• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benim de aşılamanın 10. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım silik çizgi çıktı iğne nin etkisi mi sizce

Insallah canim ama igne catlamasi icinen azindan garanti bir yol. Benimde hic bir problemim yok ama catlamayadabilirmis bazen yumurtalar o yuzden garanti olsun diye vurdurduk.
Ben de vurulması taraftarıyım canım ama doktor ilk defa olduğu için bir bakalım klomenle olacak mı dedi ben de endişeliyim acaba doktora gitsem kontrolde anlar mı çatlayıp çatlamadığını?

Ben de vurulması taraftarıyım canım ama doktor ilk defa olduğu için bir bakalım klomenle olacak mı dedi ben de endişeliyim acaba doktora gitsem kontrolde anlar mı çatlayıp çatlamadığını?
bende ilk vuruldim çatlayıp catlamadiignu bunla anlariz dedi

ben varim gün sayann 🙈bnde 6 kasimda ignemi oldm . beklemek cok stresli dusunmek istemiyrm ama elimde olmuyor.2. ayim bu . asagi yukari herkes ayni zamnda igne olmus. insalah hepimiz guzel haberi aliriz 🙏🙏🙏🙏🙏
varya elde değil ama stres çok etkiliyor gerckten

Ben catladiigni duusnuylrum buna ragmen vurundum belki erken çatlıyor yada geç enazindan iğne ile daha kontrol altına alınıyor diye düşünüyorum

Merhaba arkadaslar bende bu ay femara ve ovitrella kullandım iğnemi kasım ayının besınde oldum merakdan öleceğim vallahi az once ıdrar testı yaptım tek cızgı sanırım ıgnenın etkısı gecmıs hala etkısı vardır dıye dusunuyordum varmı benım gıbı gün sayan😄😊
Canim kacinci gun ignenin

Benım belim sırtım cok agrıyor ıkı gundur boyle olanlar varmı
Canim belirtiler biraz psikolojik olabilir. Cunku catlatma ignesi boyle belirtiler yapmaz bende bisi yok mesela 2.denemem sadece kasiklarina agri olabilir o da yumurta catladigi icin. Benim doktorum ignenin etkisnin 7.gunde bittigini söylüyor. O yuzden 10.gunden sonra icin rahat test yapabilirsin.

bende ikinci kez deneyeceğim hafta sonu inşallah :(

benim çatlamıştı ama hamilelik oluşmadı :( inşallah ikinci başarılı olur

Back