• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetime 4 gün var hiç bi belirti yok sanki göğüslerim her amanki gibi şiş kasıklarımda ani hareket edince ağrı oluyor hepsi bu farklı tek şey ilk defa bu ay sarı akıntım var bakalım neler olacak sizlerde ne var ne yok
Bende bir şey yok bir düşük yaptım geçen ay bu ay kendimi dinliyorum da bir şey bulamıyorum maalesef

Kızlar adetime 4 gün var hiç bi belirti yok sanki göğüslerim her amanki gibi şiş kasıklarımda ani hareket edince ağrı oluyor hepsi bu farklı tek şey ilk defa bu ay sarı akıntım var bakalım neler olacak sizlerde ne var ne yok
Bende bir şey yok bir düşük yaptım geçen ay bu ay kendimi dinliyorum da bir şey bulamıyorum maalesef

Aynen benimde böyle göğsümün sadece biri çok ağrıyor diğerinde ağrı yok bel ağrım var birde

Çok şükür canım bende bebişte iyi 23 ünde kontrolümüz var inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler :KK200: Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder kuzum beklemeye devam olucak inşallah ve iyi olamanada sevindim :KK15:
Canım çatlatma iğnesi ile mi hamile kaldın

Geçmiş olsun canım bi sene önce ben de düşük yapmıştım hala bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlosı olsun inş Rabbim çok bekletmez
Sağ ol canım inşallah çok beklemişsiniz ya doktora gittiniz mi bir şey dedi mi insan ister istemez korkuyor

göğüslerin adet dönemim olmadığı halde çok şiş yüzüm çok sivilcelendi biraz farklı hissediyorum ilk hamileliğim olacak pek bilgim yok internetten araştırıp bakıyorum ama tecrübesi olanlardan dinlemek daha iyi

Sık sık idrara da çıkıyorum gece çok gidiyorum bilmiyorum çok heyecanlıyım ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar merhaba ya size ovu testmi göndercm yapan varsa yorum atabilirmi? Üstteki akşam 18 gibi diğeri akşam 2230 gibi amaa önceki ben atmadım sonra o şekildeydi emin olamadım ? Ne yapmalıyım? Bugün yumurtlama günüm normalde sağ kasığımda hafif ağrı var ama yumurtluyormuyum acaba? Dün ilişki oldu bugün tekrar olmalımı yarın mı olmalı cevap veren olursa baya sevaba girer şimdiden tşkler :KK48::KK200:

Kızlar merhaba ya size ovu testmi göndercm yapan varsa yorum atabilirmi? Üstteki akşam 18 gibi diğeri akşam 2230 gibi amaa önceki ben atmadım sonra o şekildeydi emin olamadım ? Ne yapmalıyım? Bugün yumurtlama günüm normalde sağ kasığımda hafif ağrı var ama yumurtluyormuyum acaba? Dün ilişki oldu bugün tekrar olmalımı yarın mı olmalı cevap veren olursa baya sevaba girer şimdiden tşkler :KK48::KK200:

Eklentiler

• IMG_7280.JPG
    IMG_7280.JPG
    84,4 KB · Görüntüleme: 33
Back