Teşekkür ederim canım yarın kn vereceğim.1 düşük 2 tanede dış gebeliğim var inşallah bu normal gebeliktir .Dua edin2.hamilemiz tebrik ederim canım .
kanda baktır daha ayrıntılı sonuc gör .
ALLAH sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım yarın kn vereceğim.1 düşük 2 tanede dış gebeliğim var inşallah bu normal gebeliktir .Dua edin2.hamilemiz tebrik ederim canım .
kanda baktır daha ayrıntılı sonuc gör .
ALLAH sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.
dualrım seninle o zaman canım ne güzel bak kolay hamile kalabiliyrsun demekki bi açıdan sevin hiç olamayack da olabilrdi .kafana takma .yarını bol dua ederek bekle canım benimç.Teşekkür ederim canım yarın kn vereceğim.1 düşük 2 tanede dış gebeliğim var inşallah bu normal gebeliktir .Dua edin
İnşallah en kısa zamanda olur canımBenimde iki ay öceki gebeliğin öyleydi geçen ay düşük yaptım ama hala iftarımızı düzelmedi
canım klomen zaten yumurta için yumurta takibi yaptıorıyormusun doktor bu süreçte baktı mı klomende olabilir bu kasık ağrısıKizlar bana yardimci olun ya kafam allak bullak oldu. Acik olan varmi?
Bu ay dogru duzgun adet olmadim normal kanamam belki ceyrek gun bile surmedi kahverengi geldi hep. Ablamda yerlesme falan olabilir dikkat et dedi iki gundurde kasiklarimda tuhaf bi agri var belimdede. Isin kotusu klomen vermisti doktor onu kullaniyorum
Kucağıma alamıyorum ama malesef canım.4 gebelikte tek seferde oluştu.Darısı sizlerin başına hepimizin sağlıklı gebelikleri sağlıklı bebiişleri olsun inş.dualrım seninle o zaman canım ne güzel bak kolay hamile kalabiliyrsun demekki bi açıdan sevin hiç olamayack da olabilrdi .kafana takma .yarını bol dua ederek bekle canım benimç.
Hmm cok tesekkur ederim. Yani ben genelde adetimin 10. 11.günü gibi yumurtluyorum cünkü adetim 24 25 gün sürer 10 yaşımdan beri :) hamilelik haftasında bile 3. Hafta döllenme diyor ama ben 3. Hafta icinde adet oluyorum. 4. Hafta gebelik testi yapın diyor. Acaba oyüzden 28 günü gecmesini mi beklemeliyim?Adet süreci 28 günde bir olan kadının, yumurtlaması gecikirse, adeti de gecikir. Adet kanaması, yumurtlama gerçekleştiği taktirde oluşur. Yumurtlama gerçekleştikten 14 gün sonra ise adet kanaması başlar. Adetleri hep düzenli olan kadının adeti, geç başlarsa o ay geç yumurtlama olduğu düşünülebilir.
evet önemli olan saglıklı hayırlı olması rabbim kucaklarımızı hayırlısı ile bos bırakmasın.Kucağıma alamıyorum ama malesef canım.4 gebelikte tek seferde oluştu.Darısı sizlerin başına hepimizin sağlıklı gebelikleri sağlıklı bebiişleri olsun inş.
Doktor bakti cuma gunu adetimin 2.gunuydu canim sorun yok dedi klomene basliyalim tekrar dedi. Klomen aliyorumda kafami karistiran agri falan degil adetim hic boyle olmamisti ondancanım klomen zaten yumurta için yumurta takibi yaptıorıyormusun doktor bu süreçte baktı mı klomende olabilir bu kasık ağrısı
senin o zaman erken olur yumurtlaman sana göre canım.Hmm cok tesekkur ederim. Yani ben genelde adetimin 10. 11.günü gibi yumurtluyorum cünkü adetim 24 25 gün sürer 10 yaşımdan beri :) hamilelik haftasında bile 3. Hafta döllenme diyor ama ben 3. Hafta icinde adet oluyorum. 4. Hafta gebelik testi yapın diyor. Acaba oyüzden 28 günü gecmesini mi beklemeliyim?
her ay adetler düzenli olmaz bu hormonsal birşey stres baslı basına çok etkiliyor kanamayı .kafana takma düzelir.Doktor bakti cuma gunu adetimin 2.gunuydu canim sorun yok dedi klomene basliyalim tekrar dedi. Klomen aliyorumda kafami karistiran agri falan degil adetim hic boyle olmamisti ondan
Evet canm adet günümdü bugün.Kasıklrım çok ağrıyor.göğüsler çok ağrıyor.En çokta belim ve sırtım ağrıyor.Bide yanaklarım kızarıyor bi fenalık basıyoevet önemli olan saglıklı hayırlı olması rabbim kucaklarımızı hayırlısı ile bos bırakmasın.
adet günündemi test yaptın belirtin oldu mu?
