• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar gününüz geçmeden test yapmayın bence biliyorum dayanamıyorsunuz ama diğer türlüde size heycan yaratıyor çünkü hamilelik belirtisi ve adet ilk zamanda aynı belirtiyi veriyor en iyisi gecikmeyi beklemek sabredebilirsek tabi

Bende dayanamayıp bata 6 gün kala test yaptım:sus:
Hem erkenden hemde bebetime markayla yapınca elbette sonuç negatif hatta test bozuk.pozitifte çıkıcak olsa malesef bu marka net sonuç vermiyor hiç bi zaman. Eczacı verince ay yok ben bu markayı almamda diyemedim.:oops: 3 gün sonra tekrar yapıcam başka marka test alıp. Bide bat günü yaparım sonrası nasip kısmet.

Merhaba hanımlar benimde bat 23 kasım femara çatlatma iğnesi kullandım bu ay 5 tane yumurtam oluştu doktorun tavsiye ettiği günler ilişki oldu adetim geçerse test yapıcam inşallah geçer☺️

Bende dayanamayıp bata 6 gün kala test yaptım:sus:
Hem erkenden hemde bebetime markayla yapınca elbette sonuç negatif hatta test bozuk.pozitifte çıkıcak olsa malesef bu marka net sonuç vermiyor hiç bi zaman. Eczacı verince ay yok ben bu markayı almamda diyemedim.:oops: 3 gün sonra tekrar yapıcam başka marka test alıp. Bide bat günü yaparım sonrası nasip kısmet.
Nefret ettiğim bir test çatlatma iğnesi olduğum bi ay 6. Gün yapmıştım onda bile negatif çıkardı

Nefret ettiğim bir test çatlatma iğnesi olduğum bi ay 6. Gün yapmıştım onda bile negatif çıkardı
Negatif çıkarması bi yana her defa mı bozuk çıkar. ikinci çizgi negatifse hiç çıkmasın hep dağınık bir kırmızılık oluyor ikinci çizgi tarafında. Bidaha utanmicam söylicem eczacıya bunu almam diye:KK76:

Ve yarın bat günü offfffff kasığımdan karnıma uzanan ağrılar ve dün ki pembe ile kahve arası yarım gün Yaşadığım renklenme Hariç birşey yok idrar testi negatiff

Kırmızılar gelene kadar Ümit var kanatlar kırık olsada sen naptın seninde yarındı demi
Ben test yaptım ama negatif çıktı 13 ünde kadar vaktim var ovülasyona göre yarın sata göre 17-18e kadar zamanı var katışık benim bu ay canım bekliyoruz napalım işte

Sende erken yapmışsın ben de idrar çıkmaz dedim bile bile yaptın negatif bide dün ki lekelenmeler Ümit veriyor bana

Back