Yumurtlama agrisi
bneim oyle ama birkacgun sürmüyor adete kadar devam ediyorama genelde yumurtlama ağrısı olur ve çokçada hissedilir..
Ben de vurulması taraftarıyım canım ama doktor ilk defa olduğu için bir bakalım klomenle olacak mı dedi ben de endişeliyim acaba doktora gitsem kontrolde anlar mı çatlayıp çatlamadığını?Insallah canim ama igne catlamasi icinen azindan garanti bir yol. Benimde hic bir problemim yok ama catlamayadabilirmis bazen yumurtalar o yuzden garanti olsun diye vurdurduk.
asilama nasil birsey yardimci olurmuusnuzMerhaba kızlar benim de aşılamanın 10. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım silik çizgi çıktı iğne nin etkisi mi sizce
bende ilk vuruldim çatlayıp catlamadiignu bunla anlariz dediBen de vurulması taraftarıyım canım ama doktor ilk defa olduğu için bir bakalım klomenle olacak mı dedi ben de endişeliyim acaba doktora gitsem kontrolde anlar mı çatlayıp çatlamadığını?
varya elde değil ama stres çok etkiliyor gercktenben varim gün sayannbnde 6 kasimda ignemi oldm . beklemek cok stresli dusunmek istemiyrm ama elimde olmuyor.2. ayim bu . asagi yukari herkes ayni zamnda igne olmus. insalah hepimiz guzel haberi aliriz
O zaman bu hapi igneyi kullanamazsin canim doktorunun kontrolunde kullanman lazim. Istersen doktorunla görüş bu konuyuDefalarca gittim doktora ama bir sorun yok dedi hamile kalabilmen için dendi ilaç dahi vermediler
Canim kacinci gun igneninMerhaba arkadaslar bende bu ay femara ve ovitrella kullandım iğnemi kasım ayının besınde oldum merakdan öleceğim vallahi az once ıdrar testı yaptım tek cızgı sanırım ıgnenın etkısı gecmıs hala etkısı vardır dıye dusunuyordum varmı benım gıbı gün sayan
3.gun gebelik testin negatifmiydiBende paZartesi igneoldum carsamba idrar testi tek çizgiydi bendede geçmiş demek
Canim belirtiler biraz psikolojik olabilir. Cunku catlatma ignesi boyle belirtiler yapmaz bende bisi yok mesela 2.denemem sadece kasiklarina agri olabilir o da yumurta catladigi icin. Benim doktorum ignenin etkisnin 7.gunde bittigini söylüyor. O yuzden 10.gunden sonra icin rahat test yapabilirsin.Benım belim sırtım cok agrıyor ıkı gundur boyle olanlar varmı
evt3.gun gebelik testin negatifmiydi
Merhaba kızlar benim de aşılamanın 10. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım silik çizgi çıktı iğne nin etkisi mi sizce
Ben de öyle düşündüm canım keşke ilaç etkisi olmasaCanım ovıtrellenn etkisi oluyor erken daha
Canim ignenin etkisi 7 gunden sonra geciyorCanım ovıtrellenn etkisi oluyor erken daha
O bunyeden bünyeye degisiyor canimKızlar çatlatma iğnesi vurulunca çatlıcak diye bişey yok . Benim iki kez vurulmama rağmen çatlamadı ve kist oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?