- 14 Eylül 2017
- 938
- 742
- 18
- 33
E
Elbette çikar canım.Kızlar benim bat 9 kasimdi 1gun gecikti test yapsam cikarmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette çikar canım.Kızlar benim bat 9 kasimdi 1gun gecikti test yapsam cikarmi
Ben progesteronu sabah verirdm öğlenden sonra alirdm sonucumu. Neden bu kadar gecikti kiinşallah bakalım bugün progesteron sonucum da çıksın inşallah iyi çıkar progesteron ne kadar geç cokıyormus hala çıkmadı dünden beri ya
h c
Canim daha erken olabilir. Bence biraz daha beklemelisin.kızlar slm sy sorcam beta 1,20 cıktı salı gunu yaptırdım gecen ayda erken adet olmustum ekim 15 de bu ayda daha olmadım zaten ama karın agrısıs hafif mide bulantsıs gogüslerde şişme var sizde yükleirmi beta yardımcı olursanız sevinirim vaya boylen oldumu hic
Bence iyi. Dollenmesi icin mi bakti buna canim. Yumurtan catlamis zaten. Insaalalh döllenip tutunmustrKızlar progesteron sonucum 13,2 geldi sizce nasıl ?
Yok ben bileyim istedi kendisi canım takip için heralde anlamadım düşük yaptım ya belki de onun önlemi için istediBence iyi. Dollenmesi icin mi bakti buna canim. Yumurtan catlamis zaten. Insaalalh döllenip tutunmustr
Benim hep yumurtam çatlarkan kasıklarım ağrır hemde baya ağrıyor adetim de öle olur zaten zor çatlıyodur belkiBenim üç dört gündür kasıklarım ağrıyordu yumurtam çatlamıs halbuki neden acıyordu kistte yok
Benim ama yumurtlama dönemim çok oldu geceli canımBenim hep yumurtam çatlarkan kasıklarım ağrır hemde baya ağrıyor adetim de öle olur zaten zor çatlıyodur belki
Insaallah değildir canım. Bizim bat tarihleri yakin herhalde7 gün var belim ve alt karın kasık trafımda ağrılarım başladı . Umarım adet belirtisi değildir..
mde aynı şekilde agrı var cok fazla ve uyku hali ilk hamileliğimde de hiç böyle olmadı ne göğsüm şişti nede. Uyku halim oldu belirtiler yanıltıyor biziKızlar göğüslerimde çok ağrı var sanki acıyor daha önce hiç böyle olmamıştı adetten önce ağrımazdı bile
ilk hamileliğinde belirtin yok muydu yani canımBeni
mde aynı şekilde agrı var cok fazla ve uyku hali ilk hamileliğimde de hiç böyle olmadı ne göğsüm şişti nede. Uyku halim oldu belirtiler yanıltıyor bizi
ilk hamileliğinde belirtin yok muydu yani canım
kaç gün bat aBeni
mde aynı şekilde agrı var cok fazla ve uyku hali ilk hamileliğimde de hiç böyle olmadı ne göğsüm şişti nede. Uyku halim oldu belirtiler yanıltıyor bizi
Gözün aydın canım ilk gebeliğin mi belirtilerini yazar mısınCnm yaptım çok saol 2 çizgi çıktı darısı isteyen herkezin basina