ben de ates cookBenım kasık agrım yok arada vurup gecıyor adet sancısı gubı belım cok agrıdı üc gun falan gectı sımdı
ates var mi bende yine ateş var
ben yanıyorum sanki yumutliyor giibyimYok olcmedım atesımı
Kizlar benimde 10.gun hala silik cizgi var:) bende 12.gun vericem kan
hayirli olsn cnm bncede hamilesinn ☺☺ belirtin war mi ? bnde yarin test yapicam . insalah pozitiftrEvet sanırım hamileyim 13.gün bugün daha koyu cizgi bide gece cok bulantım oldu ekliyorum dosyaya gerci yarınki kan testi sonucuna göre hamileyim derim galiba böyle cok şaşkınım
bende yarin doktora gidecem bakalımhayirli olsn cnm bncede hamilesinn ☺☺ belirtin war mi ? bnde yarin test yapicam . insalah pozitiftr
koyulasmis canm testin .☺ hamilesin sanirim sende .insalah bnde hamileyimdr.Kızlar tekrar yaptım son durum
igneden sonra kacinci gunun ?bende yarin doktora gidecem bakalım
yarin 1haftaolck gecen pazartesi vurmuştuigneden sonra kacinci gunun ?
ko
koyulasmis canm testin .☺ hamilesin sanirim sende .insalah bnde hamileyimdr.bekleyen herkes guzel haberi alir insalah
Sagol cnm inş öyledir korkuyorum sevinemedim de ya yok sa die 14 ay mafetti psikolojimi belirti var Bi kac gündür bulantı vardı hafiften psikolojik dir die umursamadım ama dün gece cok fena yaptı bulantı beni gece uykumdan uyandım gögüslerim. Cok sızlıyor bide aşırı idrara cıkıyor umhayirli olsn cnm bncede hamilesinn ☺☺ belirtin war mi ? bnde yarin test yapicam . insalah pozitiftr
Az degil canim zaten normalde her kadinin her ay bir adet yumurtasi buyur ve belli bir boyuta gelince atilir. Yani şansın tabikide var. Klomenle fazla yumurta gelisip tutmayanda var şans işi bu.Tek yumurtayla şansım az gibi, inşallah olur
olur bencedeKızlar bugun igne gunuyle beraber 11.gunum kanda beta 7.95 çıktı :) umarim yukselir belirtilerim var cunku
Kızlar doktor kan degerime gore gebelik yok dedi.ama kanda 1haftada çıkar mi gebelik ki ben adete 5kala yumurtladım bu seferolur bencede
kac cikti ki degerinKızlar doktor kan degerime gore gebelik yok dedi.ama kanda 1haftada çıkar mi gebelik ki ben adete 5kala yumurtladım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?