• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah bakalım bugün progesteron sonucum da çıksın inşallah iyi çıkar progesteron ne kadar geç cokıyormus hala çıkmadı dünden beri ya

h c
Ben progesteronu sabah verirdm öğlenden sonra alirdm sonucumu. Neden bu kadar gecikti ki

kızlar slm sy sorcam beta 1,20 cıktı salı gunu yaptırdım gecen ayda erken adet olmustum ekim 15 de bu ayda daha olmadım zaten ama karın agrısıs hafif mide bulantsıs gogüslerde şişme var sizde yükleirmi beta yardımcı olursanız sevinirim vaya boylen oldumu hic
Canim daha erken olabilir. Bence biraz daha beklemelisin.

Bence iyi. Dollenmesi icin mi bakti buna canim. Yumurtan catlamis zaten. Insaalalh döllenip tutunmustr
Yok ben bileyim istedi kendisi canım takip için heralde anlamadım düşük yaptım ya belki de onun önlemi için istedi

Benim üç dört gündür kasıklarım ağrıyordu yumurtam çatlamıs halbuki neden acıyordu kistte yok

Benim üç dört gündür kasıklarım ağrıyordu yumurtam çatlamıs halbuki neden acıyordu kistte yok
Benim hep yumurtam çatlarkan kasıklarım ağrır hemde baya ağrıyor adetim de öle olur zaten zor çatlıyodur belki

7 gün var belim ve alt karın kasık trafımda ağrılarım başladı . Umarım adet belirtisi değildir..:KK17:

Kızlar batıma bugünü saymazsam 5 günüm var test yaptım çıkmayacağını bile bile öylesine ve tabiki çıkmadı zaman bir an önce geçsin inşallah da bizde sevinelim

Kızlar göğüslerimde çok ağrı var sanki acıyor daha önce hiç böyle olmamıştı adetten önce ağrımazdı bile

Beni
Kızlar göğüslerimde çok ağrı var sanki acıyor daha önce hiç böyle olmamıştı adetten önce ağrımazdı bile
mde aynı şekilde agrı var cok fazla ve uyku hali ilk hamileliğimde de hiç böyle olmadı ne göğsüm şişti nede. Uyku halim oldu belirtiler yanıltıyor bizi

Beni

mde aynı şekilde agrı var cok fazla ve uyku hali ilk hamileliğimde de hiç böyle olmadı ne göğsüm şişti nede. Uyku halim oldu belirtiler yanıltıyor bizi
ilk hamileliğinde belirtin yok muydu yani canım

Kızlar bir kişinin gebelikleri her zaman aynı belirtileri göstermeyebilirmiş diye okudum tecrübelilerde yazarsa bizi de aydınlatmış olurlar eğer belirtiler aynıysa ben bu ay hamiş değilim :110::KK42:

Back