- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
al benden de o kadar..Geçmez dediğimiz o kadar çok şey aslında o kadaR çabuk geçiyor ki hayatımız da arkamıza yada yaşadıklarımıza dönüp bakamıyoruz bile malesef en azından kendim için bu cümleyi kullanabiliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al benden de o kadar..Geçmez dediğimiz o kadar çok şey aslında o kadaR çabuk geçiyor ki hayatımız da arkamıza yada yaşadıklarımıza dönüp bakamıyoruz bile malesef en azından kendim için bu cümleyi kullanabiliyorum
Okudum[USER=995726] K Karamsar cad [/USER] yarın Transfer olacak arkadaşlar
Ya KAYYUM 156 kere okuyalim
Loya-Kiana efsunn210102 Iron Butterfly S Sinovac @derya2526 @Amanita @CevikKiz N nuray1033 @sanat08 @Saturnyildizi @Meltem _13 @Cosi @akyaa @Hayalperestttttttt @Birbumut @lightbrown @aaa1234 @Ay42 @Zeynepkur @zeynep44044
Bugun ki idrar testi negatif çıktı ne diyosunOkudum
Test mi yaptın ?Bugun ki idrar testi negatif çıktı ne diyosun
Ooooo nerdesin sen yhuuTest mi yaptın ?
okiiihanımlar
idrar testi getirdi samimi bir aarkadaşım merak etmiş benden çok meraklı
Sabah yaptım negatif silik bile çıkmadı
Ama kan sonucu için beklemeye devam tabii ki hayırlısı bakalım
Sein kadar bende endişeliyim ya,
Hadi gözün aydın rabbim hayırlı evlarlar ihsan eylesin inşallah evladın sım sıkı tutunur.Selam kızlar ben tontisimi aldim geldim transferim guzel gecti ilaclarimi aldim evime geldim uzandim bundan sonrasi beklemece rabbim guzel haberler nasip etsin dulariniz icin tesekkur ederim allah razi olsun hepinizden⚘⚘
Ptesi net sonucu alırım inşallah ama var ama yokSein kadar bende endişeliyim ya,
bu kadar emek verdik inşallah boşa çıkmaz ..
İnşallah canım kalbini ferah tut ben olumlu hissediyorum sende.Ptesi net sonucu alırım inşallah ama var ama yok
Olursa sabırla igne ilaca devam
Yoksa ilaci kesip adet vs olup rahatlamanin derdindeyim
İnşallah canım kalbini ferah tut ben olumlu hissediyorum sende.
Şuan bir mucize olsa hepimiz bu transferlerde hamile kalsak listemiz full olarak
Şuan bir mucize olsa hepimiz bu transferlerde hamile kalsak listemiz full olarak
pozitif yazsa
Başka ne isteriz ya
Yaptin yanı en sonundaBugun ki idrar testi negatif çıktı ne diyosun
Evet tek 5.gunYaptin yanı en sonunda
İdrar testini boşver gerçekler kanda saklı
Senin kaçıncı gün embriyosu
tek miydi