Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün sabah yumurta akı kıvamında akıntı gördüm sadece bi kere ama sonra yine su kıvamında gelmeye başladı. Yumurtlama günüm müydü acaba adetlerim düzensiz benim..

Bende hiç bir rahatsızlık yapmadı canım bunlar ne göğüs aprısı ne kasık agrısı ama yapıyormuş böyle etkileri varmıs

Pazartesiye kadar bekle bakalim canim adet olmazsan tekrarlarsin testi
Acaip heyecanlıyım tatlim sabah lavaboya gittiğimde silerken yumurta akı kıvamında kokusuz akıntım oldu ve adet belirtim de yok çok heyecanlandım bulantılarım ara ara oluyor hep değil sabah bulantılarım yok ama günün heranki bir saatinde aniden bulantım oluyor

Hakkinda hayrlsi olsun şmdiden canim . Test ne zamn yapmayi düşünuyorsun

Merhaba bat 25 kasim. Bu ay ilk deneme 2 oglum var 2 dusugum var. Rabbim hayirli saglikli evlat versin. Yum gunubden iki uc gun once biraktik iliskiyi. Yarin yum gunum. İnsallah saglikli hayirli elli kollu bir kiz evladim olur. İnsallah bu topikte herkes annelik duygusunu tadar.

Stres yokk. Diger ay icin calisma yapmalisim eger adet olursan. Ayrica kimj arkadslarinda hic belirti yoktu ve adet olmadilar hamilelik haberlerini aldik. Bi umut vardir her zamn
İnşallah ya herşeye baştan başlamak zor geliyor yok klomendi yok duphastondu bütün ay ağrı sancı baş dönmesi bulantıyla geçti

E
İnşallah ya herşeye baştan başlamak zor geliyor yok klomendi yok duphastondu bütün ay ağrı sancı baş dönmesi bulantıyla geçti
Evet haklisin ama yapacak da birşey yok canım. Sabret sadece

Kızlar adetime 4 gün var hiç bi belirti yok sanki göğüslerim her amanki gibi şiş kasıklarımda ani hareket edince ağrı oluyor hepsi bu farklı tek şey ilk defa bu ay sarı akıntım var bakalım neler olacak sizlerde ne var ne yok

İyiyim sen nasılsın canım buralardayım ben hala takipteyim sayfaları . Allah’a şükür idare ediyorum olsun diye bekliyorum sabırla . Sen nasılsın bebiş nasıl ?sıkıntı Yok dimi canım ?
Çok şükür canım bende bebişte iyi 23 ünde kontrolümüz var inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler Rabbim inşallah tez zamanda nasip eder kuzum beklemeye devam olucak inşallah ve iyi olamanada sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…