• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canim öglen benimde hafif bir agriyla beraber baya akinti geldi kafam karisti.iliskide yasak .esim bu gece yok yarin sabahi degerlendirsemmi bilemedim. Gece 23.00gibi ovu testi yapicam.
Ben cumayı değerlendiremedim o yüzden bugünü değerlendirdim. Yarın yapma bence ptesi aşılama var ya. Ama bi doktora falan da sor istersen

Ben cumayı değerlendiremedim o yüzden bugünü değerlendirdim. Yarın yapma bence ptesi aşılama var ya. Ama bi doktora falan da sor istersen

Bana doktor cumartesiyi degerlendirme dedi oyuzden dun ogleni degerlendirdik. Artik kismet canim. Sperm 3 gune kadar yasayabiliyor nasibimde varsa olur demekten baska care yok.

Tesekkur ederım ınsallah ☺😌belırtım cok var ama yınede guvenemıyor ınsan ılaclardanmı ıgnedenmı yoksa bebekmı gercekden dıye
canm dikatli bakinca gorunuyor. ama sanki gcenlerde yolladigin testin daha mi belirgndi acaba .? insalah hamilesindir.bnde cok tuhaf hisedyrm kndimi .kasigimda agri oluyor insalah hamileyizdir insalahhh 🙏🙏

Gecenkının ıgneden oldugunu dusunuyorum cunku dun yaptıgım teste hıc cıkmadı bunun hamılelık oldugunu dusunuyorum ama tabı cok sılık bıraz koyulasırsa hamıleyım dıye suphelenırım belkı ama suan cok sılık pek umutlanmadım
canm dikatli bakinca gorunuyor. ama sanki gcenlerde yolladigin testin daha mi belirgndi acaba .? insalah hamilesindir.bnde cok tuhaf hisedyrm kndimi .kasigimda agri oluyor insalah hamileyizdir insalahhh 🙏🙏

Gecenkının ıgneden oldugunu dusunuyorum cunku dun yaptıgım teste hıc cıkmadı bunun hamılelık oldugunu dusunuyorum ama tabı cok sılık bıraz koyulasırsa hamıleyım dıye suphelenırım belkı ama suan cok sılık pek umutlanmadım
dun cikmayip bgun silik cikmissa ewet hamile olablirsn ozamn canm .yarinki dha koyi cikarsa super olcak senin icin ☺

Bende dünden beri bel ağrısı var.bu akşam birkaç saatten beri kasıklarda hareketlilik var.dun çatlatma iğnesi oldum.İkinci çocuk için uğraşıyoruz.İnsallah iki hafta sonra olumlu sonuç alirim.Sitedeki bebek isteyen arkadaşlarim olumlu sonuç alır ve bebiş sahibi oluruz.

Ay ınsallah koyulasır ya hepımız burda bu ay hayırlı haberler verelım ıns
amin insllah
Bende dünden beri bel ağrısı var.bu akşam birkaç saatten beri kasıklarda hareketlilik var.dun çatlatma iğnesi oldum.İkinci çocuk için uğraşıyoruz.İnsallah iki hafta sonra olumlu sonuç alirim.Sitedeki bebek isteyen arkadaşlarim olumlu sonuç alır ve bebiş sahibi oluruz.
amin inşallah tek taraflı kasik agrın var çift taraflimi

Eklentiler

• E0F873CF-A746-4EDB-8CC5-3412F1E9BB78.jpeg
    E0F873CF-A746-4EDB-8CC5-3412F1E9BB78.jpeg
    143,5 KB · Görüntüleme: 55
Evet sanırım hamileyim 13.gün bugün daha koyu cizgi bide gece cok bulantım oldu ekliyorum dosyaya gerci yarınki kan testi sonucuna göre hamileyim derim galiba böyle cok şaşkınım

Eklentiler

• IMG_20191117_111134.jpg
    IMG_20191117_111134.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 52
Gıttıkce koyulasmıs masallah hadı ınsallah hamılesın canım bende test yaptım bugun bendede silik var dunku gıbı ama senın kadar koyu degıl pek umutlanamıyorum o yüzden
Evet sanırım hamileyim 13.gün bugün daha koyu cizgi bide gece cok bulantım oldu ekliyorum dosyaya gerci yarınki kan testi sonucuna göre hamileyim derim galiba böyle cok şaşkınım

Aynı gun ıgne olduk benımkı nıye koyulasmadı anlamadım ıgnenın etkısı kalmamısdır sanırım ya ınsallah olur ya bu kez saglıklı bı sekılde kımyasaldan korkuyom yıne bugun kan testı yapsana canım baya koyu

Aynı gun ıgne olduk benımkı nıye koyulasmadı anlamadım ıgnenın etkısı kalmamısdır sanırım ya ınsallah olur ya bu kez saglıklı bı sekılde kımyasaldan korkuyom yıne bugun kan testı yapsana canım baya koyu
Geç döllenme olmuştur belki kuzum ondan öyledir yarın tekrar yap daha koyuysa kan testi ver

Back