Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesin canım, inşallah öyledirBugunkı testlerımde boyle cıkdı kan degerımde 19 bucuk
Bence hamilesin canım, inşallah öyledir
Kızlar adet yumurtlamadan 2haftasonrami olur bneim yumurtlamam ayin 11inde baslamsiti simdiben 25indemi adet olcmSonuçlarım nasıl acaba
Haydi inş bize hayırlı olur yarın sağlık ocagında vereyim kanı diyorum ertesi gün cıkar sonuc muhtemelen ama ben dayanamam netten bakarım sonuca yazarım sizede
Gözün aydın cnm inş güzel ilerler bugun yapmadım artık test sadece kafamı bişey karıştırdı dün sabah saglık ocagına kan verdim sonucu nette cıkmayınca acile gittim aksam üzeri 5 gibi orda verdim orası 1 saatte cıkardım saglık ocagındaki kan testleri il'e gidiyor acilde yapılan ilçde bakılıyor bugun saglık ocagındaki cıktı 202 cıktı dün acildeki 116 cıktı cok moralim bozuldu Bi Dr arkadasa sordum aynı gün içerisinde yapıldı biri sabah kalktığım gibi yaptırdım digeri 5 gibi Di ölçüm makinalarından farklı cıkar takılma dedi yarın tekrar vereyim diyorum kan cok moralim bozuldu birdenBugunkı testlerımde boyle cıkdı kan degerımde 19 bucuk
Gözün aydın cnm inş güzel ilerler bugun yapmadım artık test sadece kafamı bişey karıştırdı dün sabah saglık ocagına kan verdim sonucu nette cıkmayınca acile gittim aksam üzeri 5 gibi orda verdim orası 1 saatte cıkardım saglık ocagındaki kan testleri il'e gidiyor acilde yapılan ilçde bakılıyor bugun saglık ocagındaki cıktı 202 cıktı dün acildeki 116 cıktı cok moralim bozuldu Bi Dr arkadasa sordum aynı gün içerisinde yapıldı biri sabah kalktığım gibi yaptırdım digeri 5 gibi Di ölçüm makinalarından farklı cıkar takılma dedi yarın tekrar vereyim diyorum kan cok moralim bozuldu birden
Cok üzüldüm öyle görünce sonucları hemen gebelik testi aldım dahada koyulaşmış yatın tekrar kan vericem inş saglıkla ilerler gebesin sevinemiyosun garip Bi duygu belki geç döllenme dir seninkide 10 üzerinde en azından belki yavaş yükselecektir doktorunla konuştunmuHıc stres yapma canım bak 100 un uzerıne cıkmıs benım doktorum ıkı gun sonra aynı yerde yaptır dedı farkedebılıyormus ıkı gune tekrarla valla benım cok dusuk ya sana gore aynı gun vurulduk ıgneyı bugun sabah ıdrar yaptım sankı dunle aynı koyulasmamıs hatta hafıf silik gıbı yıne kımyasalmı olacak nolacak cok stres yaptım ya
Cok üzüldüm öyle görünce sonucları hemen gebelik testi aldım dahada koyulaşmış yatın tekrar kan vericem inş saglıkla ilerler gebesin sevinemiyosun garip Bi duygu belki geç döllenme dir seninkide 10 üzerinde en azından belki yavaş yükselecektir doktorunla konuştunmu
5 Kasım iğne vuruldu Ogün ilişki oldu ertesi günü boş diğer gün dolu öyle 3 defayı tamamladık hiç Bi fikrim yok 5 kasımda 9.30 vuruldum iğneyi 6 Kasım akşam 9.30 36 saat dolmuştu o saatler içerisinde çstlamıltır herhaldeYok aramadım yarın tekrarlayıp oyle arayacagım koyulasmıssa hıc korkma guzelım demekkı farklı cıkıyor makınalarda sonuc sana bısey dıyecegım senın yumurtanın tam catladıgı gun hangısı oluyor
5 Kasım iğne vuruldu Ogün ilişki oldu ertesi günü boş diğer gün dolu öyle 3 defayı tamamladık hiç Bi fikrim yok 5 kasımda 9.30 vuruldum iğneyi 6 Kasım akşam 9.30 36 saat dolmuştu o saatler içerisinde çstlamıltır herhalde
İnş canım inş güzel haberler duyarızBenımde 7 kasım sabah 4 de ıgnemın 36 saatı dolmus oldu ınsallah gec dollenmısdır ama saglıkla tutunur bebegım senınkıde saglıkla tunur kavusuruz ınsallah sımdı bı tane daha yaptım dunkune gore hafıf koyu ama sabahkı dunkınden daha silikdi moralım bozuldu ya yarın aksam 7 de dıger testı yaptıracam ınsallah ınsallah ıkımızde guzel sonuclar alırız rabbım bu kes yuzumuzu guldursun
Çok sevimdim canım inşallah yükselir. Sen sadece çatlatma mı yaptırdınKızlar bugun igne gunuyle beraber 11.gunum kanda beta 7.95 çıktı :) umarim yukselir belirtilerim var cunku
Klomen de kullandim canim :) umarim yukselirÇok sevimdim canım inşallah yükselir. Sen sadece çatlatma mı yaptırdın
Hadi inşallah canım. Ne zaman tekrar kan vercenKlomen de kullandim canim :) umarim yukselir
Canim suan idrar testlerinde takip ediyorum 3 4 gun sonra kan vericem eger cizgiler koyulasirsaHadi inşallah canım. Ne zaman tekrar kan vercen
Cuma ver canım o zaman a yükselirCanim suan idrar testlerinde takip ediyorum 3 4 gun sonra kan vericem eger cizgiler koyulasirsa
Aynen canim insallah o zamana adet olmam :)Cuma ver canım o zaman a yükselir