- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
tabi öyleyim . 0.09 cıktı benim.Sen fazla akıllısın adama deseydin bakmadınız ama progestron da şu kadar diye.
doktor benden rahim filmi istemedi zorla sordum tamam git cektir dedi.
sol tüpüm kapalı cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi öyleyim . 0.09 cıktı benim.Sen fazla akıllısın adama deseydin bakmadınız ama progestron da şu kadar diye.
opu dan sonra yüzünğ görmedim :)Sen fazla akıllısın adama deseydin bakmadınız ama progestron da şu kadar diye.
Ben yaptirdimda yumurtam olusmadi malesef bos folukulBakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.
Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak.
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kanki korkuyom ben yaa. Yımırtacıklarım iş görür inşallah. Pazar ya da pazartesi opu dedi. Yarın son kontrol.opu dan sonra yüzünğ görmedim :)
transfer sonrası da eşimi görmüş embryolar cok güzeldi transferi yaptık demiş:)
oramı kurcaladıgı için hiç aramız olmadı eray panpa ilr
Kaç taneydi?Ben yaptirdimda yumurtam olusmadi malesef bos folukul
1 oda adetten 1 hafta sonra kendiliginden olusti yanlia doneme denk geldik canli canli topladilar yumurtayi narkoz vermediler simsi hormon buyutme ignesi verdi doktor bugunKaç taneydi?
Nasıl ya narkozsuz?1 oda adetten 1 hafta sonra kendiliginden olusti yanlia doneme denk geldik canli canli topladilar yumurtayi narkoz vermediler simsi hormon buyutme ignesi verdi doktor bugun
görür görür hersey allahtan . opu da narkozu almadan dua et öyle bayıl:) ben fatihanin sonunu getiremedim.Kanki korkuyom ben yaa. Yımırtacıklarım iş görür inşallah. Pazar ya da pazartesi opu dedi. Yarın son kontrol.
Canli canli topladi valla toplatmiyosan gidebilirsin dedi coronadan dolayi doktor yoktu anestesiNasıl ya narkozsuz?
ilk defa duyuyorum böyle seyi yaCanli canli topladi valla toplatmiyosan gidebilirsin dedi coronadan dolayi doktor yoktu anestesi
Valla bende bizzat yaşadım cok aciliydi ve finalde bos cikti yumurta o daha aciliydiilk defa duyuyorum böyle seyi ya
E gitseydin o ne ya. Öyle tedaviden ne hayır gelecek Allah aşkına.Canli canli topladi valla toplatmiyosan gidebilirsin dedi coronadan dolayi doktor yoktu anestesi
Gelmedi zaten bosuna can yandi iste simdi. Bidaha basliycak ama once hormon buyutme ignesi vurulcam 12 gün karnimdanE gitseydin o ne ya. Öyle tedaviden ne hayır gelecek Allah aşkına.
Bende bu igneyi kullanan vaemi diye uye oldum merak ettimE gitseydin o ne ya. Öyle tedaviden ne hayır gelecek Allah aşkına.
Aynı doktor değil di mi?Gelmedi zaten bosuna can yandi iste simdi. Bidaha basliycak ama once hormon buyutme ignesi vurulcam 12 gün karnimdan
O zaman her doktor aynı istemiyor demek ki canım .Bakalım benim ne olacakbenim taze teansferdi . opu öncesi kan tahlili istediler. ben kendim progestron baktırdım doktor bişi demedi.
progestron degerine bakmadı bile.
Hangi iğne?Bende bu igneyi kullanan vaemi diye uye oldum merak ettim
Ayni doktor burda cok seçenek yok maalesefAynı doktor değil di mi?
E yine mi anestezi olmayacak?Ayni doktor burda cok seçenek yok maalesef
Saizen hormon buyutme ignesiHangi iğne?