Gul45masal belirti olarak neler yaşadın. Bende 15 inde vurdum iğneyi. Bugün testte hiçbişey çıkmadı ta ki uzun süre bekleyince hafif bir iz oluşmuştu. Regl olmadım da umut fakirin ekmeği. Senin süreç nasıl geçti. İğneden sonra çok ağrılarım oldu benim ertesi günü akıntı oldu daha da bişey olmadı. Beklemedeyim hala
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar
- Konu Sahibi Oyku1414
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Nisan 2019
- 406
- 550
- 18
- 35
Canm iğneden sonra ağrı olmadı hiçç ama aşırıı akıntımm oldu halende devam ediorrr arada kasık batması o kadrr birde benm hep ğöğüs ağrım olurdu yumurtladıktan sonraa o ağrımm olmadııGul45masal belirti olarak neler yaşadın. Bende 15 inde vurdum iğneyi. Bugün testte hiçbişey çıkmadı ta ki uzun süre bekleyince hafif bir iz oluşmuştu. Regl olmadım da umut fakirin ekmeği. Senin süreç nasıl geçti. İğneden sonra çok ağrılarım oldu benim ertesi günü akıntı oldu daha da bişey olmadı. Beklemedeyim hala
- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
Ben pazartesı ınsallah kalp atısınıdaduyarım ya
Hayırlı haberler duyursun Allah size
Konuya bayagi olmus ama kizlar benimde igne olali 12 gun oldu idrar testinde silik cikti eklesem bakabilir misinizBen pazartesı ınsallah kalp atısınıdaduyarım ya
- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
Bakalım canım kan testı yaptınmı ınsallah hamılesındır
Konuya bayagi olmus ama kizlar benimde igne olali 12 gun oldu idrar testinde silik cikti eklesem bakabilir misiniz
Yok canim malesef dun kan testi yaptirdim 12.gundu negatif malesef .bu ay clife macuna baslicam artik catlatma ignesi falan istemiyorumBakalım canım kan testı yaptınmı ınsallah hamılesındır
- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
Erken yapmıssın ama benım 13 gun ancak 19 du senın kac cıkdı 0 lardamı
Yok canim malesef dun kan testi yaptirdim 12.gundu negatif malesef .bu ay clife macuna baslicam artik catlatma ignesi falan istemiyorum
Sifir dedi 12. GundeErken yapmıssın ama benım 13 gun ancak 19 du senın kac cıkdı 0 lardamı
Ya ben normalde ovulasyon gununden sonra 19 gunde adet goruyorum buda ayin 1 ine denk geliyor acaba boyle bi durumda hala hamile olma sansim var mi acaba cunku goguslerimin acisi bi felaket bide bundan onceki gebeligimde 3 gun gunum gecince ogrendim .1 de kimyasal gebelik gecirdim ondada 5 gun gecince hamile oldugumu ogrendim .simdide acaba mi diyorum .kafam karistiErken yapmıssın ama benım 13 gun ancak 19 du senın kac cıkdı 0 lardamı
- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
Normalı bılmıyorum ama catlatma ıgnesının gunu belllı oldugundan genelde 13 gun cıkıyor
Ya ben normalde ovulasyon gununden sonra 19 gunde adet goruyorum buda ayin 1 ine denk geliyor acaba boyle bi durumda hala hamile olma sansim var mi acaba cunku goguslerimin acisi bi felaket bide bundan onceki gebeligimde 3 gun gunum gecince ogrendim .1 de kimyasal gebelik gecirdim ondada 5 gun gecince hamile oldugumu ogrendim .simdide acaba mi diyorum .kafam karisti
Gebemisnzzz
- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
Evet 11+3
Gebemisnzzz
- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
bneim igne etkisi gecende 3gun ancak surduyduKızlar adetimin 13.günü testim böyle çıktı iğne etkisi midir