Nefret ettiğim bir test çatlatma iğnesi olduğum bi ay 6. Gün yapmıştım onda bile negatif çıkardıBende dayanamayıp bata 6 gün kala test yaptım
Hem erkenden hemde bebetime markayla yapınca elbette sonuç negatif hatta test bozuk.pozitifte çıkıcak olsa malesef bu marka net sonuç vermiyor hiç bi zaman. Eczacı verince ay yok ben bu markayı almamda diyemedim.3 gün sonra tekrar yapıcam başka marka test alıp. Bide bat günü yaparım sonrası nasip kısmet.
17si bat canım senin ?Insaallah değildir canım. Bizim bat tarihleri yakin herhalde
Negatif çıkarması bi yana her defa mı bozuk çıkar. ikinci çizgi negatifse hiç çıkmasın hep dağınık bir kırmızılık oluyor ikinci çizgi tarafında. Bidaha utanmicam söylicem eczacıya bunu almam diyeNefret ettiğim bir test çatlatma iğnesi olduğum bi ay 6. Gün yapmıştım onda bile negatif çıkardı
Amin canım inşallah tebrik ederimCnm yaptım çok saol 2 çizgi çıktı darısı isteyen herkezin basina
Ah canım ya ne diyim artık her ay böyle hüsrana uğruyoruzdyecek bişey kalmıyor yaVe yarın bat günü offfffff kasığımdan karnıma uzanan ağrılar ve dün ki pembe ile kahve arası yarım gün Yaşadığım renklenme Hariç birşey yok idrar testi negatiff
Ben test yaptım ama negatif çıktı 13 ünde kadar vaktim var ovülasyona göre yarın sata göre 17-18e kadar zamanı var katışık benim bu ay canım bekliyoruz napalım işteKırmızılar gelene kadar Ümit var kanatlar kırık olsada sen naptın seninde yarındı demi
Aslinda 19 u . Ama igne oldugum için 16-17si. Ayniyz yani17si bat canım senin ?
Sabırli ol canım..Ve yarın bat günü offfffff kasığımdan karnıma uzanan ağrılar ve dün ki pembe ile kahve arası yarım gün Yaşadığım renklenme Hariç birşey yok idrar testi negatiff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?