• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında aşılama yaptıranlar sonucu birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
negatif sonuç alan arkadaşlar zor biliyorum uzun süredir anne olmk istediğim için. Ama moralinizi toplayıp devam edin ümitsizliğin içine girmeyin. Dua edicem sizin içinde

Arkadaşlar umarım hepimiz bir gün duamıza kavuşuruz ben ikinci çocuk için uğraşıyorum ilki hiç aratmamıştu istediğimiz ay kendiliğinden olmuştu bu sefer olmuyor herşeyde bir hayır var rabbim kızıma hayırlı ömürler nasip etsin ne diyebilirim ki üzgünüm hakkımızda hayırlısı diyorum demek ki doğru zaman değilmiş henüz

Kızlar bende 4 kasımda aşılama oldum dün gece çok az bi leke gördüm bahada bişey yok regl günüm pazartesi acaba erken mi geliyor yerleşme kanaması mı bilemedim

Kızlar bende 4 kasımda aşılama oldum dün gece çok az bi leke gördüm bahada bişey yok regl günüm pazartesi acaba erken mi geliyor yerleşme kanaması mı bilemedim
Bende 4 kasımda aşılama oldum benimde reglim pazartesiydi ama malesef kırmızıları bugün gördüm 1 2 kere geldi daha gelmedi ama ben kan tahlili yaptırdım negatif sonuç. Sizin inşAllaaahh yerrleşme kanamaasıdır devamı gelmez inşAllaah🤲

Arkadaşlar 10. günü beta hcg 2.25 ti yazmıştım. Bugün 13.gün az önce erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi çıktı. Bu erken gebelik testleri beta hcg kaçken algılamaya başlıyor acaba? Testin markası prodoctor. Bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim. Adetime bugün dahil 3 gün var. Aşılamanın da tam 12.günü.

Yani şunu demeye çalışıyorum aslında, beta hcg 2.25 bile olsa algılar ve silik çıkar mı?
Ki 2.gün önce 2.25 ti. Bugün hesaplarıma göre 0.75 falandır beta

İnşallah 🙏🏻 pek umudum yok yüksek ihtimal test yanılıyordur. Sizinle aynı gün yaptırmışız aşılayı 4 kasım dimi? Test falan yaptırdınız mı hiç ne durumdasınız?
Bes kasım cnm iki damla peceteye kan geldi Az önce de kahve rengi geldi sanrm adetm sökülüyo yapmadm test

Yani şunu demeye çalışıyorum aslında, beta hcg 2.25 bile olsa algılar ve silik çıkar mı?
Ki 2.gün önce 2.25 ti. Bugün hesaplarıma göre 0.75 falandır beta
Benimde 1.49 cikti 11.gunumde. Normalde 0.20 falan cikiyormus herkeste doktor supheli dedi. Anlayamadım bende negatif sonuc ama 🙄

Benimde 1.49 cikti 11.gunumde. Normalde 0.20 falan cikiyormus herkeste doktor supheli dedi. Anlayamadım bende negatif sonuc ama 🙄
İşte benim de aşağı yukarı sıfırlanmış olması gerekirken bugün erken gebelik testinde silik çizgi çıktı yine kafam karıştı. Tekrardan mı yükseliş oluyor acaba diye düşündüm. Doktorunuz da bu yüzden şüpheli dedi belki de size.

İşte benim de aşağı yukarı sıfırlanmış olması gerekirken bugün erken gebelik testinde silik çizgi çıktı yine kafam karıştı. Tekrardan mı yükseliş oluyor acaba diye düşündüm. Doktorunuz da bu yüzden şüpheli dedi belki de size.
yani ama en azından 20 falan çıkardı diye düşünüyorum. O yüzden imkansız geliyor

Back
X