Gözün aydın canım
Ayy sorma diş derdi bendede var bu hafta yaptrcam inşallah hamile.kalırsam olmaz valla agrisindan duramiyorm yagünaydın kızlar bugün adet oldumbu ay dişlerimi yaptırayım dedim sonraki aya artık hayırlısı olsun
Ayy sorma diş derdi bendede var bu hafta yaptrcam inşallah hamile.kalırsam olmaz valla agrisindan duramiyorm ya
Benimde dolgularim beyaz olanda hala duruyor şükür ama dipte. Dişim çok kötü onu yaptrcamben çok önceden eski dolgular var ya gri amalgam ondan yaptırmıştım geçenlerde hem bana hem bebeğe zararlı olduğunu okudum hazır adet olmuşken aradan çıkartayım onu da hamilelikte diş sıkıntı, yaptırmak lazım doktora hamile olabilirim de ona göre uygulama yapsın riske atmayalım
Benimde 7 gün kaldıBenim de son 7 belirtin var mı canim
Senin var mı canım belirtinBenimde 7 gün kaldı
Ovülaayona göre öyle canım ama bata göre 7 ovülasyona göre bugünü saymazsak 3 gün kaldıCanım senin bat bnmle aynı 11 i diye hatırlıyorum
Hosgeldin. Canım aramıza inşallah en yakın zaman da hayalin gerçekleşirKızlarr merhaba. Benim de bat 19 Kasım.
Hayır canım sadece arada kaşıklarıma Ağrı giriyor yumurtlama agrısı gbi ama değil yumurtlama dönemim geçti çünküBenim de son 7 belirtin var mı canim
Canım ekimde düşük yapmışsın ilk adetini gördün mü ilk adeti görmeden çok zor hamile kalmanKızlar bana da bir el atın ekimde düşük yaptım 12 ekimde düzenli kanamam başladı normalde pazartesi olmam gerekiyordu olmadım aranızda belirti yaşan varsa belirtilerini söylebilir mi ? geçen aydan tecrübe karışık düşük ağrılarım oluyordu ayırt edemiyorum şuan
Amin canım inşaallah hepimizin hayali gercekleşirHosgeldin. Canım aramıza inşallah en yakın zaman da hayalin gerçekleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?