• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Afedersınız atayım dıye ugrasırken bır suru atmısım bellı oluyor degılmı silik çizgi

Hemenmi bilmiyom yaptım uyudum sonra dün aksam cıkmayınca yıne cıkmaz dıye dusundum beklemedım
canm o. gunde etki gecmismidir ki .12.gune kdr bekle dedi bana doktrum. umarim hamilesindir 💐🙏 hemen mi cikti czgi.resim atsana bakalim ☺

Benımde ilkinde kımyasal oldu ama ben 13 gun ogrenmısdım doktorunuz 7 gunde ıgne etkısı gecıyor dedıyse gecmısdır umarım hayal kırıklıgı yasamam benım doktor bısey demedı ıgnenın etkısı ıle ılgılı
'ün

Canim sen yarin bidaha test yap igne etkisi olduguny sanmam benim bu 2.denemem ilkinde gebelik olustu ve ben 10.gun silik cizgiyle ogrenmistim ama kimyasal oldu umudunu kaybetme.

Evet yaparım artık yarın sabah yıne umarım koyulasır vallahi heycandan dusunmekden uyuyamaz oldum
resimde gorunuyor canm . dikatli bakmaya gerek yok. insalah igneden degildir bebistendir 🙏☺ yarn sabah yine yap koyulasrsa demekki war

Evet yaparım artık yarın sabah yıne umarım koyulasır vallahi heycandan dusunmekden uyuyamaz oldum
cok haklisn canm.ne kdr dusunmucem desem yine kndimi bseyler arastirirken bluyorum🙈 bu ay bize ugurlu gelir insalah hepimz tek tek pozitf testlerimizi paylasiriz ☺🙏🙏🙏

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi solda 1 sagda 3 tane yumurta catlamis sag tarafta korpus lurteum olmus. Bu yumurtalarin catladigini gosterirmis ama
Ben ilk defa duyuyorum aranizdad daha once bunu duyan var mi? Progesteronum 17,5. Cikti bugun progestana basliyorum

Back