunuza yardımcı olabilirim
AminnnAminnninşallah
Çok zor ve yıpratıcı bir süreç
Rabbim yardımcımız olsun
Her iki ihtimal de eşit aslındaBenim de ilk denemem olcak baya heyecanlıydımhemen olacak gibi heyecanlanıyorum ama olmaması da büyük ihtimal demek ki
Ayyy hadi inşallahAminnn...Tabi cok zor canim..
Eskiye göre daha rahatım ama negatif gore gore duygusuzlastim biraz5 embriyom olacak gibi toplama hic biri de tutunmazsa artik Rabbimin vardir bir bildiği deyip bırakacağım...Ama içimden bir his 40 yaş hediyesi gelecek diyor
Kızlar yarın ikinci kontrolüm transfer sürecinde olan var mı aramızda
İlk transferim olacak benimde çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda gider
Sayiniz kac peki canim...şoyle ki morfoloji sıfır olabilir ama tup bebekte bir sıkıntı teşkil etmez...sperm tek bölümden olusmaz bas boyun kuyruk vs gibi yerleri var...bas boyun bölgesi bozuk olanlar direk elenir tup bebekte pek şansı yoktur...Ama mesela kuyruk kismi sadece sperme hiz veren kısım oradaki bozukluk pek te onemli değildir...zaten tup bebekte spermin yumurtaya ulaşmasina gerek yok. Ağır hasarlı spermleri elerler..geriye daha bir çok döllenme kapasitesine sahip sperm bulurlar canim merak etme sen hiçO zaman tecrübesiz ben hemen bir soru sorayım :::)))) sperm morfoloji 0 olması ihtimali düşürür mü?
Ya Allahım inşallah hepimiz pozitifleri görürüz
2 tane bekleyen var 3 tane de toplanan eger 5 olursaAyyy hadi inşallah
Bende 38
5 embriyodan kaçını transfer yapacaklar
Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumEvettt yarin haber gelicek persembe pazar arasi transferim heyecanla bekliyorum
Hahhahahah bence de aydınlandim resmenSayiniz kac peki canim...şoyle ki morfoloji sıfır olabilir ama tup bebekte bir sıkıntı teşkil etmez...sperm tek bölümden olusmaz bas boyun kuyruk vs gibi yerleri var...bas boyun bölgesi bozuk olanlar direk elenir tup bebekte pek şansı yoktur...Ama mesela kuyruk kismi sadece sperme hiz veren kısım oradaki bozukluk pek te onemli değildir...zaten tup bebekte spermin yumurtaya ulaşmasina gerek yok. Ağır hasarlı spermleri elerler..geriye daha bir çok döllenme kapasitesine sahip sperm bulurlar canim merak etme sen hiçyeter ki sayi olsun..
Ay ben az daha tedaviye devam edersem doktor olacağım he
Ayy koptum resmen yorumunaHahhahahah bence de aydınlandim resmen
Bizim sayı 6 milyon inşallah kafaları çalışıyordur
Ayy koptum resmen yorumuna
Hah tam da öyle kafaları çalışsın yeter