Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm o. gunde etki gecmismidir ki .12.gune kdr bekle dedi bana doktrum. umarim hamilesindir hemen mi cikti czgi.resim atsana bakalim ☺
cok silik bir cizgi var insallah hamileliktir kuzum 2 gun sonra net belli 0lur :)
9.gün yaptığında hic cizgi yokmuyduHemenmi bilmiyom yaptım uyudum sonra dün aksam cıkmayınca yıne cıkmaz dıye dusundum beklemedım
resimde gorunuyor canm . dikatli bakmaya gerek yok. insalah igneden degildir bebistendir ☺ yarn sabah yine yap koyulasrsa demekki warHemenmi bilmiyom yaptım uyudum sonra dün aksam cıkmayınca yıne cıkmaz dıye dusundum beklemedım
'ün
Canim sen yarin bidaha test yap igne etkisi olduguny sanmam benim bu 2.denemem ilkinde gebelik olustu ve ben 10.gun silik cizgiyle ogrenmistim ama kimyasal oldu umudunu kaybetme.
9.gün yaptığında hic cizgi yokmuydu
resimde gorunuyor canm . dikatli bakmaya gerek yok. insalah igneden degildir bebistendir ☺ yarn sabah yine yap koyulasrsa demekki war
Anladim canim umarim yarinda bu cizgiyi gorursun :)Bugun dokuz ıste attıgım resım bu sabahın
cok haklisn canm.ne kdr dusunmucem desem yine kndimi bseyler arastirirken bluyorum bu ay bize ugurlu gelir insalah hepimz tek tek pozitf testlerimizi paylasiriz ☺Evet yaparım artık yarın sabah yıne umarım koyulasır vallahi heycandan dusunmekden uyuyamaz oldum
Anladim canim umarim yarinda bu cizgiyi gorursun :)
cok haklisn canm.ne kdr dusunmucem desem yine kndimi bseyler arastirirken bluyorum bu ay bize ugurlu gelir insalah hepimz tek tek pozitf testlerimizi paylasiriz ☺
cok silik bir cizgi var insallah hamileliktir kuzum 2 gun sonra net belli 0lur :)
11.gun kan testi yaptırdım 31 cikmisti degerim canim10 uncu teste ogrendım demısdın ya 10 gün kan testı yapmısmıydın
igneden sonra 8.gunum bgun. pazartesi test yapicam bn insalah pozitif cikarrInsallah amın Sizin kacıncı gundu
Igne gununu sayiyormusun canim? Birde idrar testi yaptinmiigneden sonra 8.gunum bgun. pazartesi test yapicam bn insalah pozitif cikarr
beni doktor pazaetesi cagirdi 1 haftasonra belli plurmuki erken degilmi igneyi pazartesi yaptikIgne gununu sayiyormusun canim? Birde idrar testi yaptinmi
11.gun kan testi yaptırdım 31 cikmisti degerim canim
2 gun sonra yani 13.gun düsmeye basladi canimSonra ne zaman dusmeye basladı