insalah degerin yukselir canm..belirtilerin neKızlar bugun igne gunuyle beraber 11.gunum kanda beta 7.95 çıktı :) umarim yukselir belirtilerim var cunku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insalah degerin yukselir canm..belirtilerin neKızlar bugun igne gunuyle beraber 11.gunum kanda beta 7.95 çıktı :) umarim yukselir belirtilerim var cunku
En düşük 0 en yuksek 5 degerlr arasinda bneimki 3.79kac cikti ki degerin
Kasiklarim agriyor göğüs agrim var ve sarı akıntı var caniminsalah degerin yukselir canm..belirtilerin ne
Ignenin kacinci gunu bu deger çıktı canimEn düşük 0 en yuksek 5 degerlr arasinda bneimki 3.79
1hafta bugün .adete 5kala yumurtladım benIgnenin kacinci gunu bu deger çıktı canim
ne zamn tekrarlican testi. bnce hamilesin :) bnde bgun idrar testi yapacaktm ama siparisim henuz gelmedi yapamadm.catladm meraktanKasiklarim agriyor göğüs agrim var ve sarı akıntı var canim
cok erken yapmissin cnm kan testini1hafta bugün .adete 5kala yumurtladım ben
Canim 2 gun boyunca idrar testleriyle kontrol edicem eger koyulasma olursa kan testini tekrarlarim :) insallah hepimizin rabbim gonlune gore verirne zamn tekrarlican testi. bnce hamilesin :) bnde bgun idrar testi yapacaktm ama siparisim henuz gelmedi yapamadm.catladm meraktan
doktor istedi ben istemedjmki catlamismi diye kontrolegitim kantestinde sonuc cikardedicok erken yapmissin cnm kan testini
allah allah normalde catlatma ignesinden 1 hafta snra kan testi dgru sonuc vermez .dha erken oyuzden degerin artablir canmdoktor istedi ben istemedjmki catlamismi diye kontrolegitim kantestinde sonuc cikardedi
ay aminn canm insalah. kasim ayi hepimize ugurlu gelir insalahhCanim 2 gun boyunca idrar testleriyle kontrol edicem eger koyulasma olursa kan testini tekrarlarim :) insallah hepimizin rabbim gonlune gore verir
ay inşllahallah allah normalde catlatma ignesinden 1 hafta snra kan testi dgru sonuc vermez .dha erken oyuzden degerin artablir canm
Kızlar bugun igne gunuyle beraber 11.gunum kanda beta 7.95 çıktı :) umarim yukselir belirtilerim var cunku
Gayte iyi benceBenımde 13. Gun 19 bucuk cıkdı cokmu dusuk korkuyorum
Gayte iyi bence
inşallah bu sefer gebelik sağlıklı olurBır kımyasal yasadıgım ıcın korkuyorum
Canim bence gayet ideal 2 gun sonra yaptinmi test :) bende kimyasaldan korkuyorumBenımde 13. Gun 19 bucuk cıkdı cokmu dusuk korkuyorum
Canim bence gayet ideal 2 gun sonra yaptinmi test :) bende kimyasaldan korkuyorum
Canim sen igne gununude sayiyormusunYok yapcam ıkı gun sonra
Canim sen igne gununude sayiyormusun