- 13 Ocak 2020
- 44.605
- 168.082
- 33
Devlet kapandı mecbur kaldık.Ablama yanlış ameliyat yaptı o emek cok iyi amq çok yoğun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devlet kapandı mecbur kaldık.Ablama yanlış ameliyat yaptı o emek cok iyi amq çok yoğun
Emeğe sor ya beni niye şutlamış ordan o zaman.
Yeni kapandi ama 1 ay nekadara yapiyoDevlet kapandı mecbur kaldık.
Kapatti orayi sadece aşılama yapiyoEmeğe sor ya beni niye şutlamış ordan o zaman.
Ben işte 2 aralıkta orda başlayacaktım beni yolladı erayda başladım. eray benim hocam burayı da kuran kişi dedi. Burda çok memnun hastaları da var. Kötü demeseydin yav. Yarın kontrolüm var.Yeni kapandi ama 1 ay nekadara yapiyo
Ama sana iğne vermiş.Kapatti orayi sadece aşılama yapiyo
Evet o iğne bitene kadar acilcak beni garantiye aldiAma sana iğne vermiş.
Torpilliysen de söyle ya linçlemicem seni. Bana şubatta ara sor açılmış mı diye dedi. yuh yani.Evet o iğne bitene kadar acilcak beni garantiye aldi
8 sene once kotuydu nekadara yapcak eray evet oncesen burda eray vardı ve yigit hoca ama yigit hoca muhteşem di yaaaBen işte 2 aralıkta orda başlayacaktım beni yolladı erayda başladım. eray benim hocam burayı da kuran kişi dedi. Burda çok memnun hastaları da var. Kötü demeseydin yav. Yarın kontrolüm var.
Valla degilim sadece cok zamanim yok cocuk icin belki oncelik tanimiatirTorpilliysen de söyle ya linçlemicem seni. Bana şubatta ara sor açılmış mı diye dedi. yuh yani.
Ya benim de yok bi ton iğne kullandım 2 tanecik yımırtam oldu. İnşallah bebeğim olurlar tabi.Valla degilim sadece cok zamanim yok cocuk icin belki oncelik tanimiatir
Ben 4 gun igne vuruldum sonra toplama yapti zaten ayy valla surec zor yaaYa benim de yok bi ton iğne kullandım 2 tanecik yımırtam oldu. İnşallah bebeğim olurlar tabi.
Merve incir suyu ic 4 kuru inciri 1bardak suda kaynat once suyu sonra incirleri ye benim igneden cikmadi yumurta bi kere yaptim incirden ciktiValla degilim sadece cok zamanim yok cocuk icin belki oncelik tanimiatir
İncir ağzıma sürmem.Merve incir suyu ic 4 kuru inciri 1bardak suda kaynat once suyu sonra incirleri ye benim igneden cikmadi yumurta bi kere yaptim incirden cikti
Merve kaç yum olmuş toplamda belli oldu muİncir ağzıma sürmem.
2Merve kaç yum olmuş toplamda belli oldu mu
sıkma canını buna :) benim eşimin de (kemoterapi almıştı) morfoloji sıfır ama doğal yollarla bile olabilir dedi. Morfolojiyi cok önemsemedi nedense :) Umarım gerçekten önemsizdir ve en güzeli olur bizimiçinYa benim kafam karisti morfoloji onemli diye biliyorum ben onun icin biz tup bebek baslicaz cunku morfoloji spermin kalitesi demek canim, bak simdi morelim bozuldu morfolojiden negatif olmus onlarin da
Çok geçmiş olsun canım.sıkma canını buna :) benim eşimin de (kemoterapi almıştı) morfoloji sıfır ama doğal yollarla bile olabilir dedi. Morfolojiyi cok önemsemedi nedense :) Umarım gerçekten önemsizdir ve en güzeli olur bizimiçin
bu arada 24 yaşında olduğumu duyanlar anne olmak için çok erken diye üstüme çullanıyorlar sana da oluyor mu ? çok moralim bozuluyor
Çok teşekkürler. O günler bitti ya bunlar hafif geliyor, geçer bunlar da diyorum. Tabi Allah kolaylaştırsın hepsini. Sağlık probleminin her türlüsü zor...Çok geçmiş olsun canım.
Şimdi ne durumdasınız?Çok teşekkürler. O günler bitti ya bunlar hafif geliyor, geçer bunlar da diyorum. Tabi Allah kolaylaştırsın hepsini. Sağlık probleminin her türlüsü zor...