Aynen canım bana da iğne batma gibi ağrı girmeye başladı anlamadım ben deHayır canım sadece arada kaşıklarıma Ağrı giriyor yumurtlama agrısı gbi ama değil yumurtlama dönemim geçti çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bana da iğne batma gibi ağrı girmeye başladı anlamadım ben deHayır canım sadece arada kaşıklarıma Ağrı giriyor yumurtlama agrısı gbi ama değil yumurtlama dönemim geçti çünkü
adetle beraber düştü ekimde öncesinde de ara kanamam vardı zaten bu 2.ci adetim olacakCanım ekimde düşük yapmışsın ilk adetini gördün mü ilk adeti görmeden çok zor hamile kalman
Benimde öyle birde sık idrara çıkıyorum yarım saatte bir filan bıçak saplanmış gibi kısa süreli bir kasık ağrım varHayır canım sadece arada kaşıklarıma Ağrı giriyor yumurtlama agrısı gbi ama değil yumurtlama dönemim geçti çünkü
Benimde öyle birde sık idrara çıkıyorum yarım saatte bir filan bıçak saplanmış gibi kısa süreli bir kasık ağrım varHayır canım sadece arada kaşıklarıma Ağrı giriyor yumurtlama agrısı gbi ama değil yumurtlama dönemim geçti çünkü
Bende de aynisi oluyor hafif hafif ben burdayim diyor kasiklarimHayır canım sadece arada kaşıklarıma Ağrı giriyor yumurtlama agrısı gbi ama değil yumurtlama dönemim geçti çünkü
Benim bugün göğüs hassasiyetim başladı her adet öncesi olur. Normalden farklı olarak bu ay yumurtlama dönemi ve sonrasında çok kasık ağrım oldu. Son üç gün bekliyorum bakalımOvülaayona göre öyle canım ama bata göre 7 ovülasyona göre bugünü saymazsak 3 gün kaldı
Seninle ayni gun adet gunumuz insallah adet olmayiz bebislerimiz olurBenim bugün göğüs hassasiyetim başladı her adet öncesi olur. Normalden farklı olarak bu ay yumurtlama dönemi ve sonrasında çok kasık ağrım oldu. Son üç gün bekliyorum bakalım
Göğüs hassasiyeti az da olsa bende de başladı. Her ay adet olacağım zaman olur genelde demek ki bu ayda adet olacağım .Benim bugün göğüs hassasiyetim başladı her adet öncesi olur. Normalden farklı olarak bu ay yumurtlama dönemi ve sonrasında çok kasık ağrım oldu. Son üç gün bekliyorum bakalım
Canım bat geçtiyse çıkması lazım geç döllenme olduysa iki gün sonra falan tekrarla testiKızlar selam batım gecti test yaptım negatif acaba tekrarlamalı mıyım predictor early marka
Bakalım neden olduğu belli olacak bu kaşık ağrılarının adet olacağımız için mi bebek yerleşiyor muBende de aynisi oluyor hafif hafif ben burdayim diyor kasiklarim
Kan versene zaten hastanedesinGöğüs hassasiyeti az da olsa bende de başladı. Her ay adet olacağım zaman olur genelde demek ki bu ayda adet olacağım .
Gec döllenme nedirCanım bat geçtiyse çıkması lazım geç döllenme olduysa iki gün sonra falan tekrarla testi
Aynıları bende de oluyor canım bende bi de ateş basması oluyor bunlar gebelik belirtileri ama bat gelmeden anlayamayız maalesefKızlar bana da bir şey deyin sürekli wc ye gidiyorum gece de 3 kez uyandım wc ye gitmek için kasıklarımda aniden giren sonra geçen sancılarım oluyor adetime 6 gün var
Aynen ateş basması bende de var bir üşüyorum bir yanıyorum dengem kaçtı resmenAynıları bende de oluyor canım bende bi de ateş basması oluyor bunlar gebelik belirtileri ama bat gelmeden anlayamayız maalesef
En büyük gebelik belirtisi sik tuvalete gitme ve kasik sancisi insallaah psikolojik deildir ve gebesindir :)Kızlar bana da bir şey deyin sürekli wc ye gidiyorum gece de 3 kez uyandım wc ye gitmek için kasıklarımda aniden giren sonra geçen sancılarım oluyor adetime 6 gün var