• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında aşılama yaptıranlar sonucu birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba.
Ben de 4 kasımda aşılama yaptırdım.
Ve tabii ki dayanamayıp 7. Ve 8. Günler beta hcg baktırdım. Sonuç hüsran.
7.gün 10.50
8.gün 7.34
Bunlar çatlatma iğnesinin etkileri tabii ki.
Bugün yani 13.11.20 bir daha baktırdım ve 2.25 (10.gün)
Tamamen umudum bitti. Umarım sizler pozitif sonuçlar alırsınız 🙏🏻
Bende sizinle aynı gün yapmışım aşılamayı. Allahım hayırlısını nasip etsin. Hiç belirtiniz varmıydı acaba kan testi yaptırırken ? Bnde hüsrana uğramaktan korkuyorum ama tabiki herşeyin hayırlısı :(

Merhaba iyi geceler ben yeni katıldım. Bende bu ayın 4ünde aşılama yaptırdım. Ara ara adet olacakmış gibi ağrılarım var beyazda akıntım göğüs ucum acıyor hüsrana uğramaktan çok korkuyorum :KK43: daha önce 2 aşılama yapıldı ikiside kimyasal gebelikle sonuçlandı :KK43:
Merhaba ben de ayın 4 ünde yaptırdım. Bugün beta hcg 2.25
Siz test yaptırdınız mı hiç

Bende sizinle aynı gün yapmışım aşılamayı. Allahım hayırlısını nasip etsin. Hiç belirtiniz varmıydı acaba kan testi yaptırırken ? Bnde hüsrana uğramaktan korkuyorum ama tabiki herşeyin hayırlısı :KK43:
Belirtim vardı. Hatta çoktu. Ya da ben öyle hissetmek, inanmak istiyodum bilmiyorum.
Koku hassasiyeti. Eşimin veya çevremdeki kimsenin alamadığı kokuları aldım son bir haftadır. Aynı zamanda ateşim yüksek.
Ara ara mide bulantısı.
Şişkinlik ve gaz.
Ve en bariz belirti olarak kabul ettiğim kasıklarımda ve Rahim bölgemde olan ağrılar. Bıçak sağlanması, iğne batması tarzında.
Halsizlik ve sürekli uyku hali. Eşim yıllık izinde, öğlenleri 2 de zor kaldırıyor beni yataktan. İnanın gerçekten son bir haftadır böyleyim sürekli uyuyorum.
Ne kadar çok belirtim varmış 😂
Ama gelin görün ki test negatif. Hala yükselebilir mi değerim bilmiyorum ama bugün tüm umudumu kaybettim. Şimdi önümüzdeki ay tedaviyi bırakıp doğal yöntemler denemek istiyorum. Siz de var mı belirti?

Merhaba ben de ayın 4 ünde yaptırdım. Bugün beta hcg 2.25
Siz test yaptırdınız mı hiç
Ben bitek ovitrellenin 9.günü idrar testi yaptm belirgin çizgi çıktı ama iğnenin etkisi olduğuna emindim ertesi sabah bir daha yaptım baya silikleşmişti dahada idrar testi yapmadım kanka vermedim. Pazar pazartesi bu günler regli günüm bakalım gelecekmii arada ben geliyorum diyor sanki ağrılarıyla birde akıntım var akıntı geldikçe oldum zannediyorum. Ay çok zor yaa Allahım bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın :(

