- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Sus otur yerine sana 0AHA kızlar tartışmayınız benim için yaaaa
Layolanin hormonları onlarAllah seni
Sus otur yerine sana 0
Aaa trip atacakken atılan oldum
Açılmıyor bendeAllah seni
Hareketli bı koyamadim
Çok sağol canımYaaaa nasıl güzel bir haberiçok sevindim çok.. inşallah sağlıkla ilerler yüzünü hep güldürür
Bizlere de dua et
Allah analı babalı büyütsünKizlarrrr sabah yazmisdim sayfaya adetim 1 gün gecdi diye bu ay tüpe başlıyordum herseyim hazırdi raporum vs hatta burda ismim vardı ama cok aktif olamadım diye silinmiş sanırım.bu sabah kan vermisdim sonucum 58 cikmisrabbim bana resmen tüp yoluna giderken mucize verdi.2 buçuk senedir kimyasal bile geçirmedim.allahim hepimize sağlıklı güzel gebelikler nasıl etsin inşallah
Amin inşallahAllah analı babalı büyütsün
Cok tesekkur ederim rabbim saglikla sihhatla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cok guzel yazmissiniz icimden gecenleri yasamissinizBence hiçç moralinizi bozmayın benm ilk opu agustosta olmuştu 6 yumurta toplandı sadeve 3ü döllendi ve 1 tane donduruldu 5.güne ikinci opu 5 folijük gözüküyordu 27 ekimde oldum 2 tane yumurta toplandı sadece. Aynı sizin gibi o kadar üzüldüm ki o 2si olgun cıkcak da döllencek de bide kaliteli olcak 5.güne gidecek diye ama rabbim O kadar büyüj ki 2side 5AA döllendi biri suan icimde ptesi transfer oldum umarım tutmuştur da daha da umut verebilirim size sakın moralnizi bozmayn stres cok etkiliyor inanın Dua edin hepimizn hakkında hayırlısı olsun ibsallah
Allah büyük inanın kendinizi strese sokmanun anlamı yok o bitiyo beklemesi başlıyo .transferden sonra pızitif mi acaba diye düşünüyosunuz.sınra kese yok kalp atışı hic bitmezCok tesekkur ederim rabbim saglikla sihhatla kucaginiza almayi nasip etsin insallah cok guzel yazmissiniz icimden gecenleri yasamissiniz
Allah büyük inanın kendinizi strese sokmanun anlamı yok o bitiyo beklemesi başlıyo .transferden sonra pızitif mi acaba diye düşünüyosunuz.sınra kese yok kalp atışı hic bitmezo yüzden düşünmemek en iyisi Allah buyüktür
Amin cumlemizin insallahNe güzel yazmışsın.Ben de hep o kafadaydim
Bu duyguları imkanları yaşıyor olmak bile nimet
Rabb'im hayırlı uğurlu eylesin tedavini.Eli boş döndürmesin bu yoldan
Eşimin kendi işi kimsedne izin almıyor zaten de kendi işini bırakıp gelmekte sorun neyse hayırlısı olsun sizin icinDoktor iyi de bence oradaki idari personel iyi değil. Biz akşam saatleirnde hep gidiyorum iş sonrası kimse izin almak zorunda kalmıyr