- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım pijamaya gerek yok , zaten işlemden 5-10 dk sonra ayılıyorsun .Yanına ped al sadece , belki az kanaman olur .Benim oda olmamıştıKizlar yumurta toplamam olacak yarin benim icin dua edin olur muuu bir de bir sorum olacak pijama falan goturmen gerekiyor mu anestezi olacakmis
Benim de yarın kontrolüm var.Bakalım bende az önce 7.iğnelererimi vurundum , geldim.Kalçamda yer kalmadı artık Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
Igneler gobekten olmuyor muuuBakalım bende az önce 7.iğnelererimi vurundum , geldim.Kalçamda yer kalmadı artık Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
Benim geçen sefer göbektendi bu sefer kalçadan verdi doktor canımIgneler gobekten olmuyor muuu
Hadi bakalım güzel haberlerle gelelim inşalalhBenim de yarın kontrolüm var.
1 saat dinlenip eve gidiyorsun canım .Hafif ağrın olabilir , oda çok hafif .Ayılınca sana bi meyve suyu sandviç getiriyorlar Yani bana öyle yapmışlardıCok tesekkur ederim bilgi verdigin icin canim sonrasinda ne oluyor peki
InsallahhhHadi bakalım güzel haberlerle gelelim inşalalh
Olsun napalim alistik1 saat dinlenip eve gidiyorsun canım .Hafif ağrın olabilir , oda çok hafif .Ayılınca sana bi meyve suyu sandviç getiriyorlar Yani bana öyle yapmışlardı
Senin için de hayırlısı olsun inşallah canım.Kızlar sizin adınıza çok mutluyum Rabbim emeklerinizin karşılığını versin bende sizin peşinizden geliyorum inşallah doğumlarımızda peşpeşe gelir bende ocakta basliyicm
Kahvemi yaptim masumlar apartmanini bekliyorum ben sizler nasilsinizKeyifler nasıl beybiler
Kolaylıkla, guzel haberlerle gecsin insallah tedavi surecinKizlar yumurta toplamam olacak yarin benim icin dua edin olur muuu bir de bir sorum olacak pijama falan goturmen gerekiyor mu anestezi olacakmis
Bende ocakta basliyorum, simdiden takipdeyim herseyi sürecleri, problem neydi sizin?yaşiniz kacKızlar sizin adınıza çok mutluyum Rabbim emeklerinizin karşılığını versin bende sizin peşinizden geliyorum inşallah doğumlarımızda peşpeşe gelir bende ocakta basliyicm
Biz kimbilir hangi salak filmi izleriz netfilikşten.Kahvemi yaptim masumlar apartmanini bekliyorum ben sizler nasilsiniz
'365 day' diye bir film var izlemeni oneririm siddetleBiz kimbilir hangi salak filmi izleriz netfilikşten.
Ya dün secret var ya onu izledik. Amaan övgüler övgüler... Ben beğenmedim.'365 day' diye bir film var izlemeni oneririm siddetle
Secrete izlemedim canim ama dedigim filmi izle esinle birlikte izleyebilirsin izle hattaYa dün secret var ya onu izledik. Amaan övgüler övgüler... Ben beğenmedim.