- 6 Kasım 2020
- 232
- 188
Hastalık aylık kontrol ediliyor. Şimdilik bir sıkıntı yok dua edin hiç de olmasın.Şimdi ne durumdasınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalık aylık kontrol ediliyor. Şimdilik bir sıkıntı yok dua edin hiç de olmasın.Şimdi ne durumdasınız?
Allah uzak etsin. Ben tüpü dedim canım. diğer konu kapandı inşallah.Hastalık aylık kontrol ediliyor. Şimdilik bir sıkıntı yok dua edin hiç de olmasın.
ay pardon benim kafa orda olunca Tam Gonal f baslayacaktık o gün aradılar progsteron yüksek çıkmış. Yasmin verdi doğum kontrol ilacı şuan onu kullanıyorum 17 aralıkta bitecek. Bu ilacı vermesi normal mi yaAllah uzak etsin. Ben tüpü dedim canım. diğer konu kapandı inşallah.
Ay geçen ay da benim lekelenme bitmedi diane verdiler. Normal canım normal. Bu ay başladım bende. Normalde geçen ay başlayacaktık. Takma hiç kafana.ay pardon benim kafa orda olunca Tam Gonal f baslayacaktık o gün aradılar progsteron yüksek çıkmış. Yasmin verdi doğum kontrol ilacı şuan onu kullanıyorum 17 aralıkta bitecek. Bu ilacı vermesi normal mi ya
Takmıyorum yaa amaaan diyorum ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun inşallah :) eminim bu şekilde daha güzel ilerleriz sen de takmamaya çalış güzel güzel embriyoların olsunn. Gece gece enerjim geldi hep böyle olabilsem Eşler polis olunca gece uyumama sorunsalı bu saate kaldık tabiAy geçen ay da benim lekelenme bitmedi diane verdiler. Normal canım normal. Bu ay başladım bende. Normalde geçen ay başlayacaktık. Takma hiç kafana.
Aynı sebepten hep burdayım. hayırlısı hepimiz için.Takmıyorum yaa amaaan diyorum ne zaman hayırlısıysa o zaman olsun inşallah :) eminim bu şekilde daha güzel ilerleriz sen de takmamaya çalış güzel güzel embriyoların olsunn. Gece gece enerjim geldi hep böyle olabilsem Eşler polis olunca gece uyumama sorunsalı bu saate kaldık tabi
İnşAllah sağlıklı olur ve tutunur bebişlerimiz
Sizin sorun neydi acaba bende Gökalp bey düşünüyorum ama böyle yorumlar görünce kararsız kaliyorumAnladım canm bende kötü yorum gördüm ama dediğin gibi bazılarının sadece reklam
Bende 2. Tüp bebek için kayseri acıbademe gittim sırf gökalp hoca için çok gebelik elde edydu ama benm tutmadı. Negatif gebeklerini de paylassalar keşke ama yok kimse başarısızlgni gözler önüne sermez
Bizim erkek kaynaklı morfoloji sıfır. Eğer kadın kaynaklı ise sizin gökalp bey bu konuda iyi zaten gebeliği olanlarn orda hep kadın kaynaklı bence çünkü kendi zaten kadın doğum uzmanı kadına yineliyor hep. Eğer erkek kaynaklı ise istanbuldan başka hiçbir laboratuvara güvenmyrm artk çünkü sperm seçimi çok çok önemliSizin sorun neydi acaba bende Gökalp bey düşünüyorum ama böyle yorumlar görünce kararsız kaliyorum
Bizde sebep yok malesef o daha kötü sebepsiz indertiliteBizim erkek kaynaklı morfoloji sıfır. Eğer kadın kaynaklı ise sizin gökalp bey bu konuda iyi zaten gebeliği olanlarn orda hep kadın kaynaklı bence çünkü kendi zaten kadın doğum uzmanı kadına yineliyor hep. Eğer erkek kaynaklı ise istanbuldan başka hiçbir laboratuvara güvenmyrm artk çünkü sperm seçimi çok çok önemli
Eğer yumurtalrnz iyi calsyosa adetlernz felan düzenli ise sperm kalitesi kötü demektir. Bizim spermlerde normal iyi görünüyo ama hatta dna hasar testi de yaptk temiz çıktı yinede 2 tüp bebek tutmadıBizde sebep yok malesef o daha kötü sebepsiz indertilite
Evet canım pazartesi.merve ne yaptın canım , Opu tarihin belli oldu mu ?
Az kaldı hadi bakalım inşallah güzel haberler verebiliriz burdan birbirimizeEvet canım pazartesi.
İnşallah canısım.Az kaldı hadi bakalım inşallah güzel haberler verebiliriz burdan birbirimize
iyiyim balım kan testi yaptırdım hersey yolundaaatugce9192 sen nasılsın canısı?
Çok şükür canım. kese için görüştün mü hocayla. Gelesim yok dedin mi?iyiyim balım kan testi yaptırdım hersey yolundaaa
dedim:)Çok şükür canım. kese için görüştün mü hocayla. Gelesim yok dedin mi?