Malesef olmuycakE yine mi anestezi olmayacak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef olmuycakE yine mi anestezi olmayacak?
Sen hangi aşamada sın suanMalesef olmuycak
İlk defa duyuyorum. Türkiye'de misin?Saizen hormon buyutme ignesi
Benim de galiba yarın iğnelerin son günü. Pazar ya da pazartesi yumurta toplanacak dedi doktorum. Bi aksilik çıkmazsa inşallah.Sen hangi aşamada sın suan
Evet Kocaeli rezerve düşük olana uygulaniyomus ama nette cok bi. İlgi yokİlk defa duyuyorum. Türkiye'de misin?
Hadi hayırlısı bakalımBenim de galiba yarın iğnelerin son günü. Pazar ya da pazartesi yumurta toplanacak dedi doktorum. Bi aksilik çıkmazsa inşallah.
Kocaeli'de nerdesiniz? Ben Yalovadayım tedaviyi orda oluyom.Evet Kocaeli rezerve düşük olana uygulaniyomus ama nette cok bi. İlgi yok
Benim de düşük. 0.64. Sizin kaç?Evet Kocaeli rezerve düşük olana uygulaniyomus ama nette cok bi. İlgi yok
İzmit emek hocami doktorunKocaeli'de nerdesiniz? Ben Yalovadayım tedaviyi orda oluyom.
Şifa olsun balım inşallah.Hcg iğnelerimi yaptım az önce ovitrelle 2 adet .Daha önce çatlatma iğnesi olarak lucrin vermişti doktor
Raporu ondan aldım. Eray Hoca'ya gidiyorum.İzmit emek hocami doktorun
0.34 prowomen kullandin insallah bu aşamadaBenim de düşük. 0.64. Sizin kaç?
Erayi sevmemRaporu ondan aldım. Eray Hoca'ya gidiyorum.
Ben de kullanıyorum ondan. Şifa olsun inşallah.0.34 prowomen kullandin insallah bu aşamada
Yaa nedenErayi sevmem
İnşallahBen de kullanıyorum ondan. Şifa olsun inşallah.
Ya senin doktorun kim?İnşallah
Ablama yanlış ameliyat yaptı o emek cok iyi amq çok yoğunYaa neden
EmekYa senin doktorun kim?