Belirtim vardı. Hatta çoktu. Ya da ben öyle hissetmek, inanmak istiyodum bilmiyorum.
Koku hassasiyeti. Eşimin veya çevremdeki kimsenin alamadığı kokuları aldım son bir haftadır. Aynı zamanda ateşim yüksek.
Ara ara mide bulantısı.
Şişkinlik ve gaz.
Ve en bariz belirti olarak kabul ettiğim kasıklarımda ve Rahim bölgemde olan ağrılar. Bıçak sağlanması, iğne batması tarzında.
Halsizlik ve sürekli uyku hali. Eşim yıllık izinde, öğlenleri 2 de zor kaldırıyor beni yataktan. İnanın gerçekten son bir haftadır böyleyim sürekli uyuyorum.
Ne kadar çok belirtim varmış 😂
Ama gelin görün ki test negatif. Hala yükselebilir mi değerim bilmiyorum ama bugün tüm umudumu kaybettim. Şimdi önümüzdeki ay tedaviyi bırakıp doğal yöntemler denemek istiyorum. Siz de var mı belirti?
İnşAllaah yükselir belli olmazz kırmızıları görene kadar ümit hep var. Bende bel ağrısı ara ara kasık ağrısı akıntı ve göğüs ucu ağrısı var uyku halim var ama onu progestana yoruyorum. Adet ağrıaı gibi ağrılar girdikçe üzülüyorum olacağım diye ama bu seferde tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe gececeğim inşAllah

İnşAllaah yükselir belli olmazz kırmızıları görene kadar ümit hep var. Bende bel ağrısı ara ara kasık ağrısı akıntı ve göğüs ucu ağrısı var uyku halim var ama onu progestana yoruyorum. Adet ağrıaı gibi ağrılar girdikçe üzülüyorum olacağım diye ama bu seferde tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe gececeğim inşAllah
İnşallah gerek kalmaz 🙏🏻 dualarım sizinle olacak. Haber verin lütfen olur mu

Kızlar günaydın. Benim kanamam var aşılamadan beri var ve geçmiyo bu şekilde bebek olacağını da sanmıyorum zaten bugün hastaneye gideceğim.

2 Kasım aşılama olmuştu bugün kontrol vardı karından baktı yumurtalar istediğimiz gibi gelişmiş dedi. Beta HCG verdim bakalım

Mrblar bende 4 kasimda catlatma ignesi; 6 kasimda asilama oldum.catlatma ignesinin etkisini merak ettigim icin bugun catlatmanin 11.günü çok silik cikti. Ama bunun zaten ovitrelle etkisi oldugunu dusunuyorum.okudugum kadaryla 14.ve 15.gün bile idrarda etkisi oluyormus.benim 7.ayım ilk aşılamam. kendime dua ederken bu ugurda cabalayan imtihan geciren herkesse bolca dua ediyorum.ptesi doktor cagirdi doktora kalsa beni bugun cagirmisti ama ben ptesi gelmek istedgmi soyledm

Aslında benimde bugün aşılamadan sonra 11.günüm ama kanamam başladı kan tahlili verdim bütün umutlarım gitti ama yinede kanı bekliyoruzz :(

Merhaba bende 6 kasımda aşılama yaptrdım ilk aşılamam. Kasık ağrım halsizlik ve hafif goğüs ağrısı şikayetim var. 23ünde kan testim var. Umarım hepimiz güzel haberlerimizi yazarız buraya

Aslında benimde bugün aşılamadan sonra 11.günüm ama kanamam başladı kan tahlili verdim bütün umutlarım gitti ama yinede kanı bekliyoruzz :KK43:
Umutlar bitmez sadece diger aya erteledin burda cocuk sahibi olanlarin çoğu kac umutsuz denemeden gecmistir.ben de dahil..ben 2.cocuk icin ugrasiyorum.ilk cocugumdan once de cok agir sinandm.tup bebek bile yaptik olmadi.inanmiycaksn simdi diger ay hamileydim kendiliginden..mucizeler iyi ki var..ben hep 2.cocugumun kolay olacagni zannedrdm stre kalkinca ama bak olmuyor..ama biliyorum bi gün emeklerimizin karsiligini alicaz..nasip gayrete asik

Merhaba bende 6 kasımda aşılama yaptrdım ilk aşılamam. Kasık ağrım halsizlik ve hafif goğüs ağrısı şikayetim var. 23ünde kan testim var. Umarım hepimiz güzel haberlerimizi yazarız buraya
Rabbim hayirla güzel bi sonucla yuzunuzu guldursun insallah sizin de bizim de💞

Back
X