ben tüm yumurtlama donemini hissediyorum sancidan ölüyorum ama sonuç yok bari çektiğim acıya degseDemekki cunku klomen vesaire ılaclarda eger catlamazsa kıste donusdu yazıyor hep kullanıcılar oyle okudum cok okuyorumda dusundukce burda mesaj okuyorum
ben tüm yumurtlama donemini hissediyorum sancidan ölüyorum ama sonuç yok bari çektiğim acıya degse
sağlıksız yumurta olduugnu nasil anladiValla ben polıkıstık overım sanırım ılacsız yumurtlamam olmuyor hıc boyle hıssetmıyordum adetlerımı olurum ama saglıksız yumurtlama oluyor sanırım doktor bunu takıp etmedı dırek ılaca baslattı
sağlıksız yumurta olduugnu nasil anladi
ultrasondan bakipmi dediBen oyle dusundum doktorum dedıkı adetımde duzensızdı ama sık sıkda azda olsa olurdum anlattım oda yumurtalıkdankıst oldugunden gelısıp çatlamıyordue dedı
bende 4.gunuslm kızlar benimde 2.ayım klomen+ovitrelle....iğnenin 3.günündeyim daha..hayırlısı olsun bakalım.
bende 4.gunu
Amin cnm inşalalh igneyi paZartesi vurundumhayırlısı olsun canım belli mi olur beraber hamile kalırızzzz
Inşallah isteyen herksin olurhayırlısı olsun canım belli mi olur beraber hamile kalırızzzz
Amin cnm inşalalh igneyi paZartesi vurundum
ilk.bebek.mi.oldm yaskacInşallah isteyen herksin olur
hayırlısı olsun hakkimizdabende salı wuruldum canım
ultrasondan bakipmi dedi
anladim basma sorun yok diyorlar guya ama inandırıcı defil sorunyoksa yumuetlqmada okadar sanci neden cekiyorumEvet tabıkı
anladim basma sorun yok diyorlar guya ama inandırıcı defil sorunyoksa yumuetlqmada okadar sanci neden cekiyorum
3tanesine gititm 2si proftu normal diyorlarBaska doktorlarada danıs ıstersen agrı normal degıl denıyor genelde
Yumurtlama agrisine ağrısı
ben varim gün sayannMerhaba arkadaslar bende bu ay femara ve ovitrella kullandım iğnemi kasım ayının besınde oldum merakdan öleceğim vallahi az once ıdrar testı yaptım tek cızgı sanırım ıgnenın etkısı gecmıs hala etkısı vardır dıye dusunuyordum varmı benım gıbı gün sayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?