Canim sen yarin bidaha test yap igne etkisi olduguny sanmam benim bu 2.denemem ilkinde gebelik olustu ve ben 10.gun silik cizgiyle ogrenmistim ama kimyasal oldu umudunu kaybetme.Ben de öyle düşündüm canım keşke ilaç etkisi olmasa
Dün den beri adet agrım var ağrı olunca olumsuz düşünüyorum gece ağrıyla uyandım senin olmuş muydu canım'ün
Canim sen yarin bidaha test yap igne etkisi olduguny sanmam benim bu 2.denemem ilkinde gebelik olustu ve ben 10.gun silik cizgiyle ogrenmistim ama kimyasal oldu umudunu kaybetme.
Benimde kasiklarimda agrim olmuştuDün den beri adet agrım var ağrı olunca olumsuz düşünüyorum gece ağrıyla uyandım senin olmuş muydu canım
hala testin warsa dewam et yapmaya koyulasrsa vardr. siliklesirse dha cok yoktur .. ama insalah hamilesindirMerhaba kızlar benim de aşılamanın 10. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım silik çizgi çıktı iğne nin etkisi mi sizce
Insallah ben 6.gunden bu yana test yapiyorum can sıkıntısı bakalim nolcak :)İnşallah hepimiz hamileyizdir kızlar
Test almaya utanıyorum artık :)Ama ilaç etkisi de olsa olumlu sonucu ilk kez görmekte mutluluk verdiInsallah ben 6.gunden bu yana test yapiyorum can sıkıntısı bakalim nolcak :)
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz:)Test almaya utanıyorum artık :)Ama ilaç etkisi de olsa olumlu sonucu ilk kez görmekte mutluluk verdi
İnşallah hepimizin :)Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz:)
Aynen öyle çatlaması için Başka bir yol yokmu acaba iğneden başkaO bunyeden bünyeye degisiyor canim
Kuzum ya kendi kendine catlicak ya da igneyle benim bildigim bu kadar. Eger igneye ragmen catlamadiysa catlama problemin olabilir doktoruna sorman gerekAynen öyle çatlaması için Başka bir yol yokmu acaba iğneden başka
ben varim gün sayannbnde 6 kasimda ignemi oldm . beklemek cok stresli dusunmek istemiyrm ama elimde olmuyor.2. ayim bu . asagi yukari herkes ayni zamnda igne olmus. insalah hepimiz guzel haberi aliriz
Canim kacinci gun ignenin
Gecmistir canim test yapsanaDokuzuncu gunun ıgnenın etkısı gecmısmıdır sızce
Canim belirtiler biraz psikolojik olabilir. Cunku catlatma ignesi boyle belirtiler yapmaz bende bisi yok mesela 2.denemem sadece kasiklarina agri olabilir o da yumurta catladigi icin. Benim doktorum ignenin etkisnin 7.gunde bittigini söylüyor. O yuzden 10.gunden sonra icin rahat test yapabilirsin.
Gecmistir canim test yapsana
canm o. gunde etki gecmismidir ki .12.gune kdr bekle dedi bana doktrum. umarim hamilesindirResım atayımmı yapmıstım sabah ıgnenın etkısıdır dedım
Canim yarin bidaha yap bakalim koyulasirsa vardir bebisin buyuk ihtimalle:)Resım atayımmı yapmıstım sabah ıgnenın etkısıdır dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?