• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tam yumurtlama günlerinde birer gün arayla onun dışında uğraşmadık özellikle . ben ilkindede o günlerde bol bol günde 9 10 tane kuru incir tüketerek hamile kaldım ikinci bebiş olacak inşallah .yok dijital degil normal testlerden
Kuzu senden değişik bir şey duydum kuru incir benim bu ay olmazsa mutlaka deneyeceğim bende kuru incir yiyeceğim bol bol .

Kuzu senden değişik bir şey duydum kuru incir benim bu ay olmazsa mutlaka deneyeceğim bende kuru incir yiyeceğim bol bol .
çok faydalı olduğunu ikinci yani suanki hamileliğimde daha iyi anladım şöyleki:
ilk kızımda bir arkadasın tavsiyesiyle yumurtlama günlerinde incir yemiştim bol bol ve ilk ay hamile kalmıştım.aradan 4 yıl geçti ikinciyi düşünüyoruz ben ilkinde bir seferde olduğundan yine olur rahatlığıyla çok umursamadım 3 aydır olmadı sonra aklıma kuru incir yediğim geldi bu ay başalyınca çok şükür faydasını gördüm.tabi nasip herşey ama birşeylerde vesile oluyo sonuçta

Kasıklarım yumurtlama döneminden beri ağrıyor dokununca bile ağrıyor sanki karnım kasıklarım şişmiş gibi neden olur böyle bir şey

:KK200:
Kasıklarım yumurtlama döneminden beri ağrıyor dokununca bile ağrıyor sanki karnım kasıklarım şişmiş gibi neden olur böyle bir şey
Aynı şey bende de var bu kadınlara ne oluyor böyle :eek:ben rüyamda bebeğimi gördüğüm ay hamile kalmıştım canım inş sende öyle olursun

çok faydalı olduğunu ikinci yani suanki hamileliğimde daha iyi anladım şöyleki:
ilk kızımda bir arkadasın tavsiyesiyle yumurtlama günlerinde incir yemiştim bol bol ve ilk ay hamile kalmıştım.aradan 4 yıl geçti ikinciyi düşünüyoruz ben ilkinde bir seferde olduğundan yine olur rahatlığıyla çok umursamadım 3 aydır olmadı sonra aklıma kuru incir yediğim geldi bu ay başalyınca çok şükür faydasını gördüm.tabi nasip herşey ama birşeylerde vesile oluyo sonuçta
İncir kürüde varya demeli faydalı bişey ki srnde böyle bir etki yaptı canım denicem mutlaka arkdslrada tavsiye edelim o zaman

Kızlar bat a 9 gun Kaldı, yumurtlamadan sonra 12.gun yani bat a 2 gün kala kan testi yaptırırsam çıkar mi sizce düşük de olsa

Yumurtlama günü yaklaşan varmiiiii bayanlar

Erken dönemde hamilelikte mide bulantısı olmaz 6.haftada baslar ancak .
kızlar tok olmama rağmen bugün durakta otobüs beklerken acaip midem bulandı sonra geçti avuçiçlerim hep terli halen çok hafif bulantım var[/QUO

Back