• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu yumurtlama zamanını değerlendirmek önemli eşime bu gece işimiz var demek sanki görev gibi oluyor. Adam yorgun oluyor zorla ikna ediyorum valla

bat 4 kasımdı. bugün 4.gün ama olmadı bu ay neden böyle oldu ki...

günaydın kızlar bugün adet oldum :KK75: bu ay dişlerimi yaptırayım dedim sonraki aya artık hayırlısı olsun :KK6:
Ayy sorma diş derdi bendede var bu hafta yaptrcam inşallah hamile.kalırsam olmaz valla agrisindan duramiyorm ya

Ayy sorma diş derdi bendede var bu hafta yaptrcam inşallah hamile.kalırsam olmaz valla agrisindan duramiyorm ya

ben çok önceden eski dolgular var ya gri amalgam ondan yaptırmıştım geçenlerde hem bana hem bebeğe zararlı olduğunu okudum hazır adet olmuşken aradan çıkartayım onu da hamilelikte diş sıkıntı, yaptırmak lazım doktora hamile olabilirim de ona göre uygulama yapsın riske atmayalım :KK5:

Kızlar bana da bir el atın ekimde düşük yaptım 12 ekimde düzenli kanamam başladı normalde pazartesi olmam gerekiyordu olmadım aranızda belirti yaşan varsa belirtilerini söylebilir mi ? geçen aydan tecrübe karışık düşük ağrılarım oluyordu ayırt edemiyorum şuan

ben çok önceden eski dolgular var ya gri amalgam ondan yaptırmıştım geçenlerde hem bana hem bebeğe zararlı olduğunu okudum hazır adet olmuşken aradan çıkartayım onu da hamilelikte diş sıkıntı, yaptırmak lazım doktora hamile olabilirim de ona göre uygulama yapsın riske atmayalım :KK5:
Benimde dolgularim beyaz olanda hala duruyor şükür ama dipte. Dişim çok kötü onu yaptrcam

Kızlarr merhaba. Benim de bat 19 Kasım.

Kızlar bana da bir el atın ekimde düşük yaptım 12 ekimde düzenli kanamam başladı normalde pazartesi olmam gerekiyordu olmadım aranızda belirti yaşan varsa belirtilerini söylebilir mi ? geçen aydan tecrübe karışık düşük ağrılarım oluyordu ayırt edemiyorum şuan
Canım ekimde düşük yapmışsın ilk adetini gördün mü ilk adeti görmeden çok zor hamile kalman

Back