Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bende geçen ay sadece çatlatma iğnesi vurulmuştum olmadı 14. Gün hasta oldum. Bu ayda doktora gittim klomen verdi pazartesi kontrole çağırdı bakalım artık ne olcak bu ay bizim ayımız olur inşallah

catlamazsa napar yada catlayip tutunmadiysa nolur ne yontm uygular
catlamamissa fazladan buyumus olur adetle atilir zatn.ama catlamissa tutunup tutunmadgini anlayamaz zatn doktr simdiden ..olumsuz seyler dusunme. bu ay tutmazsa ( insalah tutar) gelecek ay tekrar ilac+catlatma ignesi verir buyuk ihtimal

catlamamissa fazladan buyumus olur adetle atilir zatn.ama catlamissa tutunup tutunmadgini anlayamaz zatn doktr simdiden ..olumsuz seyler dusunme. bu ay tutmazsa ( insalah tutar) gelecek ay tekrar ilac+catlatma ignesi verir buyuk ihtimal
ben bu ay ilacsiz sadece iğne verdi.catlayip kist oldu diyelim adetle atildi sonra napacak

Birde bana adetdegilken Yumurtlama zamani
birde şey sorcam catlama ignesinden sonra ikigun iliskiyi anlarimda sonra 4gün daha neden iliski öneriyorlar zaten catlamis bitmis olmuyor mu

Birde bana adetdegilken Yumurtlama zamani
birde şey sorcam catlama ignesinden sonra ikigun iliskiyi anlarimda sonra 4gün daha neden iliski öneriyorlar zaten catlamis bitmis olmuyor mu
yumurtlarin boyutlari farkli oldgu icin catlama zamanlarida farkli oluyomus.hani sonradan gelisen va catlayan yumurta olursa gebelik sansini kacirmamak icin gun asiri iliski oneriliyo

muhtemelen adetliyken ilaca baslatacak.yumurtalar buyuyunce catlatma ignesi verecek
zaten yumurtam buyukken veri bana igneyi ben giitmden doktora yunurtluyordum.ben sunu merak ediyorum
Bence benim yumurtlamamda catlmada slrun yok bence kalitesiz cunku kaliteli olsa spermel buluşup birlesirdi.boyutu benimkinin catlamasi yumurtlamasi normal ama kalite yok.bunu doktor ultrasona bakıyor normal diyir geicyir.ben bu konuda doktoru nasil ikna edicem b3n hep yumurtlama zmanai işkence cekiyorum ağrı sizi cok yumurtam olgunlassada bence kaliteli degil.buduurmda nasıl tedavi uygularlar

Bana ecen ay yumurtanın kalitesi artdı diye bi ilaç vermişti doktorum kullandm ama ise yaramadı geçen ay.

Kızlar igne vuruldugu günden itibaren 6.gün gebelik testimde silik cizgi cikti 7.gün silinecek diye bekledim ama bir tık daha koyu çıktı çok az farkla. Çok heyecanliyim pazar gününü 4 gözle bekliyorum test icin :)

ay hadi hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…