Bir sonraki ay için calismalara baslamalisin bence. Stres yok. Guzel düşünelim ki öyle de olsunHüsrana uğradım yarını beklıyodum bugün gördüm kırmızıyı
Aminnn canım inşaallah. Rabbim sesimizi duyuyordurKızlar ümidimizi yitirmeyelim elbet bizlerde anne olucaz rabbim bizlere de nasip edecek
Mutlaka duyuyordur canım Rabbim nasip etmeyeceği şeyim hayalini kurdurmazmış benim 5 tane yumurtam oluştu bu ay 4 gün oldu çat iğnesi yaptıralı 23 kasım adetim bazen ümit ediyorum bazen de 2 senedir zaten olmadı olsaydı olurdı diyorum aslında ümitlenmemek beklememek en güzeli ama öyle gönülden istiyoruz ki başaramıyoruz bunuAminnn canım inşaallah. Rabbim sesimizi duyuyordur
Evet doğru söylüyosun ama elimde değil çok stres yapıyorum. Demekki dogru zamanı simdi degilmiş artık sizlerden güzel haberler bekliyoruz :)Bir sonraki ay için calismalara baslamalisin bence. Stres yok. Guzel düşünelim ki öyle de olsun
İyiyim sen nasılsın canım buralardayım ben hala takipteyim sayfaları . Allah’a şükür idare ediyorum olsun diye bekliyorum sabırla . Sen nasılsın bebiş nasıl ?sıkıntı Yok dimi canım ?
Allahtan hayırlısı canım böyle de geç kenara ...Hüsrana uğradım yarını beklıyodum bugün gördüm kırmızıyı
Yok cnm 2ci 7 yaşında kızım var goguslerim şişti sadece başka bi belirtim olmadı ama hala inanamiyorum 1sene nin sonunda oldu çünkü çok bekledim allh isteyen herkeze versin insGözün aydın canım ilk gebeliğin mi belirtilerini yazar mısın
Amin dua edermişim canım bizim içinYok cnm 2ci 7 yaşında kızım var goguslerim şişti sadece başka bi belirtim olmadı ama hala inanamiyorum 1sene nin sonunda oldu çünkü çok bekledim allh isteyen herkeze versin ins
İnşallah canımKızlar ben kafayı yicem bugün (saat 00.00 gecti)adet günüm birkaç gündür tok karnınayken bulantılarım olmuştu yazmiştım buraya
Şuanda da bulantım var perşembe günü test yaptım negatif gösterdi (idrar)idrar testlerine güvenmiyorum ama bu bulantılar yüzünden acaba mı diyorum dua edin bana hamile olmuş olayım ben hepimize dua ediyorum
Aynen benimde depresif moda girdim bile şimdidenKızlar adete az kaldı ama bende belirti filan kalmadı sanki yine olmadı
Canım iğne oldun sende dimi iğneden sonra ne gibi belirtilerin oldu benim göğüslerim acımaya başladı klomen çatlatma iğnesi 2defa oldum ama ilk defa bu ay göğüs ağrım başladı hayırlısı artık hakkımızdaKızlar bata göre 15 kasım hesaplarıma göre o kadar karıştı ki bu ay Yok ovülasyondu yok sattı iyice kafam karıştı bugünü saymazsam yani 4 günüm kaldı .
Elbette yardımcı oluruz elimizden geldigince canım.Merhaba arkadaşlar daha çaylağım biraz ama şüphelerim var yardımcı olabilirmisiniz?
Pazartesiye kadar bekle bakalim canim adet olmazsan tekrarlarsin testiKızlar ben kafayı yicem bugün (saat 00.00 gecti)adet günüm birkaç gündür tok karnınayken bulantılarım olmuştu yazmiştım buraya
Şuanda da bulantım var perşembe günü test yaptım negatif gösterdi (idrar)idrar testlerine güvenmiyorum ama bu bulantılar yüzünden acaba mı diyorum dua edin bana hamile olmuş olayım ben hepimize dua ediyorum
Stres yokk. Diger ay icin calisma yapmalisim eger adet olursan. Ayrica kimj arkadslarinda hic belirti yoktu ve adet olmadilar hamilelik haberlerini aldik. Bi umut vardir her zamnKızlar adete az kaldı ama bende belirti filan kalmadı sanki yine olmadı
Canm ayni seyleri bende yaşıyorum ama sabirla bekliyorum. Hayirlisi ise elbette olacaktir. Stres yapma eger bebek var ise oda stresdrn rahatsz olurmusKızlar bata göre 15 kasım hesaplarıma göre o kadar karıştı ki bu ay Yok ovülasyondu yok sattı iyice kafam karıştı bugünü saymazsam yani 4 günüm kaldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?