- 13 Ocak 2020
- 44.605
- 168.082
- 33
Sen de alışırsın. Ben 3 tane çakıyorum.Herkese selaam biz de bugün başladık tüp bebek tedavisine ve eşim ilk iğnemi vurdu bakalım zaman neler gösterecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de alışırsın. Ben 3 tane çakıyorum.Herkese selaam biz de bugün başladık tüp bebek tedavisine ve eşim ilk iğnemi vurdu bakalım zaman neler gösterecek
Hahaha şu ağrı konusunu çözersem ben de alışıcam inşallahSen de alışırsın. Ben 3 tane çakıyorum.
8.Allah razı olsun. Nasip bakalım. Bu ilk tedavin miydi?
Allah mucizeni sana sürpriz olarak yollasın inşallah.
Üzüldüm. Neden öyle oluyormuş? Ne yapılmalıymış?Benim yumurtalarım boş çıktı biraz toparlayıp öyle yazayım dedim
Çok üzüldüm canımBenim yumurtalarım boş çıktı biraz toparlayıp öyle yazayım dedim
Çok sevindim. İnşallah tüm yumurtaların harikadır. Hepsi döllenir. Taze transferle de bebişlerin senle olur.Kızlar cumartesi opum var
İnşallah canım , çok teşekkür ederimÇok sevindim. İnşallah tüm yumurtaların harikadır. Hepsi döllenir. Taze transferle de bebişlerin senle olur.
Ahseni etiketle istersen onun taze transferdi.Kızlar benim Bugün progresteron değerim ölçülmedi.Acaba opu günü mü ölçülecek , taze transfer için gerekiyormuş galiba
Kafaya takacak birşey bulamadım şimdi de Bunu kafaya takıyorumAhseni etiketle istersen onun taze transferdi.
Sen tak ardından da ben takarım.Kafaya takacak birşey bulamadım şimdi de Bunu kafaya takıyorum
Bebekler olana kadar kafayı yemezsek iyidirSen tak ardından da ben takarım.
Bana bazen benimki zaten yenik gibi geliyoBebekler olana kadar kafayı yemezsek iyidir
Bende öyleyim merak etme .Hele bu aralar beynim yok gibi hissediyorumBana bazen benimki zaten yenik gibi geliyo
Kocam bi şey anlatıyo mesela bana anlatma benim kafam çalışmıyo diyom.Bende öyleyim merak etme .Hele bu aralar beynim yok gibi hissediyorum
Sen fazla akıllısın adama deseydin bakmadınız ama progestron da şu kadar diye.benim taze teansferdi . opu öncesi kan tahlili istediler. ben kendim progestron baktırdım doktor bişi demedi.
progestron degerine bakmadı bile.