Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır canım sadece arada kaşıklarıma Ağrı giriyor yumurtlama agrısı gbi ama değil yumurtlama dönemim geçti çünkü
Aynen canım bana da iğne batma gibi ağrı girmeye başladı anlamadım ben de

Bende bugün test aldım yarın sabah ilk idrarla yapıcam hem istiyorum hem korkuyorum başa dönmek ten karışık duygular içindeyim

Hayır canım sadece arada kaşıklarıma Ağrı giriyor yumurtlama agrısı gbi ama değil yumurtlama dönemim geçti çünkü
Benimde öyle birde sık idrara çıkıyorum yarım saatte bir filan bıçak saplanmış gibi kısa süreli bir kasık ağrım var

Benimde öyle birde sık idrara çıkıyorum yarım saatte bir filan bıçak saplanmış gibi kısa süreli bir kasık ağrım var

Ovülaayona göre öyle canım ama bata göre 7 ovülasyona göre bugünü saymazsak 3 gün kaldı
Benim bugün göğüs hassasiyetim başladı her adet öncesi olur. Normalden farklı olarak bu ay yumurtlama dönemi ve sonrasında çok kasık ağrım oldu. Son üç gün bekliyorum bakalım

Benim bugün göğüs hassasiyetim başladı her adet öncesi olur. Normalden farklı olarak bu ay yumurtlama dönemi ve sonrasında çok kasık ağrım oldu. Son üç gün bekliyorum bakalım
Seninle ayni gun adet gunumuz insallah adet olmayiz bebislerimiz olur

Kızlar selam batım gecti test yaptım negatif acaba tekrarlamalı mıyım predictor early marka

Kızlar bir kişinin belirtileri hep aynı mı olur yada her gebelikte farklılık gösterir mi bu konuda aydınlatırsanız tecrübeliler tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim

Göğüs hassasiyeti az da olsa bende de başladı. Her ay adet olacağım zaman olur genelde demek ki bu ayda adet olacağım .

Bata göre eğer hamile isem şu an tam 3 haftalık keşke olsam da sevinebilsem ah KESK’e

Kızlar bana da bir şey deyin sürekli wc ye gidiyorum gece de 3 kez uyandım wc ye gitmek için kasıklarımda aniden giren sonra geçen sancılarım oluyor adetime 6 gün var

Kızlar bana da bir şey deyin sürekli wc ye gidiyorum gece de 3 kez uyandım wc ye gitmek için kasıklarımda aniden giren sonra geçen sancılarım oluyor adetime 6 gün var
Aynıları bende de oluyor canım bende bi de ateş basması oluyor bunlar gebelik belirtileri ama bat gelmeden anlayamayız maalesef

Aynıları bende de oluyor canım bende bi de ateş basması oluyor bunlar gebelik belirtileri ama bat gelmeden anlayamayız maalesef
Aynen ateş basması bende de var bir üşüyorum bir yanıyorum dengem kaçtı resmen

En büyük gebelik belirtisi sik tuvalete gitme ve kasik sancisi insallaah psikolojik deildir ve gebesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…