Şehir dışındayım gece döncez yarın artık kan tahlili yaptırırımAynı gun ıgne olduk benımkı nıye koyulasmadı anlamadım ıgnenın etkısı kalmamısdır sanırım ya ınsallah olur ya bu kez saglıklı bı sekılde kımyasaldan korkuyom yıne bugun kan testı yapsana canım baya koyu
Geç döllenme olmuştur belki kuzum ondan öyledir yarın tekrar yap daha koyuysa kan testi ver
Ben de dün gece vuruldum hafif hafif ağrıyorKızlar ya göğüsleri cok agrıyan varmı benım ıgne sonrası baladı agrım gıtgıde cogaldı yanı azalma yok kolum bıle degse hemen acıyor
Kızlar selam şimdi ben cuma akşamı iğneyi vurdurdum bu sabah 10da ilişki oldu tam 36 saat sonraya denk geliyor. İlk defa vurulduğum için merak ediyorum acaba kaç gün daha değerlendirmek gerekiyor ve her gün mü?
O zaman bu akşam tekrar mı olması gerekiyor?Benım doktorum 48 saatte bır ıkı ılıskı daha onerdi
Cnm daha belrgin olmşş bebşn sennledirr inşallhhKızlar tekrar yaptım son durum
Cnm daha belrgin olmşş bebşn sennledirr inşallhhiğneden sonra nasl değerlndrdinizzz ben cuma sabh 11 gibi vurldmm iğneyii
Haydi inş bize hayırlı olur yarın sağlık ocagında vereyim kanı diyorum ertesi gün cıkar sonuc muhtemelen ama ben dayanamam netten bakarım sonuca yazarım sizedeKızlar tekrar yaptım son durum
Canım ben 4 kasımda kontrole gitmiştim Dr ya bu akşam yada en gec yarın sabah vurdur demişti iğnenin vurulduğu akşam ilişki olsun ve 3 gün aralıksız olsun demişti tabi biz öyle yapmadık iğnenin vurulduğu gece ilişki oldu sonraki günü es gectik diger gün tekrar ilişki oldu 1 gün arayla yapmış olduk 3 gün böyle 1 gün arayla oldu testte göre tuttu sanırım bakalım yarın kan sonucu nasıl olucakKızlar selam şimdi ben cuma akşamı iğneyi vurdurdum bu sabah 10da ilişki oldu tam 36 saat sonraya denk geliyor. İlk defa vurulduğum için merak ediyorum acaba kaç gün daha değerlendirmek gerekiyor ve her gün mü?
Canm yumurtan ne kadr büyümüştüü iğne yapldığındaa ve kaç tane vardıİnsallah hepımız bebeklerımıze kavusuruz bu ay
Haydi inş bize hayırlı olur yarın sağlık ocagında vereyim kanı diyorum ertesi gün cıkar sonuc muhtemelen ama ben dayanamam netten bakarım sonuca yazarım sizede
Saglıkocagında netten aynı gun gorunuyormuymus
Canm yumurtan ne kadr büyümüştüü iğne yapldığındaa ve kaç tane vardı
solkasik ağrınız var mıBırtaneydı 19 bucuk falan dedı sabahdı kontrolum aksam vurun bırazdaha buyur dedı ıgneyı vurulunca 36 saat ıcındede buyuyor zaten dedı
Saglık ocagın devlete yolluyor kanları oradada 2 3 saate cıkartıolar ama sonucları ertesi gün yolluyorlar die biliyorum barkot nosuyla bakarsın nettenBende salıkocagında vercem mısafır kabul ederlerse annemlere gıdıyorum sabah erkenden
solkasik ağrınız var mı
ates var mi bende yine ateş varBenım kasık agrım yok arada vurup gecıyor adet sancısı gubı belım cok agrıdı üc gun falan gectı sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?