• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet sanırım hamileyim 13.gün bugün daha koyu cizgi bide gece cok bulantım oldu ekliyorum dosyaya gerci yarınki kan testi sonucuna göre hamileyim derim galiba böyle cok şaşkınım
hayirli olsn cnm bncede hamilesinn ☺☺ belirtin war mi ? bnde yarin test yapicam . insalah pozitiftr 🙏🙏

Ay ınsallah hepımız hamıleyızdır ya kap atıslarını duydugumuzu cınsıyetını ogrendıgımızı hatta kucagımıza aldıgımızı yazalım byraya sagsaglım ınsallah
ko

koyulasmis canm testin .☺ hamilesin sanirim sende .insalah bnde hamileyimdr. 🙏🙏 bekleyen herkes guzel haberi alir insalah

hayirli olsn cnm bncede hamilesinn ☺☺ belirtin war mi ? bnde yarin test yapicam . insalah pozitiftr 🙏🙏
Sagol cnm inş öyledir korkuyorum sevinemedim de ya yok sa die 14 ay mafetti psikolojimi belirti var Bi kac gündür bulantı vardı hafiften psikolojik dir die umursamadım ama dün gece cok fena yaptı bulantı beni gece uykumdan uyandım gögüslerim. Cok sızlıyor bide aşırı idrara cıkıyor um

Arkadaşlar 4 yaşında bir kızım var, ikinci çocuğu istiyoruz ancak 11 aydır olmuyor, pko varmış bende, adetimin 5. günü klomene başladım, günde 2 tane 5 gün, tek yumurtam gelişti 20 mm olunca 13 Kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum. Ertesi gün bel ve kasık ağrım inanılmazdı. Bugün 4.gün. inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız

Back