Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gul45masal belirti olarak neler yaşadın. Bende 15 inde vurdum iğneyi. Bugün testte hiçbişey çıkmadı ta ki uzun süre bekleyince hafif bir iz oluşmuştu. Regl olmadım da umut fakirin ekmeği. Senin süreç nasıl geçti. İğneden sonra çok ağrılarım oldu benim ertesi günü akıntı oldu daha da bişey olmadı. Beklemedeyim hala

Canm iğneden sonra ağrı olmadı hiçç ama aşırıı akıntımm oldu halende devam ediorrr arada kasık batması o kadrr birde benm hep ğöğüs ağrım olurdu yumurtladıktan sonraa o ağrımm olmadıı

Erken yapmıssın ama benım 13 gun ancak 19 du senın kac cıkdı 0 lardamı
Ya ben normalde ovulasyon gununden sonra 19 gunde adet goruyorum buda ayin 1 ine denk geliyor acaba boyle bi durumda hala hamile olma sansim var mi acaba cunku goguslerimin acisi bi felaket bide bundan onceki gebeligimde 3 gun gunum gecince ogrendim .1 de kimyasal gebelik gecirdim ondada 5 gun gecince hamile oldugumu ogrendim .simdide acaba mi diyorum .kafam karisti

Normalı bılmıyorum ama catlatma ıgnesının gunu belllı oldugundan genelde 13 gun cıkıyor

Iğne 2 ocakta oldum 7 gün sonrası pozitif çıkıyor idrar sizce varmidir

Kızlar merhaba ben 27 aralık da catlatma inesi vuruldum inenin 11. Günü kan tahlili verdim kan değerim 359 çıkdı inenin 13. Günü yine tahlil verdik 53 çıkdı kan değerim düşmüş böyle durum yasayan varmı çok şaşkınım ine etkisi bu kadar surermi

Kızlar adetimin 13.günü testim böyle çıktı iğne etkisi midir

Eklentiler

• 473D2A4E-0321-4299-802C-63DE77D83EB1.jpeg
    155,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…