- 11 Kasım 2017
- 279
- 135
- 18
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç bir rahatsızlık yapmadı canım bunlar ne göğüs aprısı ne kasık agrısı ama yapıyormuş böyle etkileri varmısCanım iğne oldun sende dimi iğneden sonra ne gibi belirtilerin oldu benim göğüslerim acımaya başladı klomen çatlatma iğnesi 2defa oldum ama ilk defa bu ay göğüs ağrım başladı hayırlısı artık hakkımızda
Bende henüz gelen birşey yok kızlar yarını da bekleyim bakalım çok sıkıcıBende hiç bir rahatsızlık yapmadı canım bunlar ne göğüs aprısı ne kasık agrısı ama yapıyormuş böyle etkileri varmıs
Acaip heyecanlıyım tatlim sabah lavaboya gittiğimde silerken yumurta akı kıvamında kokusuz akıntım oldu ve adet belirtim de yok çok heyecanlandım bulantılarım ara ara oluyor hep değil sabah bulantılarım yok ama günün heranki bir saatinde aniden bulantım oluyorPazartesiye kadar bekle bakalim canim adet olmazsan tekrarlarsin testi
Igneden sonraki kaçıncı gününBende henüz gelen birşey yok kızlar yarını da bekleyim bakalım çok sıkıcı
Hakkinda hayrlsi olsun şmdiden canim . Test ne zamn yapmayi düşünuyorsunAcaip heyecanlıyım tatlim sabah lavaboya gittiğimde silerken yumurta akı kıvamında kokusuz akıntım oldu ve adet belirtim de yok çok heyecanlandım bulantılarım ara ara oluyor hep değil sabah bulantılarım yok ama günün heranki bir saatinde aniden bulantım oluyor
tabiki yardımcı oluruz canım sormak istedgin herseyi sorabilrsinElbette yardımcı oluruz elimizden geldigince canım.
İnşallah ya herşeye baştan başlamak zor geliyor yok klomendi yok duphastondu bütün ay ağrı sancı baş dönmesi bulantıyla geçtiStres yokk. Diger ay icin calisma yapmalisim eger adet olursan. Ayrica kimj arkadslarinda hic belirti yoktu ve adet olmadilar hamilelik haberlerini aldik. Bi umut vardir her zamn
Evet haklisin ama yapacak da birşey yok canım. Sabret sadeceİnşallah ya herşeye baştan başlamak zor geliyor yok klomendi yok duphastondu bütün ay ağrı sancı baş dönmesi bulantıyla geçti
Aynen öyle canım hayırlısı artık Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınE
Evet haklisin ama yapacak da birşey yok canım. Sabret sadece
Bekleyeyim mi biraz daha bilemedim ki tatlim yoksa yapayım mı valla kararsızımHakkinda hayrlsi olsun şmdiden canim . Test ne zamn yapmayi düşünuyorsun
Ben olsam yapardımBekleyeyim mi biraz daha bilemedim ki tatlim yoksa yapayım mı valla kararsızım
Ben olsam yapardımBekleyeyim mi biraz daha bilemedim ki tatlim yoksa yapayım mı valla kararsızım
Korkuyorum negatif görürüm diye direk kan testi yaptırcam idrar testlerine güvenmiyorumBen olsam yapardım
Sen bilirsin ben olsam idrarda yapardım predictor expres çok iyi aslındaKorkuyorum negatif görürüm diye direk kan testi yaptırcam idrar testlerine güvenmiyorum
Amin insaallah ❤Aynen öyle canım hayırlısı artık Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
Idrar testi bana hiç güvenli gelmiyor canım insallah güzel haberler veririm hepimiz güzel haberler veririzSen bilirsin ben olsam idrarda yapardım predictor expres çok iyi aslında
Çok şükür canım bende bebişte iyi 23 ünde kontrolümüz var inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder kuzum beklemeye devam olucak inşallah ve iyi olamanada sevindimİyiyim sen nasılsın canım buralardayım ben hala takipteyim sayfaları . Allah’a şükür idare ediyorum olsun diye bekliyorum sabırla . Sen nasılsın bebiş nasıl ?sıkıntı Yok dimi canım ?