Doktora kontrole gidiyordum adetimin 8.günü yumurtan büyümüs baya demisti yakında yumurtlarsın. 13.günü gittim yumurta yok gitmis catlamıs dedi :)) ovu testi de genelde 10.gün aksamı kızarıyor ama bu ay 11.gün daha tam koyulasmamıstı muhtemelen gec yumurtladım 12. Gün filan. Yinede ozaman 26. Günde adet olmalıydım ya da 27 ama suan 28.gündeyimsenin o zaman erken olur yumurtlaman sana göre canım.
Ctesi kontrolum var zaten hayirlisi olsun artik. Tesekkur ederim.her ay adetler düzenli olmaz bu hormonsal birşey stres baslı basına çok etkiliyor kanamayı .kafana takma düzelir.
bende de aybnı belirtiler var ama ben de kesin adet olacagım dıyorum.Evet canm adet günümdü bugün.Kasıklrım çok ağrıyor.göğüsler çok ağrıyor.En çokta belim ve sırtım ağrıyor.Bide yanaklarım kızarıyor bi fenalık basıyo
Yunurta çatladıktan 14 gün sonra mı adet olunuyorDoktora kontrole gidiyordum adetimin 8.günü yumurtan büyümüs baya demisti yakında yumurtlarsın. 13.günü gittim yumurta yok gitmis catlamıs dedi :)) ovu testi de genelde 10.gün aksamı kızarıyor ama bu ay 11.gün daha tam koyulasmamıstı muhtemelen gec yumurtladım 12. Gün filan. Yinede ozaman 26. Günde adet olmalıydım ya da 27 ama suan 28.gündeyim
Evet hatta sanırım bişi deniyor buna unuttum smdiYunurta çatladıktan 14 gün sonra mı adet olunuyor
Benim Son bat 29 eylüldu cnm beta 2 gün once 98 cikti haftaya doktora gidcem insallah@ dilanakin 4 kasım
@Arya08 6-8 kasım
@R4bi4 5-6 kasım
@miraysu_ 6 kasım
@hsnoya 8 kasım
A Ames88 8 kasım
@edaa_edaa 9 kasım
@gkymc 10 kasım
@Seymaari 10 kasım
@Olmazsanolmaz05 11 kasım
@Efsununcivcivi 11 kasım
@Hy-al 11 kasım
@06ank 11 kasım
@melek mila 11 kasım
Prmm 11-12 kasım
@kubra5505 12 kasım
@kbrnr1993 12 kasım
@denetim 12 kasım
@Spencer90 13 kasım
@gulsahali88 14 kasım
@mutlu60 14 kasım
@Ay12live 14 kasım
@gulsahctl 14 kasım
@Ebrarr60 14 kasım
@Snglmhmt 15 kasım
@Eda3883 15 kasım
Chester15 15 kasım
@yazgelini 16 kasım
@founda 17 kasım
@Themarginal 17 kasım
@Gelartik00 19 kasım
@Hayatcandann 19 kasım
@Missss 19 kasım
@visne_receli 20 kasım
@eddaarda 20 kasım
@Birumuttur yasamak 21 kasım
@kelebek1587 21 kasım
@Jenep06 26-27 kasım
Incitanesi35 29 kasım
@ahminelask ?
@Harmandali ?
@selennn 11 kasım
[USER=398650]@aseton44 ?
@solisss ?
@ben_asdfghjkl ?[/USER]
Buaksam mantı yapmistim eşimin adliyeden eşli arkadaşları geldi gayet iyi tanıyoruz birbirimizi bi arkadaş hamile 6 aylık allahm karnını görünce bi özendim kızına bi ciciler almiski bayıldım insallah birgun bende gösteririm yavrimun cicileriniInsallah mutlu haberler aliriz tatlim burda hepimiz gün sayarız bebişlerimize bunları şunları aldık deriz çok çok amin
Kaç günlük gecikmeyle gittin?Benim Son bat 29 eylüldu cnm beta 2 gün once 98 cikti haftaya doktora gidcem insallah