- Konu Sahibi Princessxxx
negatif sonuç alan arkadaşlar zor biliyorum uzun süredir anne olmk istediğim için. Ama moralinizi toplayıp devam edin ümitsizliğin içine girmeyin. Dua edicem sizin içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimizin inş. Test sonucum ne olursa olsun geri dönüş yapacağım mutlakaRabbim hayirla güzel bi sonucla yuzunuzu guldursun insallah sizin de bizim de![]()
Bende 4 kasımda aşılama oldum benimde reglim pazartesiydi ama malesef kırmızıları bugün gördüm 1 2 kere geldi daha gelmedi ama ben kan tahlili yaptırdım negatif sonuç. Sizin inşAllaaahh yerrleşme kanamaasıdır devamı gelmez inşAllaahKızlar bende 4 kasımda aşılama oldum dün gece çok az bi leke gördüm bahada bişey yok regl günüm pazartesi acaba erken mi geliyor yerleşme kanaması mı bilemedim
Hiç fikrm yok cnm yardmcı ol ak isterdm ama ins yükseliştedirYani şunu demeye çalışıyorum aslında, beta hcg 2.25 bile olsa algılar ve silik çıkar mı?
Ki 2.gün önce 2.25 ti. Bugün hesaplarıma göre 0.75 falandır beta
İnşallahHiç fikrm yok cnm yardmcı ol ak isterdm ama ins yükseliştedir
Kaçıncı gününüzde yaptınız testi? Belki gerçekten de şüpheli bir durumdur, yükseliş olma ihtimali vardırMalesef 1.49 çktı sonuç. Doktor şüpheli dedi de neyi şüpheli anlamadım bariz negatif
Bes kasım cnm iki damla peceteye kan geldi Az önce de kahve rengi geldi sanrm adetm sökülüyo yapmadm testİnşallahpek umudum yok yüksek ihtimal test yanılıyordur. Sizinle aynı gün yaptırmışız aşılayı 4 kasım dimi? Test falan yaptırdınız mı hiç ne durumdasınız?
Devamı gelmiyorsa inşallah gelmiyordur yerleşme kanaması olabilir miBes kasım cnm iki damla peceteye kan geldi Az önce de kahve rengi geldi sanrm adetm sökülüyo yapmadm test
Yok cnm olamaz çoktaaaannn yerleşmiş olmaşıydı hiç ümit yokDevamı gelmiyorsa inşallah gelmiyordur yerleşme kanaması olabilir mi
Aşılama kaçıncı gün olmuştu. Insallah devamı gelmezYok cnm olamaz çoktaaaannn yerleşmiş olmaşıydı hiç ümit yok![]()
11.gunumdu. Yani bence olsaydı çıkardıKaçıncı gününüzde yaptınız testi? Belki gerçekten de şüpheli bir durumdur, yükseliş olma ihtimali vardır![]()
Evet bak bn regl oldm bile11.gunumdu. Yani bence olsaydı çıkardı
Kaçıncı gününüzde oldunuz?Evet bak bn regl oldm bile![]()
Benimde 1.49 cikti 11.gunumde. Normalde 0.20 falan cikiyormus herkeste doktor supheli dedi. Anlayamadım bende negatif sonuc amaYani şunu demeye çalışıyorum aslında, beta hcg 2.25 bile olsa algılar ve silik çıkar mı?
Ki 2.gün önce 2.25 ti. Bugün hesaplarıma göre 0.75 falandır beta
İşte benim de aşağı yukarı sıfırlanmış olması gerekirken bugün erken gebelik testinde silik çizgi çıktı yine kafam karıştı. Tekrardan mı yükseliş oluyor acaba diye düşündüm. Doktorunuz da bu yüzden şüpheli dedi belki de size.Benimde 1.49 cikti 11.gunumde. Normalde 0.20 falan cikiyormus herkeste doktor supheli dedi. Anlayamadım bende negatif sonuc ama![]()
yani ama en azından 20 falan çıkardı diye düşünüyorum. O yüzden imkansız geliyorİşte benim de aşağı yukarı sıfırlanmış olması gerekirken bugün erken gebelik testinde silik çizgi çıktı yine kafam karıştı. Tekrardan mı yükseliş oluyor acaba diye düşündüm. Doktorunuz da bu yüzden şüpheli dedi belki de size.