Insallah canım2 gun sonra yani 13.gun düsmeye basladi canim
igneden sonra 8.gunum bgun. pazartesi test yapicam bn insalah pozitif cikarr
yok canm igne gununu saymadm.sonraki gunden basladm saymaya.idrar testi yapmadm dha pazartesi yapicam sabah .negatifi gormem insalahIgne gununu sayiyormusun canim? Birde idrar testi yaptinmi
yumurtanin catlayip catlamadigina bakicak belki cnmbeni doktor pazaetesi cagirdi 1 haftasonra belli plurmuki erken degilmi igneyi pazartesi yaptik
catlamazsa napar yada catlayip tutunmadiysa nolur ne yontm uygulary
yumurtanin catlayip catlamadigina bakicak belki cnm
catlamamissa fazladan buyumus olur adetle atilir zatn.ama catlamissa tutunup tutunmadgini anlayamaz zatn doktr simdiden ..olumsuz seyler dusunme. bu ay tutmazsa ( insalah tutar) gelecek ay tekrar ilac+catlatma ignesi verir buyuk ihtimalcatlamazsa napar yada catlayip tutunmadiysa nolur ne yontm uygular
ben bu ay ilacsiz sadece iğne verdi.catlayip kist oldu diyelim adetle atildi sonra napacakcatlamamissa fazladan buyumus olur adetle atilir zatn.ama catlamissa tutunup tutunmadgini anlayamaz zatn doktr simdiden ..olumsuz seyler dusunme. bu ay tutmazsa ( insalah tutar) gelecek ay tekrar ilac+catlatma ignesi verir buyuk ihtimal
birde şey sorcam catlama ignesinden sonra ikigun iliskiyi anlarimda sonra 4gün daha neden iliski öneriyorlar zaten catlamis bitmis olmuyor mucatlamamissa fazladan buyumus olur adetle atilir zatn.ama catlamissa tutunup tutunmadgini anlayamaz zatn doktr simdiden ..olumsuz seyler dusunme. bu ay tutmazsa ( insalah tutar) gelecek ay tekrar ilac+catlatma ignesi verir buyuk ihtimal
yumurtlarin boyutlari farkli oldgu icin catlama zamanlarida farkli oluyomus.hani sonradan gelisen va catlayan yumurta olursa gebelik sansini kacirmamak icin gun asiri iliski oneriliyoBirde bana adetdegilken Yumurtlama zamani
birde şey sorcam catlama ignesinden sonra ikigun iliskiyi anlarimda sonra 4gün daha neden iliski öneriyorlar zaten catlamis bitmis olmuyor mu
muhtemelen adetliyken ilaca baslatacak.yumurtalar buyuyunce catlatma ignesi verecekben bu ay ilacsiz sadece iğne verdi.catlayip kist oldu diyelim adetle atildi sonra napacak
zaten yumurtam buyukken veri bana igneyi ben giitmden doktora yunurtluyordum.ben sunu merak ediyorummuhtemelen adetliyken ilaca baslatacak.yumurtalar buyuyunce catlatma ignesi verecek
Bana ecen ay yumurtanın kalitesi artdı diye bi ilaç vermişti doktorum kullandm ama ise yaramadı geçen ay.zaten yumurtam buyukken veri bana igneyi ben giitmden doktora yunurtluyordum.ben sunu merak ediyorum
Bence benim yumurtlamamda catlmada slrun yok bence kalitesiz cunku kaliteli olsa spermel buluşup birlesirdi.boyutu benimkinin catlamasi yumurtlamasi normal ama kalite yok.bunu doktor ultrasona bakıyor normal diyir geicyir.ben bu konuda doktoru nasil ikna edicem b3n hep yumurtlama zmanai işkence cekiyorum ağrı sizi cok yumurtam olgunlassada bence kaliteli degil.buduurmda nasıl tedavi uygularlar
Nasil anladi kalitesiz oldugnu ilac verdiBana ecen ay yumurtanın kalitesi artdı diye bi ilaç vermişti doktorum kullandm ama ise yaramadı geçen ay.
Onun için bi test yapmadı sadece riske atmayalım ben birde böyle bir ilaç vereyim desteklesin dediNasil anladi kalitesiz oldugnu ilac verdi
hmmmOnun için bi test yapmadı sadece riske atmayalım ben birde böyle bir ilaç vereyim desteklesin dedi
ay hadi hayırlısı inşallahKızlar igne vuruldugu günden itibaren 6.gün gebelik testimde silik cizgi cikti 7.gün silinecek diye bekledim ama bir tık daha koyu çıktı çok az farkla. Çok heyecanliyim pazar gününü 4 gözle bekliyorum test icin :)
Insallah kasik agrim ve sık idrara çıkmam var bakalim nolcak :)ay hadi hayırlısı inşallah
Insallah kasik agrim ve sık idrara çıkmam var bakalim nolcak :)
benim kasik agrım yumurtlama sornasi hepvar oyuzdem heyecanlanamiyorum.sol tarafınızda bir sertlik var miInsallah kasik agrim ve sık idrara çıkmam var bakalim nolcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?