• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı gun ıgne olduk benımkı nıye koyulasmadı anlamadım ıgnenın etkısı kalmamısdır sanırım ya ınsallah olur ya bu kez saglıklı bı sekılde kımyasaldan korkuyom yıne bugun kan testı yapsana canım baya koyu
Şehir dışındayım gece döncez yarın artık kan tahlili yaptırırım

Kızlar selam şimdi ben cuma akşamı iğneyi vurdurdum bu sabah 10da ilişki oldu tam 36 saat sonraya denk geliyor. İlk defa vurulduğum için merak ediyorum acaba kaç gün daha değerlendirmek gerekiyor ve her gün mü?

Benım doktorum 48 saatte bır ıkı ılıskı daha onerdi
Kızlar selam şimdi ben cuma akşamı iğneyi vurdurdum bu sabah 10da ilişki oldu tam 36 saat sonraya denk geliyor. İlk defa vurulduğum için merak ediyorum acaba kaç gün daha değerlendirmek gerekiyor ve her gün mü?

Kızlar tekrar yaptım son durum

Eklentiler

• BD40D5A9-413A-405C-B05F-92D8F49F7735.jpeg
    BD40D5A9-413A-405C-B05F-92D8F49F7735.jpeg
    151 KB · Görüntüleme: 44
Bana doktorum ıgneden 36 saat sonra bıde ıkı gün arayla ıkı kez daha yap dedı ama ben farklı yaptım İlk ıgneden 36 saat sonra bır ondan 26 saat sonra iki 38 saat sonra üc 48 saat sonra dördüncü ben daha sık yaptım yani

Canım ben 4 kasımda kontrole gitmiştim Dr ya bu akşam yada en gec yarın sabah vurdur demişti iğnenin vurulduğu akşam ilişki olsun ve 3 gün aralıksız olsun demişti tabi biz öyle yapmadık iğnenin vurulduğu gece ilişki oldu sonraki günü es gectik diger gün tekrar ilişki oldu 1 gün arayla yapmış olduk 3 gün böyle 1 gün arayla oldu testte göre tuttu sanırım bakalım yarın kan sonucu nasıl olucak

Bende salıkocagında vercem mısafır kabul ederlerse annemlere gıdıyorum sabah erkenden
Saglık ocagın devlete yolluyor kanları oradada 2 3 saate cıkartıolar ama sonucları ertesi gün yolluyorlar die biliyorum barkot nosuyla bakarsın netten

Back