Teşekkürler canım inşallah öyledir
En büyük gebelik belirtisi sik tuvalete gitme ve kasik sancisi insallaah psikolojik deildir ve gebesindir :)
Benimde iki ay öceki gebeliğin öyleydi geçen ay düşük yaptım ama hala iftarımızı düzelmediKızlar bana da bir şey deyin sürekli wc ye gidiyorum gece de 3 kez uyandım wc ye gitmek için kasıklarımda aniden giren sonra geçen sancılarım oluyor adetime 6 gün var
Gebe kaldığımı bilmeden bende öyleydim bi sıcak basıyordu bi üşüyordum ayaklarım buz gibiydiAynen ateş basması bende de var bir üşüyorum bir yanıyorum dengem kaçtı resmen
ah o öyle olmuyor insan negatif çıkınca arkadaslarına karsı mahcup oluyor .o psikolojiye hazır degilim o yüzden batı beklişyorum kendim test yapacagım.Kan versene zaten hastanedesin
Benim adet için diyorum kasık ağrım olacağim gün olur hani önceden ağrım olmaz ama bu ay ara ara sağ sol veya her ikiside yoklayıp duruyor çok hafif bulantım var uykudan eşim zor uyandırıyor canım inşallah mutlu oluruzBakalım neden olduğu belli olacak bu kaşık ağrılarının adet olacağımız için mi bebek yerleşiyor mu
bende koku hassasiyeti var o da bu kadar erken olmaz biliyorum ama işte olurda hamile kalırsam burda ki arkadaşlara belirti olarak tecrübe olur.Gebe kaldığımı bilmeden bende öyleydim bi sıcak basıyordu bi üşüyordum ayaklarım buz gibiydi
aslına bakarsan canım bunlar tam hamilelik belirtileri .. belki de vardır şu an kim bilir bedenimiz de neler gerçekleşiyor ama biz bilmiyoruz içerisini .Benim adet için diyorum kasık ağrım olacağim gün olur hani önceden ağrım olmaz ama bu ay ara ara sağ sol veya her ikiside yoklayıp duruyor çok hafif bulantım var uykudan eşim zor uyandırıyor canım inşallah mutlu oluruz
Heh iste atiyorum simdi donuyorum 15 dakika sonra pismeye basliyorum avuc iclerim terliyorAynen ateş basması bende de var bir üşüyorum bir yanıyorum dengem kaçtı resmen
Adet süreci 28 günde bir olan kadının, yumurtlaması gecikirse, adeti de gecikir. Adet kanaması, yumurtlama gerçekleştiği taktirde oluşur. Yumurtlama gerçekleştikten 14 gün sonra ise adet kanaması başlar. Adetleri hep düzenli olan kadının adeti, geç başlarsa o ay geç yumurtlama olduğu düşünülebilir.Gec döllenme nedir
yani bir hafta daha süren var demek canım test için belki pozitif çıkabilir bir hafta daha beklersen eger böyle bir şey olduysaAdet süreci 28 günde bir olan kadının, yumurtlaması gecikirse, adeti de gecikir. Adet kanaması, yumurtlama gerçekleştiği taktirde oluşur. Yumurtlama gerçekleştikten 14 gün sonra ise adet kanaması başlar. Adetleri hep düzenli olan kadının adeti, geç başlarsa o ay geç yumurtlama olduğu düşünülebilir.
Insallah mutlu haberler aliriz tatlim burda hepimiz gün sayarız bebişlerimize bunları şunları aldık deriz çok çok aminaslına bakarsan canım bunlar tam hamilelik belirtileri .. belki de vardır şu an kim bilir bedenimiz de neler gerçekleşiyor ama biz bilmiyoruz içerisini .
ne güzel olur valla varya tam yeni yıla gireceğimiz zaman yesyeni duygular ile girmiş oluruz hüzünlü yıl olarak bakmayız bu yıla belki rabbim belki acılarımızı unutturur bize ..Insallah mutlu haberler aliriz tatlim burda hepimiz gün sayarız bebişlerimize bunları şunları aldık deriz çok çok amin
Aynen valla canim dur bakalim insallah hamileyizdirne güzel olur valla varya tam yeni yıla gireceğimiz zaman yesyeni duygular ile girmiş oluruz hüzünlü yıl olarak bakmayız bu yıla belki rabbim belki acılarımızı unutturur bize ..
Benim de 11 kasım@ dilanakin 4 kasım
A Arya08 6-8 kasım
R4bi4 5-6 kasım
M miraysu_ 6 kasım
H hsnoya 8 kasım
A Ames88 8 kasım
E edaa_edaa 9 kasım
@gkymc 10 kasım
S Seymaari 10 kasım
O Olmazsanolmaz05 11 kasım
E Efsununcivcivi 11 kasım
Hy-al 11 kasım
0 06ank 11 kasım
M melek mila 11 kasım
Prmm 11-12 kasım
kubra5505 12 kasım
K kbrnr1993 12 kasım
@denetim 12 kasım
Spencer90 13 kasım
G gulsahali88 14 kasım
mutlu60 14 kasım
Ay12live 14 kasım
G gulsahctl 14 kasım
Ebrarr60 14 kasım
S Snglmhmt 15 kasım
E Eda3883 15 kasım
Chester15 15 kasım
Y yazgelini 16 kasım
founda 17 kasım
@Themarginal 17 kasım
Gelartik00 19 kasım
H Hayatcandann 19 kasım
Missss 19 kasım
visne_receli 20 kasım
E eddaarda 20 kasım
Birumuttur yasamak 21 kasım
K kelebek1587 21 kasım
Jenep06 26-27 kasım
Incitanesi35 29 kasım
A ahminelask ?
Harmandali ?
selennn ?
@aseton44 ?
S solisss ?
@ben_asdfghjkl ?
hadi inşallah .olacak olacak bir mucize olacakAynen valla canim dur bakalim insallah hamileyizdir
2.hamilemiz tebrik ederim canım .Ben bugün test yaptım hamileyim.Ama tabi hamilelik bile diyemiyorum çünkü sağlıklımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?