Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Amin inşallah. Canım nerde başlamayı düşünüyorsun tedaviye
Istanbulda yasiyorum ben,Medipol hastanesini suan dusunuyoruz. Esimin arkadasida orada tup bebek yaptirmis coknmemnun kalmislar orayi onerdi ama oradaki uroloji ve kadin dogumcu doktorlarlada gorusucek ilk olarak onizlemeden memnun kalirsak raporlari toparlayip tedaviye baslicaz insallah 🙈 ya siz ?

Istanbulda yasiyorum ben,Medipol hastanesini suan dusunuyoruz. Esimin arkadasida orada tup bebek yaptirmis coknmemnun kalmislar orayi onerdi ama oradaki uroloji ve kadin dogumcu doktorlarlada gorusucek ilk olarak onizlemeden memnun kalirsak raporlari toparlayip tedaviye baslicaz insallah 🙈 ya siz ?
Bend3 istanbulda yaşıyorum yasemin çekmezde düşünüyorum

Canım bizde morfolojiye bakmadılar bile son testte önemli değil diye. Sayı ve hız baktılar sadece. 🤔
Ya benim kafam karisti 😔 morfoloji onemli diye biliyorum ben onun icin biz tup bebek baslicaz cunku morfoloji spermin kalitesi demek canim, bak simdi morelim bozuldu morfolojiden negatif olmus onlarin da 🥺🥺

Ya benim kafam karisti 😔 morfoloji onemli diye biliyorum ben onun icin biz tup bebek baslicaz cunku morfoloji spermin kalitesi demek canim, bak simdi morelim bozuldu morfolojiden negatif olmus onlarin da 🥺🥺
Sizin pozitif olur inşallah bizde bilinmeyen bir sorun vardır belki kim bilir lütfen olumlu düşün herkes bir değil ki mesela benm dış etkenlerden dolayı çok stresim vardı belki ondan dolayı tutmamstr sen stres yapma elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak

Sadece 3-4 spermi olup tüp bebekte tutanlar var , morfolojisi 0 olup normal yolla bile gebe kalan var.Canım Aselhannn Aselhannn lütfen moralini yüksek tut , daha zamanı gelmemiş demek ki , bu sefer Rabbimin izniyle olacak inşallah .Şişli Memorial için çok iyi diyorlar lab. Olarak orayı bir düşün derim gitme imkanınız varsa Eğer

Ama önemli canm morfoloji çünkü başka sorunumuz yok sadece morfoloji sıfır ama 2 tüp bebek tutmadı
Aşkım bebeğim her şey sorunsuzsa da tutmayabiliyor tüp bebek. Nasip bu. Yoksa neden bakmasınlar. 🤗 sayıya baktı ileri hıza baktı toplam erkekte sorun yok dedi geçti. Sen onu ona bağlama bence.

Sadece 3-4 spermi olup tüp bebekte tutanlar var , morfolojisi 0 olup normal yolla bile gebe kalan var.Canım Aselhannn Aselhannn lütfen moralini yüksek tut , daha zamanı gelmemiş demek ki , bu sefer Rabbimin izniyle olacak inşallah .Şişli Memorial için çok iyi diyorlar lab. Olarak orayı bir düşün derim gitme imkanınız varsa Eğer
Evet oraya gidcez nisan ayında canm inşallah bu sefer olumlu olur 3. Tüp bebek olacak artık tutsun Allah'ım gücüm kalmadı 🙏🙏😔
Rabbimin zoruna gitmesin insan artk umut bile edemyo😔

X