Aynen zaten hiç içime sinmedi ilk denemem de böle saçma sapan bi tedavi oldu yapacak bişi yok geçti artıkKafanı karıştırmamışlar boşver.
Kaç gün oldu.Aynen zaten hiç içime sinmedi ilk denemem de böle saçma sapan bi tedavi oldu yapacak bişi yok geçti artık
Rahim dinlendirme parası ne ki? Beklediğin için üstüne para mı alıyorlar pess!!Olabilir cunku direk hic degerlendirmeden rahim dinlendirme parasi aldilarAman tek tutsun da onemli degil 4 yumurtam vardi 1 i bos cikmis 3 u toplandi benim bakalim hayirlisi
Rahim uygun mu bakmadan dondurup diğer ayı bekliyolar.Rahim dinlendirme parası ne ki? Beklediğin için üstüne para mı alıyorlar pess!!
Yarınn 8 günüm kuzuKaç gün oldu.
Hadi bakalım az kalmış. İnşallah seninledir.Yarınn 8 günüm kuzu
Çok iyi rahim kalınlığın maşallah.Benim bugün 9du kalın di mi
Ama dah çok var. Hızlı kalınlaşmamış mı?Çok iyi rahim kalınlığın maşallah.En ideali. Embriyolar güzel güzel tutunsun inşallah.
Yok artış aynı hızla devam etmiyor merak etme. Ben o konuda uzmanımAma dah çok var. Hızlı kalınlaşmamış mı?
Ay sen hep gel beni kontrol et yav. Sen ne durumdasın şu an?Yok artış aynı hızla devam etmiyor merak etme. Ben o konuda uzmanımkaç kere transferim iptal oldu rahim zarım ince olduğu için. Şu an 9 mm çok iyi. Sıkıntı yok
Rahim dinlendiriyorum ama bedavayaAy sen hep gel beni kontrol et yav. Sen ne durumdasın şu an?
Ay hatırladım özür dilerim. Ama kafam duman birazcık.Rahim dinlendiriyorum ama bedavayabi sonraki adete gidicem kontrole bakalım. Sol yumurtalıkta kist vardı. Belki bir sonraki aya bakalım. Bekliyorum sabırla Sizden güzel haberler alınca acayip seviniyorum. Mutlu oluyorum. Sıramı bekliyorum hadi bakalım
Hayırlısı diyelim.Benim yumurtalarım boş çıktı biraz toparlayıp öyle yazayım dedim
2 taneydiHayırlısı diyelim.Üzüldüm ama. Ben de korkuyorum.
Kaç taneydi?
Ne göründüyse o çıktı yani. Hayırlısı buymuş diyelim.2 taneydikeşke neden boş çıktığı bilinse
Öyle tabi , korkma ben de nadir hastalardanım herkesin öyle olacak diye bişey yok inşallah seninkiler çok kaliteli ve dopdoludur öyle dua edelimNe göründüyse o çıktı yani. Hayırlısı buymuş diyelim.
Allah razı olsun. Nasip bakalım.Öyle tabi , korkma ben de nadir hastalardanım herkesin öyle olacak diye bişey yok inşallah seninkiler çok kaliteli ve dopdoludur öyle dua edelim